Giriş | |
|
|
|
18 Ekim 2004; 23:48:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: allume quote:
Orjinalden alıntı: ANIL arkadaşlar o kadar heves yapyım kabl araştırdım günlerce falan(cx65 imi almadan). Bu arada 2. el 300 miyona bir cx65 buldum hah dedidim sonunda bire-bir tanışacağım kendisiyle,oynicam kurcalıycam hüsran oldu yaa hakketen işçilik kötü kapak fena gıcırdıyo,joistik berbat,kalas gibi ve içe göçük , yönünü bile şaşırıyo bazen , ya ekranına baktım , tamam bazı tellerden iyi ama ondan çok daha net ve keskin ekranlar gördüm ben(bkz. samsung x***, bkz. s&e t***) sesini dinledim waw falan var ama tizler öööle boğuk ki çok heves etmiştim(bu kdar java kaynağı yok efendim tema sürekli güncelleme ) , kendimi de 450 milyon vermeye zor ikna etmiştim Kağıt üzerinde herşey mükemmel de bizzat kurcuklayınca telefon bana kendimi iyi hissettirmedi almam herhalde artık bence iyi bir telefondan anlamıyorsun, veya değerlendirmelerini kasıtlı yapıyorsun cx65i her telefonla kıyasla ama Sony-ericson T610-T630 ile kesinlikle kıyaslama!! böyle bir hata yapman iyi telefondan ne kadar az anladığını gösteriyor. böyle bir kıyaslamaya ancak gülünür 1 dikkatli okursan telefonları değil ekranları kıyasladığımı görürsün(görüntüde herşey piksel sayısı değildir bkz dijital fotgrf.mknlri.) 2 neyle kıyaslanır bu telefon symbiyanlılarla değil herhalde??? 3 gül kardeşim bedene iyi gelir gülmek
|
|
19 Ekim 2004; 9:34:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL quote:
Orjinalden alıntı: allume quote:
Orjinalden alıntı: ANIL arkadaşlar o kadar heves yapyım kabl araştırdım günlerce falan(cx65 imi almadan). Bu arada 2. el 300 miyona bir cx65 buldum hah dedidim sonunda bire-bir tanışacağım kendisiyle,oynicam kurcalıycam hüsran oldu yaa hakketen işçilik kötü kapak fena gıcırdıyo,joistik berbat,kalas gibi ve içe göçük , yönünü bile şaşırıyo bazen , ya ekranına baktım , tamam bazı tellerden iyi ama ondan çok daha net ve keskin ekranlar gördüm ben(bkz. samsung x***, bkz. s&e t***) sesini dinledim waw falan var ama tizler öööle boğuk ki çok heves etmiştim(bu kdar java kaynağı yok efendim tema sürekli güncelleme ) , kendimi de 450 milyon vermeye zor ikna etmiştim Kağıt üzerinde herşey mükemmel de bizzat kurcuklayınca telefon bana kendimi iyi hissettirmedi almam herhalde artık bence iyi bir telefondan anlamıyorsun, veya değerlendirmelerini kasıtlı yapıyorsun cx65i her telefonla kıyasla ama Sony-ericson T610-T630 ile kesinlikle kıyaslama!! böyle bir hata yapman iyi telefondan ne kadar az anladığını gösteriyor. böyle bir kıyaslamaya ancak gülünür 1 dikkatli okursan telefonları değil ekranları kıyasladığımı görürsün(görüntüde herşey piksel sayısı değildir bkz dijital fotgrf.mknlri.) 2 neyle kıyaslanır bu telefon symbiyanlılarla değil herhalde??? 3 gül kardeşim bedene iyi gelir gülmek benim t610 ve t630 ile kıyaslaman hata olur dediğim sadece ekrana bakıp kıyaslaman hata olduğu içindir. tamam t610 ve t630 daha küçük pixellere sahiptir ama bu gözü hiç bi şekilde rahatsız etmez. ancak bunun yanında java desteği, kızılötesi uyumu, menü kolaylığı, fotograf kalitesi, video cekimi, dizaynının güzelliği, renklerin canlılığı, fiyatının uygunluğu vs... vs... gibi sürüyle cx65in üstün oldugu özellik sayılabilir. bu nedenledirki t610 ile t630 ile kıyaslanamaz bu telefon, haksızlık olur. hemen her yazımda belirtiyorum cx65 1-2 eksiği dışında artıları bol olan ve sınıfının kralı olan bir telefon, önümüzdeki aylarda çıkarsa bilmem ama şu anda rakipsiz bir telefon.... bir küçük not daha tamam ekranları kıyasla ama cx65in ekranı almaktan vazgecirecek bir ekran değil aksine renkleri ve netliği ile daha cok almaya iten bir ekran. cektiğin fotoya bir cx65te bak birde t610da... dediklerimi anlarsın ozaman....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allume -- 19 Ekim 2004, 9:36:52 >
|
|
|
19 Ekim 2004; 12:33:38
|
|
|
CX65 ruleeezzz!
