sanırım diğer program ve CrystalDiskMark programı raid 0 rı algılıyamadı çok düşük sonuç veriyor çünkü
Aldığınız puanlar olması gerektiği gibidir. Bu test yazılımlardan birinin RAID'ı görüp diğerinin görmemesi mâkûl bir fikir olmasa gerek.
Mes'elenin NAND'lardan kaynaklandığı forumda günlerdir yazılıp çiziliyor hocam, Crystal Disk Mark testi de AS-SSD'den pek farklı olmayacaktır.
as ssd den tek başına 1200 puan alan ssd ler var. raid olmadan. kingston çok düşük puanlar alıyor. özellikle yenilenen seri ise...
ama amaç pc hızlı çalışsın ise sonuçta erişim süresi hdd ye nazaran iyidir ve çalışma hızı da şyş olur herhalde, değil mi ? amacına ulaşıyorsa ssd, puanların pek anlamı kalmıyor.
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
Yeni 120Gb SSDnow'lar ise sonuç gayet normal.
Uzak durulası bir Ssd'dir Ssdnow.
ben yandım eller yanmasın sakın kingston almayan ahanda sonuçlar elimde patladı resmen yarın arızaya vercem.
ben anlamıyorum hd tune ve diğer program yüksek gösteriyor diğerleri düşük ama sonuçta pc nin hızı çok fark etti
Bendeki ssd de sıralı okuma hızında sıkıntı mevcut..4k değerleri idare eder.. Bende 240 lık modeli almıştım bu asencron olayını sonradan öğrendim.Şanssızlık işte.
Bendeki ssd de sıralı okuma hızında sıkıntı mevcut..4k değerleri idare eder.. Bende 240 lık modeli almıştım bu asencron olayını sonradan öğrendim.Şanssızlık işte.
hocam hd tune ile test yapıp koy bakalım değerlerin nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
quote:
Orijinalden alıntı: xmms
hocam hd tune ile test yapıp koy bakalım değerlerin nasıl
Şu an iş yerindeyim akşam-gece gibi test yapıp sizi bilgilendiririm..
xmms
kullanıcısına yanıt
dikkat edersen ben 3 program ile test yaptım sizde öyle yapın
quote:
Yaparım sorun olmaz..Bu arada 350 tl gibi bir fiyata aldım.O fiyatı görünce atladım hemen araştırmadım kandık 450 ye 450 ibaresine..
quote:
Orijinalden alıntı: xmms
quote:
Yaparım sorun olmaz..Bu arada 350 tl gibi bir fiyata aldım.O fiyatı görünce atladım hemen araştırmadım kandık 450 ye 450 ibaresine..
ben 2 tanesini 420 tl ye aldım sonra kampanya yaptılar ertesi gün 44 tane ürün 1 günde bitti bu kadar kötü olmuş olsa kimse almazdı bence
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
Benim Sandisk tırtı çıktı
SSD'niz hayırlı olsun
Puanlarınız müsbettir.
hocam sizin sonuçlarınız çok düşük olmuş acaba sata 2 anakarttamı test ettiniz ?
müdür bu nasıl ilk test eksik gedik varmı? corsair LS 120gb
aynı diskler ve raid0 sistem imzadaki gibi yardımcı olmak amaçlı resim eklemek istedim, bu değerler nasıldır sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
aynı diskler ve raid0 sistem imzadaki gibi yardımcı olmak amaçlı resim eklemek istedim, bu değerler nasıldır sizce ?
hocam sizdeki aa ssd programı ile benimki tutmuyor diğerleriyle anlamadım gitti nasıl bi iş yani tam olarak hangisine güveneceksin sizin sonuçlarda gayet iyi sanrım oyun yüklemeleri çok azaldı değilmi
oyun yüklemeleri azaldı derken ? bölümler arasındaki yüklemelermi ?