Giriş | |
|
|
|
27 Eylül 2004; 18:20:21
|
|
|
arkadaşLAr size bi sürprizim var Siemens DCA-510 data kablosunu 34 milyona buldum hemde internetten orjinal 4 milyonda kargo masrafı yani 38 milyona geliyor AMEDYA sagolsun daha almadım ama alıcam para toplayınca bu arada bir üsttekileride lütfen cevaplayın şu an kız gibi cx65 öyle duruyor ne yapçagımı şaşırdım bozmıyım bi de :( Buyrun DCA-510 34 milyon
|
|
|
27 Eylül 2004; 20:06:55
|
|
|
ben 23.000.000 a buldum kargo bana ait alıcam herhald bilmiorum
|
|
27 Eylül 2004; 20:38:51
|
|
|
Buq-[RA] ama orjinalmi? kablonun markasi ne.bide nerden buldun yazarsan sevinirim
|
|
28 Eylül 2004; 9:20:17
|
|
|
abi en şanslı benim bu konuda. orjinal kabloyu (seri) 15 millona aldım yauwww ..... (dilimi ısssıriyim)
|
|
|
28 Eylül 2004; 12:15:00
|
|
|
Selam, Sıhhiye'de Balıkçıoğlu mu ne isminde bir pasaj var, hani Sıhhiye Orduevinin yanından nectibey'e geçiş için yapılan bir yaya üstgeçidi vardır. İşte o üstgeçidin hemen ayağına yakın. o pasajda iki yada üçüncü kattaki dükkanların birinde buldum ben kabloyu. 20 milyona aldım. orjinal seri siemens kablosu. sorunsuz kullanıyorum. Ancak benim çözemediğim bir başka sorunum var, aletteki tüm ringtone seslerini sonun kadar açmama rağmen, wav olarak kullandığım ringtone'un sesi çok düşük çıkıyor telefon çaldığında. halbuki telefon aynı dosyayı, deneme amacıyla dinlediğimde gayet yüksek sesle çalabiliyor. sw 16 var, ancak yine de sorun çözülmedi. nasıl çözülecek onu da bilmiyorum. çözümü bilen varsa sevinirim. sevgiyle... Aegeus
|
|
|
28 Eylül 2004; 12:18:54
|
|
|
nasıl sw16 var sw derken heralde fw den bahsediyorsun nerden yukledin veya yukllettin birde yeni ne ozrllıklr var?
|
|
|
28 Eylül 2004; 12:59:13
|
|
|
Biri yazmış ekran ışığını %10'a getirin diye.%10'a getirince telefonun ne farkı kaldı ki.Valla ben bilmem zil seviyesi en yüksekte benim,titreşimim açık,ekran %100 ışıklı,ekran koruyucu var.Iki gunde bir şarj ederim var mı ötesi.Bu sayede telefonumla gurur duyuyorum ben.6600 kullanan arkadaşlarım var nerdeyse benimle takas yapmaya kalkışacaklar.Yeni alacak arkadaşlara sesleniyorum.Bu telefonu kesinlikle alın.Şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada slyt kardeş sen heralde FEM'desin,ben Uğur'dayım.Ama İstanbul'da değilim ben.Benim anlamadığım 12 Ekim'de dersane mi başlarmış,katil olacam yaw,12 Ekim'de açılıyor,bir haftada anca ısınacaz,nasıl yetiştirecekler...Neyse hayırlısı bakalım...
