Şimdi Ara

Bounty Legendaryleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar, ROS'un minik surprizlerinden birisi. Bountylere ozel legendaryler mevcut... Bu legendaryler sadece belli actin tum gorevlerini yapinca size verilen(tyrael veriyor) "Horadric chest" isimli(ben kutu diyecem) actiginizda dusuyor.. bunun disinda imkani yok dusmuyor...

Avarice Band -RIng
    Her gold aldiginizda Gold alma alaniniz 10 saniye boyunca 1 yard artiyor "Gold and Health Pickup radius by 1". en fazla 30 defa alabiliyorsunuz..

ACT3 kutusunda cikiyor.

Boots of Disregard -Boots
    durdugunuz her saniyede 500 life uretiyorsunuz... Bu 8 defa artiyor(yani saniyede 4k life).
    Act3 kutusundan cikiyor.

Burst Of Wrath -2h Axe
    her dusman yada obje parcaladiginizda guc kaynaginizi artirma sansi var(%20 oraninda). guc kaynagi=mana,hatred,arcane power,spirit..vs

Act3 kutusundan cikiyor.

Cloak Of Deception -Cloak (demon hunter)
    dusman saldirilari icinizden gecer size zarar vermeden... Tabi herzaman degil belli bir sans oraninda....

Act2 kutusundan cikiyor.

Coven's Criterion -shield
    blokladiginiz saldirilarda %45-60 az damage alirsiniz.
    Act2 deki kutudan cikiyor.

Death’s Bargain -Pants
    Etrafinizi guc bulutu sarar buda sizin saniyede kazandiginiz life'in 750-1000% carparak etrafiniza zarar verir(1k can uretiyorsaniz. 1m zarar verirsiniz.) Ama artik can uretmezsiniz.

Act5 kutusundan cikiyor

Envious Blade -1h dagger
    dusmanin cani tamken %100 crit vurursunuz... **Duzeltme icin tesekkurler
    act3 kutusundan cikiyor.

Gloves of Worship -gloves ->super!
    Aldiginiz shrineler 10 dakika boyunca sizin olur.
    act2 kutusundan cikiyor

Golden Gorget of Leoric -Amulet
    Toplu katliam yapip "massacre bonus" aldiktan sonra 4-6 tane iskelet yaratip 10 saniye boyunca sizin tarafinizda savasir.
    act1 kutusundan cikiyor.

Helltrapper -1h hand crosbow
    7–10% sansla spike trap, caltrops yada sentry cikartir.
    act5 kutusundan cikiyor.

Illusory Boots -boots --->SUPER!
    Dusmanlarin arasindan habersizce gecer gidersiniz
    act2 kutusundan cikiyor.

Insatiable Belt -Belt
    helath globe aldiginizda caninizi 15 saniye boyunca %5 artirir. En fazla 5 defa olur(yani %25).
    act3 kutusundan cikiyor

Mad Monarch's Scepter -1h mace
    10 dusman oldurdugunuzde, silah damage'in 1050-1400% poison sacarsiniz. 30 yard boyunca tum dusmanlari yamultursunuz:D
    act1 kutusundan dusuyor.

Overwhelming Desire -Amulet
    vurdugunuz dusmanlari size asik edersiniz. o anda %35 daha fazla vurursunuz....
    act3 kutusundan dusuyor

Pandemonium Loop -ring
    tum dusmanlar arasinda korku salarsiniz.. bu etki onlar olene kadar gecerli olur.
    act5 kutuusndan cikiyor.

Pauldrons of the Skeleton King -shoulder ===>Super
    sizi oldurecek son darbeyi aldiginizda, bir sansla caninizi %25 doldurur ve yakindaki dusmanlari korkuyla kacirir..
    act1 kutusundan dusuyor

Pride's Fall -helm
    Guc kaynagi harcamalariniz %30 azalir. sonraki 5 saniye boyunca damage almazsaniz %30 az devam eder...
    act3 kutusundan cikiyor.

Ring of Royal Grandeur -RING ->Oyundaki en baba yuzuk bence bu
    set itemler kullaniyorsaniz. bonuslarini 1 eksik alabilirsiniz. MEsela blackthourne kullaniyorsunuz. 4. set bonusu almak icin bu setten 3 tane giymeniz yeterlidir.(ama bazi setler 2 set bonustan olusuyor. onlar etkilenmiyor malesef). Bu yuzuk beni 3 gun ugrastirdi:/

Act1 kutusundan dusuyor

Salvation -Crusade shield
    blokladiginiz saldirilar size ve takim arkadaslariniza can olarak geri doner. Bu geri donme blokladiginiz damage'in %20-%30 kadari kadardir.

act5 kutusundan cikiyor.

