arkadaslar benım 6233 den hesap makınası menusu kayıp oldu . yok sımdı bı kac gun once farkettım acaba yazılım hatasımı var yanı neden oldu anlamadım . notlar ın altın olması gerek benım kı sı dırek gerısayım aracına ınıyo.
yazılım hatası var bendede olmuştu ama versiyon atınca düzeldi
ben de dün 6233 aldım beni de 6233cüler listesine eklersiniz.
Bendeki V5.60 mış 5.43 arası farkı nedir
Hoşgeldin aramıza. Versiyon 5.43'te videodaki fps oranı yüksektir. Bu ne demek ? Videoyu eskisinden daha akıcı bir halde çekebilirsin. Ses yüksekliğinde çok bir değişiklik yok. Ancak kalitede bariz değişiklik var. Equalizer ayarını sona vurduğunda dahi cızırtı oluşmuyor. Belki, normalde fazla cızırtılı olan müziklerde olabilir, test etmedim. Program veya oyun açtığında arka plandaki müzik çalmaya devam eder.
Gibi birkaç tane daha önemli artıları var. Bu arada unutmuşum. Fotoğrafta çok açık bir üstünlüğü diğer versiyonlara. Noise oranı nerdeyse sıfıra inmiş. Renkler daha canlı bir hal almış.
Vay be.. 200. sayfaya gelinmiş. Tüm 6233 kulananlara selamlar. Ben de Tayfanın mesajını okuyunca kontrol ettim acaba benim versiyon neydi diye, unutmuşum
Hoş Geldin Alper.Uzun zaman oldu nerelerdesin.
Hoşbulduk. Sıcak Fırsatlardayım hep , önceki gün Digitalworld ile karşılaştık HB kampanya konusunda. Benim de kullandığım Samsung'un BT Stereo kulaklığından almış.
Vay be.. 200. sayfaya gelinmiş. Tüm 6233 kulananlara selamlar. Ben de Tayfanın mesajını okuyunca kontrol ettim acaba benim versiyon neydi diye, unutmuşum
Ve Aleykümselam. Hoşgeldin. Herkes gitti, unuttu buraları. DW de öyle. Wasilly onca telefon değiştirmesine rağmen hala ara sıra uğrar, sağolsun. Murat zaten burda. Üçümüz geçindiriyoruz konuyu. Gelir çok düşük. Murat'la Wasilly'nin getirdikleri 1 milyarı bulmuyor bile. Beni hiç sorma, sokaklarda dolaşıp iş arıyorum. Evde 7 çocuk ekmek bekliyor bizden.
Ne yapıcağımızı bilmiyoruz, biraz yardım etsen. Şöyle 1-2 milyarcık versen de, biz sana daha sonra öderiz.
Ve Aleykümselam. Hoşgeldin. Herkes gitti, unuttu buraları. DW de öyle. Wasilly onca telefon değiştirmesine rağmen hala ara sıra uğrar, sağolsun. Murat zaten burda. Üçümüz geçindiriyoruz konuyu. Gelir çok düşük. Murat'la Wasilly'nin getirdikleri 1 milyarı bulmuyor bile. Beni hiç sorma, sokaklarda dolaşıp iş arıyorum. Evde 7 çocuk ekmek bekliyor bizden.
Ne yapıcağımızı bilmiyoruz, biraz yardım etsen. Şöyle 1-2 milyarcık versen de, biz sana daha sonra öderiz.
He gulüm...
@alperturgay
DW yide Özledik yaw oda unuttu buraları..Biz Üç silahşör burda tek başımıza savaşıyoruz
Gri 6233ümün kameranın olduğu metal bölüm soyuldu ve arka taraı süngerimsi olduğundan tuhaf bir hal aldı.Düzeltme imkanı var mıdır,önerilerinizi bekliyorum
Gri 6233ümün kameranın olduğu metal bölüm soyuldu ve arka taraı süngerimsi olduğundan tuhaf bir hal aldı.Düzeltme imkanı var mıdır,önerilerinizi bekliyorum
bu sorun herkeste oluyo galiba ben çözümü yeni kapak almatka buldum