|
|
|
19 Ekim 2004; 13:07:27
|
|
|
Burada hiçkimse CX65'i kötüleyen yazı yazmasın yoksa DÖVERİZ!
|
|
|
19 Ekim 2004; 13:14:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: t_marat Burada hiçkimse CX65'i kötüleyen yazı yazmasın yoksa DÖVERİZ! Aynen :) ANIL biraderim almayacaksan alma siemensin cok ipleyecegini sanmiorum bu durumu :) cx 65 fiyatina gore canavar bi telefon. paran daha coksa s65 veya sx1 var. Burda millet cx 65 hakkinda bisiler yazip cizio KARALAMA MEKANI DEiL YANE OKE . Al nokiani sony ericsonunu güle güle kullan... bas baska topic'e HADE :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 19 Ekim 2004, 13:19:42 >
|
|
|
19 Ekim 2004; 15:34:01
|
|
|
hımm anlaşılan alındınız amacım cx65 i karalamak niye olsun sadece yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmaya kalktım niye başıma kaktınız ki ? quote:
Orjinalden alıntı: ANIL Kimse cevap vermedi ama ben kendim veriim c65 ile güncelleme sürümleri senkronize değilmiş, ben c65 svga resim çekiyor zannediyordum meğer cif miş(gerçi onu da yükseltiriz ama...) ve de c65 de video kayıt ve 3gp desteği yok ayrıca iyi bi araştırmayla bu farkı 95 milyon a kadar indirebildim + 6332 piksel değer hergün telefon almıyoruz Bence olayın farklı bir boyutu daha var: işletim sistemli tel gerçekten güzel ama bence bir telefona yığınla para döküp özelliklerini sadece o telefona sahip olduğu için kullanmaya çalışanlar da yok değildir . Hepimizin bilgisayarı olduğunu var sayıyorum yani evimizde kendi bilgisayarımızdan mail ofis vs. işimiz varsa görürüz,peki evde değilsek!!! o zaman arkadaşlar hepimizin şehrinde "en fazla" 15-20 dakikalık bir araştırmayla pıtırak gibi türeyip daha çok oyun yuvası haline gelen internet kafelerden birini bulabileceğine neredeyse eminim, ki iş yerinizde bilgisayar olması işten bile değil. Syimbianı gözden çıkarınca bu telefon geri kalan ihtiyaçları karşılar. oyun anlık photo vs...Üstelik şık ve küçük (genelde Symbian kullananlarda olmayan bir şey) Gerçek müzikseverler telefondan mp3 dinlemeyi seçermi bilmem, seçse bile müzik dinlemek için yapılmış bir makinanın bir telefondan daha kalite ses vereceği aşikar ben (daha önce telefondan müzik dinlemememiş olmakla beraber) böyle düşünüyorum Ben hergün sony discman imi yanımda taşıyorum p910 gibi bir alete sahip olma duygusu bile çok güzel olmalı parası bol olan keyfini sürsün ben düşünmeden para harcayabilecek bir durumda da değilim. sonuç: cx 65 almayı şiddetle düşünüyorum görüldüğü gibi... Ayrıca hala alayımmı diye düşünüyorum bütün söylediğim şeylere rağmen... artıları da var elbet bu fiyata alınabilecek en "özellikli" tel olduğunun farkındayım ve o yüzden bu topic dekileri okuyorum ve buraya yazıyorum herhangi bir markanın da propagandasını yapmıyorum farkındamısınız ,bir tek ekran konusudur marka adı geçen onda da haklı olduğumu düşünüyorum söylediklerimin bir kısmını alıp başlık yapıyorsunuz önce okuyup anlamayı deneseniz ama canınınız telefonunuzun aleyhinde laf edeni topicte istemecek kadar objektifseniz eyvallah umarım telefonuyla sorun yaşayanlara,senin kabiliyetsizliğin yoksa cx 65 sorun çıkarmaz, kötüleme telefonu yoksa döveriz falan demezsiniz Orjinalden alıntı: t_marat Burada hiçkimse CX65'i kötüleyen yazı yazmasın yoksa DÖVERİZ! hoşunuza gitmese de yazmam gerektiğine inanırsam gene yazarım bu topicde
|
|
19 Ekim 2004; 18:11:35
|
|
|
Yazdığım şakaydı. Ama gene de CX65 T630'dan kat kat daha üstün. Üstelik CX65'in fotoğraf çözünürlüğü T630'un iki katı.
