Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sıvı Soğutmam Huzurlarınızda... (Yeni Resimler Eklendi)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Cevap: Sıvı Soğutmam Huzurlarınızda... (Yeni Resimler Eklendi) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLUE MAnN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 21:25:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: dogul

resimde gozuken su kabini tamamen kapali yapmak istiyorum. ve yine resimde gozuken rekor ve muslugu bir sekilde bu su kabina monte etmek istiyorum.

ayni bu sekilde oldugunu dusundugum birinci resimde bu parcalari, su kabini delerek oraya yerlestirmissin, peki yapistirici olarak ne kullandin.
yapistirici haricinde bu parcalari orada tutun baska birsey var mi???

ayrica pompanin kablosunun cikisini nasil yaptin. o parca sanki anten ucu gibi geldi bana dogru mu?????

yardimci olursaniz sevinirim.

Arkadaşım kutuya giriş çıkaşlar için delik açtıkan sonra piyasada satılan 404 türü bir yapıştırıcı kullanabilirsin.Pompanın çıkışı içinde piyasada bu tür parçalar satılıyor kolayca temin edebilirsin önemli olan ne alacağını veya aradığını satıcıya anlatmak...

Hadi kolay gelsin...

..: SİSTEMİM :..
..: SIVI SOĞUTMA SİSTEMİM :..

vedatkerem

19 Mart 2007; 19:59:09 

Radyatör olarak broadway radyotörünü tavsiye edrim. :)
quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

teşekkürler arkadaşlar yanlız ilerleyen zamanlarda radyatörün yetmediğini hissediyor insan sıcaklıklar yükseliyor

bana radyatör tavsiye edermisiniz?

Gigabyte 965P-DQ6 , E 6600 2400 Mhz stock fan , 2x1024 DDR2 800 Kingston , 2x250 Gb Samsung Sata2 Raid 0 +320 GB samsung Sata2+320GB Wd Asus TA 250(350 W,12V 22A) , 17SonyLCD Canon IP4200 Foto baskı, Asus 1608P, Palit HD 2600XT Sonic VGA
kaeln

Sisteme Gözat

19 Mart 2007; 23:44:57 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogul

resimde gozuken su kabini tamamen kapali yapmak istiyorum. ve yine resimde gozuken rekor ve muslugu bir sekilde bu su kabina monte etmek istiyorum.

ayni bu sekilde oldugunu dusundugum birinci resimde bu parcalari, su kabini delerek oraya yerlestirmissin, peki yapistirici olarak ne kullandin.
yapistirici haricinde bu parcalari orada tutun baska birsey var mi???

ayrica pompanin kablosunun cikisini nasil yaptin. o parca sanki anten ucu gibi geldi bana dogru mu?????

yardimci olursaniz sevinirim.

Arkadaşım kutuya giriş çıkaşlar için delik açtıkan sonra piyasada satılan 404 türü bir yapıştırıcı kullanabilirsin.Pompanın çıkışı içinde piyasada bu tür parçalar satılıyor kolayca temin edebilirsin önemli olan ne alacağını veya aradığını satıcıya anlatmak...

Hadi kolay gelsin...

pleksi işleyen dukyanlarda genelde kloroform kullanıyorlar. rica etsen yapıstırırlar. bulamazsan eger her tur hırdavatcıda super 502 i diye bi yapıstırıcı var. onunla yapıstırıp uzerine silikon cekebilirsin. kloroform kesinlikle su gecirmiyor. ancak 502 uzerine silikon cekmek lazim. ve 502 pleksiye damlarsa fln iz brakabiliyor. ancak kuvvetli ve ucuz bi yapıstırıcı.
404 contayı ise bana kimse tavsiye etmedi.yapıstırıcı ozelligi cok az dediler. kullanmadım cevreden duyduklarım boyle o yuzen 502 yada kloroform kullandım sadece.

benzer bi sistemi bende su kabının ustune delik acarak yaptım rakoru pleksiden gecirip aparatla(sendeki vana imiş) diğer rekoru uzerine sıktım. pazar su kabının kapagını kırdıgım icin sızdırmazlıgını test etme imkanım olmadı.persembe tekrar yapıcam. duruma gore silikon fln cekicem. sistemi bitirebilirsem eger detayları foruma yazıcam yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 19 Mart 2007; 23:47:04 >

