slm arkadaslar burada cx65.org adresini takip edenler oldugunu bildiğim için yazıyorum... http://www.cx65.org şu anda kapalı, ancak gün içinde tekrar açılacak... bilgilerinize...
cx65 in yazılımını bilgisayara kurmuş olmama rağmen bilgisayar cx65i görmüyor. usb kablo ile bağlanıyorum. yardım?
Guest
13 Eylül 2005; 20:49:54
quote:
Orjinalden alıntı: slyt beyler benim cx65 serviste yenilenmeyi bekliyor 40gün oldu vereli bu hafta veya onumuzdeki hafta kesin alıcagımı sölediler yenilenmiş bie şekilde birde cx65 gmail pop3 ayarları kimde var nasıl yapabilirim......
Memleket neresi ?
13 Eylül 2005; 20:51:55
quote:
Orjinalden alıntı: tripsy cx65 in yazılımını bilgisayara kurmuş olmama rağmen bilgisayar cx65i görmüyor. usb kablo ile bağlanıyorum. yardım?
Daha forumda sıkca cevap verdiğimiz bir soru... Forumda aratma yapabilirsiniz motor calışmıyorsa biraz karıştırırsanız rastlayabilirsiniz.
Usb kablonuz orijinal mı yan sanayi mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeRandiR. -- 13 Eylül 2005, 21:15:46 >
ben hala çözemedim sorunumu! hala usb kablo ile bilgisayara tanıtamıyorum telefonu. fikir verebilecek varsa sevinirim. usb kablomun orjinal olduğunu zannediyorum ama üzerinde herhangi bir kod numarası filan da görmüyorum. bilgisayar driverı görüyor sözde siemens device gösteriyor bilgisayarımı açınca ama o kadar pmobile device manager programı telefon bulamadım diyor