|
|
|
28 Eylül 2004; 13:26:09
|
|
|
Selam, Evet FW 16'yı bir rus sitesinden indirdim ancak linkini bulduğum adres olan http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=41065 adresinden de kaldırmışlar. 11 mb'lik bir dosya, yakında zaten resmi olarak da duyurulacakmış. Ben kurdum sorunsuz kullanıyorum. Gelen en önemli özellik 3 boyutlu java oyunlarının da artık oynanbilmesi, onun dışındaki haberler yakında çıkar piyasaya. sevgiyle... Aegeus
|
|
|
28 Eylül 2004; 17:21:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: UNiCoDE Biri yazmış ekran ışığını %10'a getirin diye.%10'a getirince telefonun ne farkı kaldı ki.Valla ben bilmem zil seviyesi en yüksekte benim,titreşimim açık,ekran %100 ışıklı,ekran koruyucu var.Iki gunde bir şarj ederim var mı ötesi. Ne demek ne farkı kaldı? Telefonun ekranı eşşek gibi parlayınca mı CX65 oluyor? Anlamadım? Aydınlık düşünce olan olay renklerin canlılığının biraz gitmesi. Onun haricinde işlevsel hiçbir dezavantaj yaratmıyor (fotoğrafların, video'ların karanlık çıkması, görülmemesi gibi, denedim ordan biliyorum). Gündüz zaten hiç lüzum yok, ışık açık-kapalı aynı şey; geceyse, ben şimdi bazen %100'e çıkarıyorum, gözümü alıyor aşırı parlak geliyor, hemen indiriyorum tekrar. Böylesi gözler için de çok daha iyi. Ve tabii ki, en az 4 gün kullanıyorum şarj etmeden. Neyse, senin seçimin tabii.
|
|
28 Eylül 2004; 19:42:59
|
|
|
Merhaba beyler geçen günde yazmıştım cx65 televizyon gibi kullana bilirmiyiz(6600) gibi! geçen arkadaş bir telefoncuya sormuş hal ederiz demiş.Bir de real py yüklemeyi başaran biri varmı?
|
|
29 Eylül 2004; 9:02:56
|
|
|
merhaba ben de cx 65 var telımden cok memnunm ancak data kablşosu sorunum var bende rs 232 ıp40 yazan orjınal c55 kablosu var cx65 de goruyor ancak data aktarımı acaıp yavas arada sırada taklıyor kablo orjınal cunku arkadasın tlınden cıktı sızdede aynı sorun varmı yada sorun nerdedr yardımcı olursanız sevınırım bırde usb yada serıal kalolar arasında hız farkı varmıdır tesekkurler sımdıden websome@gmx.net
|
|
29 Eylül 2004; 9:31:00
|
|
|
Neden kızılötesi kullanmıyorsunuz bence daha pratik....
|
|
|
|
|
29 Eylül 2004; 9:32:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erdemprod Merhaba beyler geçen günde yazmıştım cx65 televizyon gibi kullana bilirmiyiz(6600) gibi! geçen arkadaş bir telefoncuya sormuş hal ederiz demiş.Bir de real py yüklemeyi başaran biri varmı? sana kandırık yapmış o telefoncu
|
|
|
29 Eylül 2004; 13:01:48
|
|
|
ya beyler bu data kablosu işi siemensler için tam oturmuş değil. biraz şans biraz da araştırma meselesi. Bakın, araştırın orjinal seri kablo alın. üst modeller için olsun. mesela cx65 için sl55 s55 kabloları çözüm oluyo, problemsiz çalışıyo. üzerinde siemens kabartması olsun.
|
|
|
29 Eylül 2004; 13:21:12
|
|
|
Cihazın bt si olsa hiç biriyle ugraşmanıza gerek kalmazdı.. Bi cogu da gerek olmadıgını söylüyor Demek böyle kablolarla ugraşmak güzel :)
|
|
|
29 Eylül 2004; 14:27:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy Cihazın bt si olsa hiç biriyle ugraşmanıza gerek kalmazdı.. Bi cogu da gerek olmadıgını söylüyor Demek böyle kablolarla ugraşmak güzel :) bt adaptörleri hiç sorun çıkarmıyor mu???? ben ve çevremde tanıdığım kişilerden hiçbiri kablo bağlantısında sorun yaşamadı gayet sağlıklı ve xp de daha hızlı ve sorunsuz...
|
|
|
30 Eylül 2004; 19:00:56
|
| | | |