Q6600 / Abit IX-38 Quat GT / Zotac 8800GT Amp 3p / 1GB*2 Kingston HyperX 1066Mhz / 160GB seagate sata2 x2 RAID 0 / Cm stacker stc-101 / Philips 190x6fb-dvi / Asus 2014L1T dvd-rw / enermax liberty 500w / a4 x710 / a4 usb kb-8

Iphone 8gb 1.1.1

Liquid Cooling: Hand Make Cpu - Gpu Block / Aqua 360 Airplex Pro / Eheim Compact 1000 / 12mm hose / Hand Make Reservoir / 3xSilverStone Fm123

Liquid Cooling Project

BLUE MAnN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mart 2007; 19:49:27 

quote:

Orjinalden alıntı: vedatkerem

Radyatör olarak broadway radyotörünü tavsiye edrim. :)
quote:

teşekkürler arkadaşlar yanlız ilerleyen zamanlarda radyatörün yetmediğini hissediyor insan sıcaklıklar yükseliyor

bana radyatör tavsiye edermisiniz?

Kardeş radyatörü çoktan değiştirdim kasayı bi fırsat bulunca tamamlayacam aksilikler peşimi bırakmadı ki ama tamamlanmasına az kaldı...

fatalitycomeback
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Mart 2007; 19:55:36 

kloroform oyuncak deil zehirlidir 404 işini görür
BLUE MAnN

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 11:33:30 

kasa başarısız bi boyama işleminden sonra bu hale geldi ve ayrıca bu işle fazla uğraşamadım öle kaldı...

su soğutmada baya değişti şimdilik bu halde...

Ekran kartına uygun blok bekliyorum henüz alınabilir bi blok çıkmadı ekran kartına blok takmadığım için chipsete de blok takamıyorum ekran kartının soğutucusu buna izin vermiyor.

Hannibal_King

8 Haziran 2007; 16:19:52 

dostum sanirim kasa ve su soğutması için 1 sene uğraş vermişsin(başlangıçtan bugune 10 ay geçmiş forumdaki tarihe göre) .ama güzel olmuş. bendemi başlasam acaba.

emeğe saygı

co_maxis

9 Haziran 2007; 3:58:17 

guzel olmus bıraz kabloları tpla derım

MSI P965 Neo(MS_7235) CPU(Dual Core İntel Core 2 Duo 6600@ 2,40GHz) 2 GB(DDR2_667 KINGSTON)Radeon X1300 Serıes(ATİ)Realtek AL C883 PHILIPS 190S 19" CREATIVE 2+1
BLUE MAnN

Sisteme Gözat

17 Haziran 2007; 12:04:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal_King

dostum sanirim kasa ve su soğutması için 1 sene uğraş vermişsin(başlangıçtan bugune 10 ay geçmiş forumdaki tarihe göre) .ama güzel olmuş. bendemi başlasam acaba.

emeğe saygı

ancak fırsat buluyorum ve para topluyorum.Birde işin bu kadar uzun sürmeisin nedeni talihsizlikler...

şimdi soğutma sistemimi satıyorum fakat pek ilgi yok kaçtır ilan açıyorum...

satılmayınca daha ucuza vermeyede kıyamadım mecburen kullanmaya devam edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^AHMET^^ -- 23 Haziran 2007; 11:04:55 >

BLUE MAnN

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 14:47:34 

ekran kartına blok almadığım için sistemi sattım bu nedenle hava ile idare edeceğim artık...

soğutucu olarak big typhoon kullanıyorum şuan baya sessiz...

missed approach

12 Eylül 2007; 23:17:00 

Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık

_WiRüS_

14 Eylül 2007; 11:00:21 

sanki sıcaklık degerleri bıraz fazla gibi geldi banna amma sıvı sogutma ne güzel fan sesi yerine su sesi duyuyorsunnn ohh ne güzel şırıl şırıl

**C@ner**

16 Eylül 2007; 12:04:20 

Muhtesem olmus Helal

BLUE MAnN

Sisteme Gözat

17 Eylül 2007; 1:07:39 

sistemi artık kullanmıyorum ama yapmak isteyenlere örnek olsun diye silmedim konuyu...

pompayı ve radyatörü sattım...

bitek işlemci ve chipset bloğu kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^AHMET^^ -- 17 Eylül 2007; 1:08:31 >

</
mamad

Sisteme Gözat