Şimdi Ara

EvKur dan sakın Telefon Almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
38.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evkur gibi dolandırıcı kurumlardan telefon almayın geçenlerde gittik sırf öylesine sormak için adamlar nekadar hokkabaz hünerleri varsa üstünüzde sizi ayartıp paralarınızı çekmeye çalışıyolar, ayrıca 1000 Tl lik bi telefon alıyosunız bu elden taksit'e size mecbur kılıp onun fiyatınıda 1.500'e çıkartıp hakkı olmayan tefeci gibi para alıyor sizcen biz evkurdayken de bu durumu bi kç telefon alacak arkadaşada söyledik ve almadılar Hak yiyen biyerden alışveriş yapılmaz yazık bu millete acımadan parasını haksız yere sömürüyorlar vebalini nasıl ödeyecekler hak katında! bizde gözlemlediğimiz durumu sizlerle paylaşıyorum kanmayın alacakta varsa çevrenizde de varsa aldırmayın ve öğrendik ki adamlar taksitede bağladıktan sonra kendi kendilerine para yüklüyolar 1tl 2 tl taksit verme durumunda da zam geldi falan diyorlarmış zamanında 1000 tl lik telefonu 1.500 yapıp da aldıktan sonra daha zam gelmez arkadaşlar zaten 500 tllik bi farkla kandırıp sizin hakkınıza paranıza gasp edenler daha da zamn geldi diyolar bunlarada inanamayın ! özellikle telefon ve bilgisayar alıcıları için bu tuzağı çok kullanıyorlar mallarının çoğuda defolu mallar oluyor bunların çoğunda vatan bilgisayar da ve teknosada çalışan arkadaşlarımla ve oradaki çalışanlarla sohbet ederek ayrıca kendi gözlemlediklerimiz ile gördük. daha paylaşımlarım devam edecek.. millet olarak bilinçli alışveriş yapalım lütfen. Bilinçli Tüketim her zaman önemlidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hayır benim anlamadığım o astıkları indirim afişlerindeki fiyatlar bile piyasa fiyatından fahiş derecede pahalı olmasına rağmen bu adamların dükkanları hınca hınç dolu oluyor
  • bilgilendirdiğin için saol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafası çalışmayan cahillerin kazîklandîğı bir yer.Cahilden kastım hem uyarîlıp hemde Evkurdan alışveriş yapanlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden taksit yaptıkları iiçin halkımızın normal derecede olan kesime rahat alım oluyor ama aslında daha fazla fiyatla almış oluyor tek rahat ettikleri kısım elden taksit rahatlığı olmuş olması kredi kartının olmamasından ama aslında kredi kartı alıp normal kredi seviyesinde onunla alışveriş yapsa daha karda olacak hem faiz bindirmemiş olur Evkurdaki yapılan dolandırıcılık gibi hemde alacağı fiyatın bonuslarla birlikte daha ucuza almış olur. ne azık ki Evkur gibi bi ticaret yeri dolandırıyor insanlarımızı ve aşırı derecede faiz bindiriyor ve gördük ki çoğu kişiden adamlar artık kendi kafalarına görede faiz koyuyolar 1 2 tl yani resmen sömürüyor bu Evkur insanları bizde bunu yediremeyerek buraya yazmak istedik en azından çevremizdekileride bilinçlendiririz. Acaba bukadarr insandan haksız yere aldıkları paraların veballerini nasıl ödeyecekler.!




  • Saol dostum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur'un neredeyse her üründe kullandığı bir taktik bu. Senet üzerinden taksitlendirme yaptıkları için de kredi kartı kullanmak istemeyen ve arada ne kadar fahiş fiyat farkı oluştuğunu bilmeyenler için tam bir tuzağa dönüşüyor.

