Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CXC 007 CRAZY DAVID AND THE psl*

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: CXC 007 CRAZY DAVID AND THE psl* Sayfa: <<   < önceki  43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CXC 007 psl*

11 Nisan 2005; 0:11:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kardeş şu kablo meselesini başka bile yok mu yaw!sıkıldım artık....

http://www.ibucafe.com cré@ted by CXC007 Yeni başlıklar,yeni konular ve en yeni albümler için tıkla!!!
agemennon

Sisteme Gözat

11 Nisan 2005; 0:14:37 

quote:

Orjinalden alıntı: CXC 007 psl*

wallaaa bende çok uğraştım be kardeş olmuo!
quote:

Orjinalden alıntı: Daddy_67

selam arkadaşlar bu 6600 sis dosyalarını(program) cx65 için jad uzantısı yapma imkanımız varmı ben adı değiştirerek denedim ama olmuyo bir program var mı yada önereceğiniz bir fikir tşk arkadaşlar

aslında tam araştırmadım ama olabilir belkide.ben winace diye bi sıkıştırma programından jar formatınna çeviriom ama yemiyo sööliim.

Öyle uzantısını değiştirmekle olsaydı... İkisinin de yazıldığı programlama dilleri farklı bu yüzden böyle bir şey olanaksız.Ama bu demek değil ki symbian için yazılan programın aynısı ya da daha iyisi javayla yazılamasın.

Fetih

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2005; 9:05:09 

arkadaşlar fw47 yükledim ama bi değişiklik yok.şu ana kadar bir farklılık göremedim.video kaydı max.30sn.

xayvyax

11 Nisan 2005; 15:11:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ogülten

arkadaşlar fw47 yükledim ama bi değişiklik yok.şu ana kadar bir farklılık göremedim.video kaydı max.30sn.

Dostum zaten tek tük oluyor gözle görülür değişiklikler açıkçası ben yüklemeyi bile düşünmedim Unoffical oldugu için yinede bikaç yeni şey eklenmişti yada aksaklık giderilmiştir. Ama 43 teki menü Tab ının transparan olması hatta tamamen kaldırılmış olması guzel olmuştu. eger bulursan farklılık Buraya yaz bizde öğrenelim ...

e kart - oyun
Buq-[RA]

11 Nisan 2005; 15:52:04 

qdvwsdvgesasdfa

Fetih

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2005; 18:11:12 

cx65 in yedeğini aldığımızda 30Mb geçen bir dosya oluşuyor.hadi bunun 11 mb telefon için,1mb progam için geri kalan 20mb nerede kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogülten -- 11 Nisan 2005, 18:12:07 >

OziiX

Sisteme Gözat

11 Nisan 2005; 19:05:18 

quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

ben de de sx1 ve cx65 var.s 55 kablosunu cx 65 te kullanabiliyorsunuz.ama com port olduğundan yavaş çalışıyor.ama sx1 in usb data kablosunu kullanınca acaip hızlı çalışıyor.

bir de bişi sorcam; bir yerlerden cx65 teki kullanılmayan dil dosyalarını silerek memory boyutunu 30 mb ta çıkarabiliyormuşsun falan duymuştum.bunun doğruluk payı var mıdır?

Valla Öyle Bişi Olsa Çok iyi Olur Ama Bi Araştırmam Gerekiyor.İnşallah Böyle Bişi Vardır

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir..
Sadece bir şey farklı olsaydı; o ayakkabı bağı çözülmeseydi; o kamyon daha önce geçseydi; ya da o paket hazır olsaydı; ya da kız erkek arkadaşından ayrılmamış olsaydı; ya da o adam saatini kurup beş dakika önce kalksaydı; ya da o taksi şoförü kahve molası vermeseydi; ya da kadın mantosunu unutmasaydı ve bir önceki taksiye binseydi, Daisy ve arkadaşı karşıdan karşıya geçerken taksi de onları geçip gidecekti.
OziiX

Sisteme Gözat

11 Nisan 2005; 21:05:34 

CXC 007 psl* Güncellemeyi Yaptırdınmı Abi

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir..
Sadece bir şey farklı olsaydı; o ayakkabı bağı çözülmeseydi; o kamyon daha önce geçseydi; ya da o paket hazır olsaydı; ya da kız erkek arkadaşından ayrılmamış olsaydı; ya da o adam saatini kurup beş dakika önce kalksaydı; ya da o taksi şoförü kahve molası vermeseydi; ya da kadın mantosunu unutmasaydı ve bir önceki taksiye binseydi, Daisy ve arkadaşı karşıdan karşıya geçerken taksi de onları geçip gidecekti.
CXC 007 psl*

11 Nisan 2005; 23:54:21 

ortak vazgeçtim yaw 43 te iyi ben çekimini beğenmemiştim başta ama aynıymış gerek yok

quote:

Orjinalden
alıntı: ahmetoguz44

http://www.ibucafe.com cré@ted by CXC007 Yeni başlıklar,yeni konular ve en yeni albümler için tıkla!!!
CXC 007 psl*

12 Nisan 2005; 0:06:10 

sen ne yaptın bi farklılık görebildin mi?
quote:

Orjinalden alıntı: CXC 007 psl*

ortak vazgeçtim yaw 43 te iyi ben çekimini beğenmemiştim başta ama aynıymış gerek yok

quote:

Orjinalden
alıntı: ahmetoguz44

catalyst

12 Nisan 2005; 9:51:09 

quote:

Orjinalden alıntı: ogülten

cx65 in yedeğini aldığımızda 30Mb geçen bir dosya oluşuyor.hadi bunun 11 mb telefon için,1mb progam için geri kalan 20mb nerede kullanılıyor

sistem dosyaları falan var. OD ile açınca hepsi kabak gibi çıkıyo ama hiçbirini silmeyi denemedim, denemem de...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Fetih

Sisteme Gözat

12 Nisan 2005; 9:53:49 

daha önceki versiyonlarda menüye girmek istediğimizde bazen hemen gelmiyordu.fw47 de bu düzeltilmiş.menü tuşuna basar basmaz menü çıkıyor.bilginize..

Guest
 12 Nisan 2005; 17:43:16 

DeğerLi ArkadaşLar şu oLay hakkında biLgisi oLan var mı?
cx65 ve mp3 ;

http://siemensmp3.cjb.net/

my_cx65

12 Nisan 2005; 17:55:32 

Yaw arkadaşlar bişi soracam.. tlf un versiyonunu 43 e yükseltim. ama hiç memnun kalmadım. örn: Her hangi bir ses dosyasını açtığımda veya video seyrettiğimde ses sessizden sesliye gidiyor.. bu sizdede varmı? Ha bide ben 25 ten 43 e yükselttim acaba 41 e indirirsem bu ses sorunu çözülürmü ve başarı versiyonu 43 ten 41 e indirir mi. Sayenizde telefonum hakkında çok şey öğrendim.. Hepiniz sağolun...

Guest
 12 Nisan 2005; 18:30:15 

Wav ya arkadaşLar boŞuna hiç ugraşmayın...

quote:

Orjinalden alıntı: YeknesakliK

DeğerLi ArkadaşLar şu oLay hakkında biLgisi oLan var mı?
cx65 ve mp3 ;

http://siemensmp3.cjb.net/

black_BJK

12 Nisan 2005; 21:02:18 

dün yeni bir cx65 aldım 2005-03-11 çıkışlı ve sw-43 yüklü. telefonum wav dosyalrını çalmıyor ama ben cx65 lerin wav dosyasını çaldığını biliyordum.Sebeb ne olabilir.bi fikri olan varmı...

xayvyax