|
|
|
19 Ekim 2004; 20:49:05
|
|
|
ben t630 un cx65 den tek üstünlüğünü gördüm o da bluetooth bundan başka bütün özlliklerde cx65 t630 u ezer
|
|
20 Ekim 2004; 1:10:17
|
|
|
gİT SIFIR CX65 AL BAKALIM O SAYDIKLARININ 1 TANESİ VARMI..KULLANAN HOR KULLANMIS KARDESİM.BENDE VAR BENİM TELEFONUN KAPAGI BİLE SAGLAM GICIRDAMA DENEN BİŞEY YOK
|
|
20 Ekim 2004; 1:22:30
|
|
|
Walla bi cx65 kullanicisi olarak kapak problemi ve joystik'in tam ortada olmayisindan ben de sikayetçiyim ama o kadar kusur kadi kizinda da olur diyorum . S&Ericcson'larin bence en ciddi problemleri belli bi süre sonra kafayi yemeleri; gerçekten ya kilitleniyorlar ya da durup dururken kapaniyorlar her model S&E kullanan yakin dostlarim oldu hatta bi aralar ben de kullanmistim T10 muydu neydi hemen hemen herkeste ayni problem mevcut!. Bu vb. sebeplerle CX65'in kendi sinifindaki liderligi tartisilmaz diyorum. Bu arada karsilikli laf atarak tartisilmasini da bu foruma hiç yakisitiramadim Lütfen daha saygili olalim arkadaslar bilgi paylasmak için buradayiz kavga etmek için degil!!
|
|
|
20 Ekim 2004; 8:08:12
|
|
|
arkadaşlar bi telefon hakkında bu kadar kafa karıştıran yorumlar hiç gormemiştım.bana gereklı olan ; 1- ) her işi yapabileceğim data kablosu hangısıdır ve bu kablonun fıyat aralıgı nedır 2- ) vıdeo kayıt suresı en son surumu ıle maximum ne kadar ( toplam ve ara çekimleri ayrı ayrı soruyorum ) 3- ) mms veya gprs kullanımında herhangı bı sorun yasanırmı 4- ) kapak kılıf vb. web uzerınden bakıp alabılecegım bı adres bılıyormusunuz ( tabi orjinal olacak ) 5- ) logo melodi tema vb. içinde ayrıca bı web adresı bılıyormusunuz teşekkürler hepsi bu kadar
|
|
20 Ekim 2004; 12:54:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Guray arkadaşlar bi telefon hakkında bu kadar kafa karıştıran yorumlar hiç gormemiştım.bana gereklı olan ; 1- ) her işi yapabileceğim data kablosu hangısıdır ve bu kablonun fıyat aralıgı nedır 2- ) vıdeo kayıt suresı en son surumu ıle maximum ne kadar ( toplam ve ara çekimleri ayrı ayrı soruyorum ) 3- ) mms veya gprs kullanımında herhangı bı sorun yasanırmı 4- ) kapak kılıf vb. web uzerınden bakıp alabılecegım bı adres bılıyormusunuz ( tabi orjinal olacak ) 5- ) logo melodi tema vb. içinde ayrıca bı web adresı bılıyormusunuz teşekkürler hepsi bu kadar 1- dca510 usb kablo veya dca500 seri kablo, bu iki kabloyla herseyi yapabilirsin. ben seri kabloyu öneririm fiyatı daha uygun, fiyatlar internet sitelerinde 50-60 milyon civarı ama piyasaya cıkıp arastırırsan 20 milyona orjinal seri kablo bulabilirsin. orjinal kabloyu ayırt etme ile ilgili yazıları forumdan bulabilirsin. 2- 1dk ya kadar kayıt yapabiliyor ama mms ayarlarını değiştirdiğin için mms yollamak için tekrar ayarları eski haline getirmen gerekiyor. toplam video kayıt süresi boş hafızayla orantılı... 3- eğer sebeken sağlamsa hiç bir sorun yaşamıyorsun. mms editörü ve web tarayıcısı oldukca kullanışlı... 4- orjinal kapak ve kılıfların internet üzerinde satıldığını biliyorum ama hangi sitelerdi bunlar tam olrak hatırlayamıyorum. sanırım gectiğimiz 1-2 hafta içinde bu konu forumda yeralmıştı. 5- www.club-siemens.net , www.cx65.de ve http://groups.yahoo.com/group/cx65 benim favorilerim...
|
|
|
20 Ekim 2004; 13:21:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL hımm anlaşılan alındınız amacım cx65 i karalamak niye olsun sadece yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmaya kalktım niye başıma kaktınız ki ? Heyyt kim kizdi basina kakti bakiim ANIL kardesimizin Sende alinma hemen kardes. oke tamam karalamadin ama sozlerin resmen bu telefonu almak enayiliktir gibi biseye cikmisti. Neyse hadi unuttuk gitti Siddetle tavsiye ederim bu telefonu. Hala dusunuorum demissinde al pisman olmazsin dikkat et kapagi gicirdamayanindan olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 20 Ekim 2004, 13:22:01 >
|
|
|
20 Ekim 2004; 13:26:15
|
| | | |