    Zamanında ailem tarafından çok kullanılırdı. Sonra öyle kazıklar atmaya başladılar ki uyarmak durumunda kaldım. Şimdi hiç kullanmıyorlar. Boşu boşuna kazıklanmanın alemi yok.
  • Ben hiçbirinde almıyorum telefon almamda zaten. Bir tek Evkur değil (evkur ayrı bir dolandırıcı gerçi) diğer mağazalarda dolandırıcı. En iyisi yurt dışından getirtmek ve kayıt ettirmek. Sırf bu kayıt işi ve garantisi var diye gidip perakendeci mağazalardan telefon alan dostlarım var. Ürün bozuluyor garantiye veriliyor al sana kullanıcı hatası denilip geri veriliyor. Kaç kişide gördüm, işittim bunu sırf o garanti için 300-400TL fazla rakam veremem hiç kusura bakmasınlar.
  • malesef insanımızda artık uyanıp bu tarz yerlerdn alışveriş yapmasa çok sağlıklı olur adamlar çok fazla dolandırıyor bildiğin modern tefecilik gibi!
  • Marketten ekmek alinmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim başlığı altında S3 1899 lira yazmışlar. Millette indirimdeyken alayım diyor. Halbuki şuan Teknosa da 1200 civarı. Sırf kredi karti kullanmadiklari icin değil, arastirmadiklari icin de kaziklaniyor halkımız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kayınçoyada 1650 lira fiyatı olan samsung televizyonu 2400 liradan geçirmişler dolandırıcının teki bunlar sakın ola ordan birşey almayın.
  • Evkur mu?
  • slm
    ev kur gibi yerlerden alışveriş yapanalar tlf ve laptop için söylüyorum bankalardan kredi ve kredi kartından kırmızı çizgi yemiş kişiler telefoncularda kutu açılmamış diye satılan cihazların %60-70 i bu gibi yerlerden
    alınmıştır dikkat edin zaten alanlarda nakitte çevirmek için alıp satıyor geçenlerde arkadaş iphone 5s kapalı kutu 1300 tl ye aldı tabiki hepsi böyle değil elden ödeme olduğu içinde alan var ama biraz araştırsalar
    almazlar bencede ilk açıldığında bakmıştım girmemle çıkmam beş dakika sürmedi bir dahada ugramadım
  • malesef çok kötü bi durum gerçekten dolandırıcılıkta son nokta bu yerden alışveriş yapacak çevremizde kişiler varsada bilgilendirmek gerekiyor EvKur gibi bir yerin böyle haksız insanları dolandırarak kazanmasına göz yumak olmaz. çok fazlada kişi şikayetci bence taksitleri kısıtlamak yerine bu evkur denilen yeri kapatsalarmış daha iyiymiş bildiğin adamlar kredi kartının on misli daha soygunculuk yapıyolar.
  • Evkur her zaman böyleydi.
    Bilinçli tüketicinin zaten tercih etmediği bir yer.
    Bugün herkesin elinde cep telefonu, dolayısıyla internet var.
    10dk araştırsanız kimin ne olduğu ortaya çıkar.
    Bütün bu şartlar altında gidip kazıklanıyorsanız kardeşim size müstehaktır.
    serbest piyasa ekonomisi var bu ülkede.
    Adam isterse s3'ü 2000 liradan da satar, 3000 liradan da satar.
    gidip o fiyatlara alırsan da kanuni olarak itiraz etme hakkın olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur'dan telefon mu alınır ya teknoloji marketleri varken :S
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    benim bir kaç arkadaşımında gözlemlediğini buraya yazmak istek en azından hakkı varsa bizzlerinde uyarma hakkı en doğal hakkımız diye düşünüyorum en azından öyle yerlere düşüp başka kişilerde yanmasın.
  • Evkur bildiğiniz üzere senet yapıyor, önceden kredi kartı olmayan insanlara fahiş fiyatlardan telefin satıyordu, şimdi de telefona taksit olayı kalkınca fiyatlar uçtu. Arkadaşıma bu telefon İstanbul Garantili diye kandırmışlar(İstanbul garantisi neyse) teyzeme de Teknosa ve Bimeks sahte telefon satıyor demişler tabi yememiş . Dediğiniz gibi Evkur legal bir tefeci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tiplere inananlar şunlara da inandı :

    - Montaj o.

    - Ben değilim, maskemi takmış başkası o.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.