Şimdi Ara

5.5' iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5' Quad HD panelini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 5.5' iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5' Quad HD panelini tanıttı

    iPhone 6 için ekran üretimine yakında başlayacağı ortaya çıkan Japan Display’den 5.5 inçlik iPhone 6 iddialarını güçlendiren hamle geldi.


    Uzun süredir Apple’ın panel tedarikçilerinden olan Japan Display, iPhone 6 için yakında panel üretimine başlayacağının ortaya çıkmasından sonra, birçok açıdan iPhone 6 kullanılacak izlenimini yaratan 5.5 inçlik yeni yüksek çözünürlüklü panelini tanıttı. 1440x2560 piksel çözünürlüğünde olan 5.5 inçlik panel,  bu özelliği ile inç başına 538 piksellik görüntü sunarak mevcut Retina kavramının çok üstüne çıkmayı başarıyor.


    Japan Display, bu yeni panelin üretimine çok yakın zamanda başlayacağını belirtirken; seri üretimden çıkan ilk panellerin hangi cihazlarda kullanılacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak gerek çözünürlük, gerek boyutu, gerekse de üretim planlamasıyla, 5.5 inçlik iPhone 6 iddiası çok büyük ölçüde paralellik gösteriyor.


    Hatırlanacağı gibi Apple’ın 4.7 ve 5.5 inçlik iki farklı iPhone 6’yı bu yıl içerisinde satışa sunması bekleniyor. En son Nikkei’nin iddiasına göre her iki telefon da en erken eylül ayında tanıtılacak. Ancak UBS analistlerinden Steve Milunovich ise öncelikle 4.7 inçlik modelin tanıtılacağını, 5.5 inçlik modelin ise ileriki zamanlarda lanse edileceğini iddia etmişti.


    5.5' iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5' Quad HD panelini tanıttı







  • "Her gün yeni bir iPhone iddiası" bolumumuze hoş geldiniz Apple'ın bu kadar hızlı sekilde 2k ekrana geçeceğine ihtimal vermiyorum, bu paneller çözünürlük manyağı Android cihazlar için yapilmis olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple en son ipad 3 te böyle bir hamle yapmıştı.Bütün piyasadaki tabletleri geç o dönemin en iyi televizyonlarından bile daha yüksek çözünürlüklü ekran yapmıştı.Ve o çözünürlüğe rağmen ipad 3`ün pil performansı çok iyiydi.

    Bakalım Apple yine böyle bir çılgınlık yapıcakmı :)

  • Bu iddianin tuttugunu gosterir aha buraya yazıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesiilEriik -- 31 Mart 2014; 10:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japan Display ekran paneli tanıtıyor, iP6'ya nasıl bir destek sağlıyor? Belki Sony phablet yapacak onda kullanacak. İnsanları bu kadar dayanaksız şeylerle bu şekilde yönlendirmeyin. Tamam, Apple'ın tedarikçisi olabilir ama sadece Apple için üretim yapmıyor. Oraya Apple lafını koyunca daha fazla insan girip bakıyor, daha ilgi çekici geliyor. Bunun için böyle şeyler yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 31 Mart 2014; 10:48:15 >
  • İphone zaten radikal bir değişiklik yapmazsa Samsung'a yediriecek kendini.

  • Yaw he he.Yine tipik Shady haberi.

    Sayın Mustafa bey;
    Eğer Apple iPhone 6 ya 5.5 inç ekran koyacak?Düşünmedin mi hiç bu adamlar iPad mini'yi nasıl sadacak

    O ekranı Apple'ın kullanacağı ne malum?

    Ayrıca 538ppi diyorsunuz ama AppStore'da daha sözlük gibi uygulamaların bile bir kısmı 2 senedir iPhone 5'e uyarlanamadı.Nasıl geçsin millet 5.5 inç ekrana,538ppi'a?!!!

    Apple yapmaz.Nokta.Yaparsa da delilik olur.
  • Apple, 330ppi seviyesini koruyacak, alışkın olmadığımız bir çözünürlükle karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum.

  • İPS'mi bu ekran? apple genel olarak ips kullanıyor eğer değilse bu ekranı kullanma ihtimali düşük, çözünürlükte ise şu an hali hazırda ipad'lerin çözünürlüğü zannedersem 2k'ya yakın, pil ve oyun performansında sıkıntı yok, tabi 2k ekran'da aynı şeyi iphone 'da beklemek zor, şu an için mevcut retina ekranla bile sunulan pil performansı ortayken apple 2k'ya geçerse mevcut pil performansı korunursa elinizi öpüp başınıza koyun.

  • Apple ekranda daha Full HD'ye, işlemcide Dual-Core'dan Quad-Core teknolojisine geçmemişken 2K ekran kullanması imkansızdır. En yakın 2020'lerde kullanımına başlayabilir.

  • Samsung 2k koyucan dendiginde Samsunga saydıranlar ne döndüler be :)) fıraldaklar sanki mübarekler

  • çıkarsa buşekilde tipide böle olursa kesinlikle almayı düşünürüm :)

  • apple ekran büyütecek mecburen o kesinde kac inc olur bilemem eğer böyle bi hamle yapmazsa yükselen büyük ekran trendinde boğulup gider

  • Japan Display şirketi Sony, Hitachi ve Toshiba'nın beraber ortak üretim yaptığı bir şirket. Apple bu sene QuadHd yi kullanmayacaktır. Çünkü Iphone'un en büyük sorunu olan batarya yetersizliği QHD kullanan ekranda çok daha fazla olacaktır. Iphone'un telefonu kalınlaştırmamak için bataryayı da fazla büyütmeyeceğini tahmin edersek Iphone bu sene eğer yaparsa Fullhd ekran kullanacaktır. Bence FullHd ekran da telefonlar için fazlasıyla yeterlidir. Japan diplay'ın bu haberi bence teknoloji de ne kadar ileri olduklarını, Apple'ın da ekran tedariği için Japan Display'ı tercih etmesinde ne kadar haklı olduğunu kanıtlama adına yaptıkları bir haberdir. Bu haber illa ki Apple'ın QHD çözünürlüğü kullanacağı anlamına gelmez.

  • Bu kadar büyük iphone'a ne hacet,iphone tek elle kullanıldığı için ayrı bir havası var.Umarım bunu bozmaz...

  • Kullanır da 1470 Mah Batarya koyarsa ne gülerim

  • 2k cozunurluk 64bit sozde isletim sistemi 1gb ram ve dual core islemci.Bu sistem ozellikleri Mantikli gelmesede apple bu , kullanicilarinin taptigi bir sirketten bahsediyoruz , neden olmasin.

  • 5.5 açıkçası bence zor gibi. 5" gelir mi bilmem. Ama tabii ki imkansız değil Apple sürpriz yapabilir. Çözünürlük kesinlikle yüksek olacaktır Apple sap gibi bırakmaz telefonu.
  • Apple taş çatlasın 4,7 inç yapar. Daha büyük telefon yapacağını zannetmiyorum.

  • Apple ekran büyürse alırım dedim ama 5.5 inçlik bir ekran istemem maxsimum 5 inç olmalı 4.7 bence en ideal ölçü

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.