Şimdi Ara

HTC bu yıl pazar payını ikiye katlamayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC bu yıl pazar payını ikiye katlamayı hedefliyor





    Son 3 yıldır akıllı telefon pazarında büyük bir düşüşün içerisine giren ve geçen yıl pazar payı yüzde 5'e kadar gerileyen HTC, bu yıl büyük bir yükseliş yaşamayı umut ediyor.




    Yeni HTC One modelinin lansmanı sonrasında demeçler veren CEO Peter Chou, bu yıl pazar payını ikiye katlamayı istediklerini dile getirdi. Analizlere göre HTC geçen yılı yüzde 5 pazar payı ile tamamlamıştı. Bu bakımdan Chou'nun hedefinin yüzde 10 olduğu anlaşılıyor.




    Pazar Samsung'un yüzde 31, Apple'nin de yüzde 16 payı olduğu düşünüldüğünde HTC bu hedef ile yılı üçüncü sırada tamamlayabilir. Zira hali hazırda üçüncü firma Motorola'yı satın alan Lenovo ve pazar payı yüzde 6.




    HTC geçen yıl üst seviye akıllı telefonları ile pazarda yükseliş hedeflemiş ancak bunu başaramamıştı. Bu yıl ise çıkışın anahtar hamlesi orta seviye cihazlar olacak. Firma şimdiye kadar Desire 816, 610, 310, 516 ve 316 modellerini gelişmekte olan ülke pazarlarında satışa sundu veya sunmak üzere. Yıl içerisinde birkaç model daha eklenmesi beklenen Desire ailesi bu yıl 10 civarı model ile başarı arayacak.




    HTC ayrıca tablet ve giyilebilir cihaz pazarında da var olmak istiyor ancak yol haritası şimdilik net değil. Firma Android Wear üretici ortağı olduğunu duyurmuştu. Bu bakımdan yaz döneminde ilk örnekler karşımıza çıkabilir. Tablet konusunda ise daha önce Nexus 8 modelinin HTC tarafından üretileceği iddia edilmişti.  

     

     



  • En alınası cihazlar htcden çıkıyorken nasıl oluyorda düşüş yaşıyor anlamıyorum.
  • Millet plastik almayı bırakırsa neden olmasin her şeyi ile on numara bir firma.hiç değilse yarabandin dan ilham almıyor :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam sadece reklam samsung reklamı yaparak çok uçuk satış rakamlarına ulaşıyor htc neden ulaşmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım, Donanım Ve tasarım anlamında çok iyi buluyorum Htc Ve Sonyi. Ama ikisininde bilmesi gereken tek bişey var fiyat.

    yüksek fiyat yüksek kar yerine

    düşük fiyat fazla satış yönetimini kullanır iseler liderliğe oynaya bilirler

  • Htc güzel'de hem pahalı hemde hep bır eksıklık oluyor modellerınde. Mesala pili kamerası gıbı. Fakat samsung alacagıma htc alırdım kesınlıkle.

  • htc nin.her şey iyi güzelde birazda şu ultrapiksel sevdasından bir vazgeçse,bataryayıda biraz arttırsa piyasayı ele geçirirde,geçirmesine,işte yönetim,ne dersin,inadım inat adım peter chou la diyip topuklarına sıkıyor...

  • 4 ultra pixel ve 3000 mah altı bataryalar ile anca babayı alır

  • Eski bir sensation xe beats audio kullanıcısı olarak güncelleme gelicek dediler 3 ay beklettikten sonra gelmicek diye bir acıklama bile yapmadan saf dısı bıraktılar ya daha yüzüne bakmam o markanın... Sırf o yüzden gittim iphone aldım ne olursa olsun biliyorumki 2 sene sonrada telefonum yeniliklere açık olucak.!!!

  • Geçen yıl mükemmel tasarımı nedeniyle htc one aldım,ancak 4 megapiksel 4 megapikseldir.hayatımda böyle iğrenç bir kamera görmedim, 2 ay sonra satıp g2 aldım.Bu senede ultrapiksel denen saçmalıkta ve özellikle 4 megapiksel çözünürlükte ısrar ettiler ve kendi topkularına sıktılar.Ayrıca sanal tuşlar ve yuvarlatılmış köşeler tasarımı bir hayli bozmuş bana göre

  • Adam akilli bir cihazi, iyi bir fiyata sunamiyorlar, sonra pazar payini 2ye katlayacagiz diyorlar. Nasil olacak o is?



    Hersey sadece tasarim ile bitmiyor ne yazikki. İyi kamera, yuksek kapasiteli batarya, yeni nesil donanim ve stratejik fiyat ile kaliteyi sunsalar, birakin 2 kati, 4 kata bile cikartirlar. Fakat bunlari yapmadan zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 28 Mart 2014; 16:13:34 >
  • Adam akilli bir cihazi, iyi bir fiyata sunamiyorlar, sonra paAr payini 2ye katlayacagiz diyorlar. Nasil olacak o is?



    Hersey sadece tasarim ile bitmiyor ne yazikki. İyi kamera, yuksek kapasiteli batarya, yeni nesil donanim ve stratejik fiyat ile kaliteyi sunsalar, birakin 2 kati, 4 kata bile cikartirlar. Fakat bunlari yapmadan zor.

  • Fiyatları %25 gerçek oranda düşürsünler, 2ye ancak o şekilde katlayabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 28 Mart 2014; 16:21:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuradinBronzeBeard

    4 ultra pixel ve 3000 mah altı bataryalar ile anca babayı alır

    Hem güldüm hemde çok hak verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arkadaşlarıma katılıyorum. HTC fiyatları ucuzlatmadan bu başarıyı elde etmesi mümkün değil
  • mesut abinin ön incelemesinde belirttiği gibi ultra da olsa yüksek çözünürlüklü kamera kullansalardı 10 numara cihaz olurdu.
    ancak üstüne bir de batarya eklenince sony xperia z2 gerçekten 10 numara cihaz ünvanını 2014 ün ilk yarısı için aldı diyebilirim.
    s5 deki kameranın performansını da merak ediyorum, iyiymiş diyorlar.

  • Htc reklam yapmayı bilmiyor, reklam bir ürünü satmaktaki en etkili araçtır. Ha birde düşük batarya, ultra piksel ve sanal tuşlardan vazgeçse ben İphone u bırakp yeni One ı alırdım.
  • o fiyatlara imkansız gibi bence
  • Htc yi bir zamanların symbianlı nokia telefonlarına benzetiyorum herşeyi ben bilirim kafası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni one ı piyasaya sürerek ayağına sıkmıştır.albenisi yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.