Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia 6233 Review by van_hoijdonk.!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia 6233 Review by van_hoijdonk.! Sayfa: <<   < önceki  194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
__VaSsiLi__

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Eylül 2008; 14:14:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

Slm Arkadaşlar Tekrar aranızda olmak güzel.Lanet Başladı Devam ediyor Sıra Murat'da.
DW Hoş Geldin.Seni Buldum,ne hikmetse ceza aldım.

Neyse Şu sözlerler Mesajıma Son Vermek İstiyorum

''Yaslı Gittim,Şen geldim..AÇınn kollaarınızı Ben GEldimm.''

Hoşgeldin Wasilly.
Öteki taraf nasıl ?

Orası iyi ortak yaw dert yok,tasa yok, keyfimiz yerindeydi.Tekde Değildim arkadaşlar sağolsun orda iyi ağırladılar beni

Yine gitmeyi düşünüyorum

zor_erkek_26

26 Eylül 2008; 15:32:53 

arkadaslar merhaba.bir 6233 var hafıza kartını görmüyor tel bu bir - ikincisi kamera bulanık -üçüncüsüde yandaki kamera bk ses açma kapama tusları çalısmıyor bunları nasıl halledebilirim.kendi çabımda tamirler yapıyorum. simdiden tsk ler herkeze

bu arada bir tane daha telim var oda 6233 onun versiyonu 5.10 onun versiyonunu nasıl yükseltebilirim.hafıza kartında sorunu olan telin versiyonuda 5.43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zor_erkek_26 -- 26 Eylül 2008; 15:38:21 >

biLekLErim kesik eLLerimi tutabiLir misin ?
rsnyldz

27 Eylül 2008; 13:14:45 

Yeniden Merhaba Arkadaşlar

Görmeyeli bayağı yol katetmişsiniz tebrik ediyorum.

Benim telefon kafayı yemek üzere. garip hatalar, kendiliğinden kapanmalar, uygulama erişimi sorunları

Versiyon yüklemem gerekiyor sanırım.

Forumda aradım, bulamadım.
5.43 yüklemek istiyorum. Bunun için gerekli programların linkini verir, nasıl yükleyeceğimi anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rsnyldz -- 27 Eylül 2008; 13:17:54 >

mazdaspeed

27 Eylül 2008; 17:41:09 

Selamlarr efeniim. 200 sayfayı geçmişiz hayırlı olsun

alpersonmez

28 Eylül 2008; 8:08:30 

Merhaba, kullanan arkadaşlara bir sorum var; konuşma sırasında cızırtı varmı?

murat232323

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Eylül 2008; 9:50:36 

quote:

Orjinalden alıntı: alpersonmez

yok arkadaşım

alpersonmez

28 Eylül 2008; 12:50:54 

Teşekkürler murat232323, sormamın nedeni topicin ilk sayfalarında bi arkadaş demişki ''Sizlere bir sorum olacak beni bayağı rahatsız eden bir durum var.Şöyle ki telefonla birini aradığımda karşı taraf çalarken dıııt diye ahizeden cık cuk diye sesler geliyor. Bunun nedeni nedir yaşayan oldu mu?Cevaplarsanız sevinirim... '' soruyu sormuş.. versiyon update lerinden sonra böyle bi sorun varmı? 1110 kullanıyorum, onda bile yok..bide telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra seste yükselme varmı?? direk yüksektenmi çalıyo?...5310 ile 6233 arasında kaldım..

__VaSsiLi__

28 Eylül 2008; 16:16:24 

quote:

Dostum o sorun bendede vardı.Versiyonla Fln düzelmedi çünkü yazılımsal değil donanımsal bir sorundu.Sanırım Seninkide donanımsal dır

murat232323

28 Eylül 2008; 17:33:50 

quote:

Teşekkürler murat232323, sormamın nedeni topicin ilk sayfalarında bi arkadaş demişki ''Sizlere bir sorum olacak beni bayağı rahatsız eden bir durum var.Şöyle ki telefonla birini aradığımda karşı taraf çalarken dıııt diye ahizeden cık cuk diye sesler geliyor. Bunun nedeni nedir yaşayan oldu mu?Cevaplarsanız sevinirim... '' soruyu sormuş.. versiyon update lerinden sonra böyle bi sorun varmı? 1110 kullanıyorum, onda bile yok..bide telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra seste yükselme varmı?? direk yüksektenmi çalıyo?...5310 ile 6233 arasında kaldım..

Kardeş çoğu telefonda vardır çalmaya başlarken ilk başta biraz az sonradan yükselme bunun nedeni hoparlörlerin daha dayanıklı olması içindir yani bi düşün en yüksek seviyede telefon çalsın hem adamın ödü patlar hem de hoparlöre zarar verir.

murat232323

28 Eylül 2008; 17:57:29 

NBA Pro Basketball 2009
link : http://www.speedyshare.com/440525675.html

güzel bi oyun tavsiye ederim resimlerini görmeden indirmem diyen varsa buraya yazsın resimleride eklerim

alpersonmez

29 Eylül 2008; 6:51:16 

cevaplarınız için teşekkürler...

CaSSiNi1905

29 Eylül 2008; 21:58:58 

4 gblık micro sd deneyen var mı telefon hiç mi açmaz hafıza kartını? Yoksa içine 2 gblık veri attığımızda açılır mı?

murat232323

30 Eylül 2008; 10:32:27 

quote:

Orjinalden alıntı: CaSSiNi1905

4 gblık micro sd deneyen var mı telefon hiç mi açmaz hafıza kartını? Yoksa içine 2 gblık veri attığımızda açılır mı?

evet çalışıyor ama 2 gb tını görüyor

__VaSsiLi__

30 Eylül 2008; 17:32:38 

....::::: RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ::::::....

murat232323

30 Eylül 2008; 19:22:39 

quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

....::::: RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ::::::....

saol hepimizin bayramı mübarek olsun

murat232323