arkadaslar merhaba.bir 6233 var hafıza kartını görmüyor tel bu bir - ikincisi kamera bulanık -üçüncüsüde yandaki kamera bk ses açma kapama tusları çalısmıyor bunları nasıl halledebilirim.kendi çabımda tamirler yapıyorum. simdiden tsk ler herkeze
bu arada bir tane daha telim var oda 6233 onun versiyonu 5.10 onun versiyonunu nasıl yükseltebilirim.hafıza kartında sorunu olan telin versiyonuda 5.43
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zor_erkek_26 -- 26 Eylül 2008; 15:38:21 >
Teşekkürler murat232323, sormamın nedeni topicin ilk sayfalarında bi arkadaş demişki ''Sizlere bir sorum olacak beni bayağı rahatsız eden bir durum var.Şöyle ki telefonla birini aradığımda karşı taraf çalarken dıııt diye ahizeden cık cuk diye sesler geliyor. Bunun nedeni nedir yaşayan oldu mu?Cevaplarsanız sevinirim... '' soruyu sormuş.. versiyon update lerinden sonra böyle bi sorun varmı? 1110 kullanıyorum, onda bile yok..bide telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra seste yükselme varmı?? direk yüksektenmi çalıyo?...5310 ile 6233 arasında kaldım..
Teşekkürler murat232323, sormamın nedeni topicin ilk sayfalarında bi arkadaş demişki ''Sizlere bir sorum olacak beni bayağı rahatsız eden bir durum var.Şöyle ki telefonla birini aradığımda karşı taraf çalarken dıııt diye ahizeden cık cuk diye sesler geliyor. Bunun nedeni nedir yaşayan oldu mu?Cevaplarsanız sevinirim... '' soruyu sormuş.. versiyon update lerinden sonra böyle bi sorun varmı? 1110 kullanıyorum, onda bile yok..bide telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra seste yükselme varmı?? direk yüksektenmi çalıyo?...5310 ile 6233 arasında kaldım..
Kardeş çoğu telefonda vardır çalmaya başlarken ilk başta biraz az sonradan yükselme bunun nedeni hoparlörlerin daha dayanıklı olması içindir yani bi düşün en yüksek seviyede telefon çalsın hem adamın ödü patlar hem de hoparlöre zarar verir.