Dış mekan fotoları gayet iyi iç mekanda da mesela 1. resimde ortam 2.'ye göre aydınlık daha net çıkmış ama 2. resimde neredeyse ışık yok gibi bişey zaten anlaşılıyorda.
GERÇEKTENDE FLASH OLMAMASI BÜYÜK EKSİK AMA SONRADAN EKLENEN Bİ FLASH FELAN YOKMU YA FİYAT OLARAK NE KADARDIR HEM ORTALAMA ACABA...?
Güle güle kullan güzel paylaşım teşekkürler dış çekim çok başarılı gerçektende videosuda ne yalan sölim N73 ten başarılı (Bazı arkadaşlar nasıl olur falam die çıkışmasın kendim kullandığım için fikrimi söledim)
Güle güle kullan güzel paylaşım teşekkürler dış çekim çok başarılı gerçektende videosuda ne yalan sölim N73 ten başarılı (Bazı arkadaşlar nasıl olur falam die çıkışmasın kendim kullandığım için fikrimi söledim)
Tşk.
N73'ten iyi video çekmesi gerçekten ilginç. Ben n73'ün fotodaki kadar başarılı bir cihaz olduğunu düşünüyordum videoda.