Aslanda konuyu nereye açacağımı bilemedim çünkü bunu yapmamdaki amaç sessizlik ve birazda performans artışı için o.c. yapmam ikisi beraber olunca iyi oluyor
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
Kapalı kasa su soğutmalar çok hoşuma gidiyor. Tabi bunun için böyle büyük bir kasaya ihtiyacımız var. Su haznesi küçük gibi geldi. Ne kadar su var içinde? Bunun yanında radyatördede tek 12'lik fan var. Bu durumda bile hem cpu, hem vga, hemde nb soğutma için problem çıkarmıyor herhalde.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.'' M.K.ATATÜRK...
bende stock fanla aynı işlemciyi kullanarak hemde % 30 oc ile 32 derece idle sıcaklık oluşuyor...bence çok faydalı değil yaptığın...sadece meşgale olmuş...genede güle güle kullan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEONE -- 30 Ağustos 2006; 20:45:49 >