resimde gozuken su kabini tamamen kapali yapmak istiyorum. ve yine resimde gozuken rekor ve muslugu bir sekilde bu su kabina monte etmek istiyorum.
ayni bu sekilde oldugunu dusundugum birinci resimde bu parcalari, su kabini delerek oraya yerlestirmissin, peki yapistirici olarak ne kullandin. yapistirici haricinde bu parcalari orada tutun baska birsey var mi???
ayrica pompanin kablosunun cikisini nasil yaptin. o parca sanki anten ucu gibi geldi bana dogru mu?????
yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşım kutuya giriş çıkaşlar için delik açtıkan sonra piyasada satılan 404 türü bir yapıştırıcı kullanabilirsin.Pompanın çıkışı içinde piyasada bu tür parçalar satılıyor kolayca temin edebilirsin önemli olan ne alacağını veya aradığını satıcıya anlatmak...
resimde gozuken su kabini tamamen kapali yapmak istiyorum. ve yine resimde gozuken rekor ve muslugu bir sekilde bu su kabina monte etmek istiyorum.
ayni bu sekilde oldugunu dusundugum birinci resimde bu parcalari, su kabini delerek oraya yerlestirmissin, peki yapistirici olarak ne kullandin. yapistirici haricinde bu parcalari orada tutun baska birsey var mi???
ayrica pompanin kablosunun cikisini nasil yaptin. o parca sanki anten ucu gibi geldi bana dogru mu?????
yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşım kutuya giriş çıkaşlar için delik açtıkan sonra piyasada satılan 404 türü bir yapıştırıcı kullanabilirsin.Pompanın çıkışı içinde piyasada bu tür parçalar satılıyor kolayca temin edebilirsin önemli olan ne alacağını veya aradığını satıcıya anlatmak...
Hadi kolay gelsin...
pleksi işleyen dukyanlarda genelde kloroform kullanıyorlar. rica etsen yapıstırırlar. bulamazsan eger her tur hırdavatcıda super 502 i diye bi yapıstırıcı var. onunla yapıstırıp uzerine silikon cekebilirsin. kloroform kesinlikle su gecirmiyor. ancak 502 uzerine silikon cekmek lazim. ve 502 pleksiye damlarsa fln iz brakabiliyor. ancak kuvvetli ve ucuz bi yapıstırıcı. 404 contayı ise bana kimse tavsiye etmedi.yapıstırıcı ozelligi cok az dediler. kullanmadım cevreden duyduklarım boyle o yuzen 502 yada kloroform kullandım sadece.
benzer bi sistemi bende su kabının ustune delik acarak yaptım rakoru pleksiden gecirip aparatla(sendeki vana imiş) diğer rekoru uzerine sıktım. pazar su kabının kapagını kırdıgım icin sızdırmazlıgını test etme imkanım olmadı.persembe tekrar yapıcam. duruma gore silikon fln cekicem. sistemi bitirebilirsem eger detayları foruma yazıcam yakında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 19 Mart 2007; 23:47:04 >
kasa başarısız bi boyama işleminden sonra bu hale geldi ve ayrıca bu işle fazla uğraşamadım öle kaldı...
su soğutmada baya değişti şimdilik bu halde...
Ekran kartına uygun blok bekliyorum henüz alınabilir bi blok çıkmadı ekran kartına blok takmadığım için chipsete de blok takamıyorum ekran kartının soğutucusu buna izin vermiyor.
dostum sanirim kasa ve su soğutması için 1 sene uğraş vermişsin(başlangıçtan bugune 10 ay geçmiş forumdaki tarihe göre) .ama güzel olmuş. bendemi başlasam acaba.
dostum sanirim kasa ve su soğutması için 1 sene uğraş vermişsin(başlangıçtan bugune 10 ay geçmiş forumdaki tarihe göre) .ama güzel olmuş. bendemi başlasam acaba.
emeğe saygı
ancak fırsat buluyorum ve para topluyorum.Birde işin bu kadar uzun sürmeisin nedeni talihsizlikler...
şimdi soğutma sistemimi satıyorum fakat pek ilgi yok kaçtır ilan açıyorum...
satılmayınca daha ucuza vermeyede kıyamadım mecburen kullanmaya devam edeceğim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^AHMET^^ -- 23 Haziran 2007; 11:04:55 >