Sanguinary Vambraces -bracer
    yakininizdaki dusmana Thorn damage'inizin %1000 kadarini vurma ihtimali var
    act1 kutusundan cikiyor.

Soulsmasher -2hand mace
    oldurdugunuz dusman patliyor ve etrafina, Life per Kill degerinizin %450-600% kadarini zarar veriyor(20 yard mesafedekilere). Ve Life per kill'den can alamiyorsunuz.
    act5 ten cikiyor...

Not1:Ozellikle Ring of Royal Grandeur,Pauldrons of the Skeleton King,Illusory Boots,Gloves of Worship pesinden kosun derim... Ben yuzuk, shoulder buldum. dimdi boot ve gloves pesindeyim. Ayrica normal zorluktada dusuyor.. ben normal zorlukta oynuyorum....

Not2:Sorular gelecektir. Hayir baska yerde dusmuyor. Sadece ama sadece kutulardan duserse dusuyor...

iyi oyunlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 2 Nisan 2014; 11:56:04 >

• Ellerine sağlık çok güzel olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok işe yarar bilgiler bu bilgilerden sonra seri şekilde act 2 yapıp gloves bulmam lazım
  • [GoD]MrPoseidon kullanıcısına yanıt
    bunu yazdiktan sonra gloves dustu... intel, ias(modifili),cc var:( soyle guzel 3 stat gelse bende diger stati rollesem.... sonra hic cikartmasam:D
  • Mad Monarch's Scepter -1h mace
    10 dusman oldurdugunuzde, silah damage'in 1050-1400% poison sacarsiniz. 30 yard boyunca tum dusmanlari yamultursunuz:D
    act1 kutusundan dusuyor.

Oldukça etkili bir silah. Bir çok T3-T4 run yapan oyuncunun elinde mevcut şu an.

Bounty Legendaryleri
  • Redall kullanıcısına yanıt
    bende 2270lik born furious vardi. 2200luk bunnla degistirdim. Inanilmaz etkili... 1.2m damageden 1,1m damagelerdeyim ama daha seri ilerliyorum... Birde eldivenden eger attack speed veren shrine aldiysam uffff.... t3 de hic sorun yasamiyorum. Ama atack speed shrine olmazsa... ozaman MOKOKO:D
  • Mad Monarch's Scepter elimde var çok işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ring of Royal Grandeur -RING ->Oyundaki en baba yuzuk bence bu
    set itemler kullaniyorsaniz. bonuslarini 1 eksik alabilirsiniz. MEsela blackthourne kullaniyorsunuz. 4. set bonusu almak icin bu setten 3 tane giymeniz yeterlidir.(ama bazi setler 2 set bonustan olusuyor. onlar etkilenmiyor malesef). Bu yuzuk beni 3 gun ugrastirdi:/

bana da bunda düştü denedim denedim olmuyordu, meğer sadece 2 parçalık sette denemiştim . öğrenmiş oldum süpermiş..teşekkürler
  • Güzel bir çalışma. Eline sağlık.
    Düzeltme : Envious Blade sizin canınız tamken değil düşmanların canı tamken critic vuruyor. Yanına süper yazdıklarına da katılıyorum. PRIDE FALL bu iteme dikkat edin bana Witch Doctor için düştü ve kendi classım için süper diyebilirim :)
  • teşekkürler. derhal bracers peşine düşüyorum. thorn lazım =)
  • Her gün 5, 10 kez yapıyorum bunu niye bana düşmüyor yahu
  • güzel paylaşım olmuş, eline sağlık.
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    dostum yuzuk icin ben 2 level atladim 255->256 oldum. hatta 257 olacaktim. o zaman dustu... Yani dusun normal zorlukta level atladim....:D
  • duzeltme icin tesekkurler hemen ekledim
  • Mad Monarch's Scepter oyundaki en iyi silah açık ara farkla, fakat bir türlü düşüremedim :(
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Tamam yahu söylesenize. Düşüyor ama düşmeyebilir de diye. ben de sanıyorum ki hep düşüyor
  • Eline sağlık. Gerçekten çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş. Illusory boots giydiğimiz takdirde düşman yaratiklarin yanında dursak bize vurmayacaklar öyle mi? Yoksa daha mı farklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekoitachi

Eline sağlık. Gerçekten çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş. Illusory boots giydiğimiz takdirde düşman yaratiklarin yanında dursak bize vurmayacaklar öyle mi? Yoksa daha mı farklı?

Aldığımız hasarı etkilemiyor sanırım yanlış yazılmış.
    üstlerinden geçip yürüyebiliyoruz bildiğim kadarıyla
  • Sanırım içlerinden geçmeye olanak sağlıyor hiç sıkışmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hodric case mi kutudan düşüyor dediğin tanım ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.