Şimdi Ara

Corel, CorelDRAW Graphics Suite X7'yi kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Corel, CorelDRAW Graphics Suite X7'yi kullanıma sundu



     

    Grafik tasarım dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Corel, CorelDRAW Graphics Suite X7'yi kullanıma sundu.

     

    Firmanın içerisinde vektör tasarım için Draw, görüntü düzenleme için Photo-Paint, bitmap ile vektör takibi için PowerTrace, içerik bulma için Connect, ekran yakalama için Capture, internet site tasarımı için Website Creator, görüntülerin büyütülmesi için PhotoZoom Pro ve çevrimiçi işbirliği aracı ConceptShare gibi yazılımlarının yer aldığı komple çözümü CorelDRAW Graphics Suite, X7 kodlu yeni sürümüyle artık kullanıcılarına farklı işlemler için 6 farklı çalışma alanı (Lite, Standart, Classic, Adobe Illustrator, Photoshop, Advanced Page Layout ya da Advanced Illustration) sunuyor, çalışma alanının hızlı şekilde kişiselleştirilmesine imkan tanıyor, "Fountain Fills" ile dolgu sürecinde yeni imkanlar veriyor, fontlar arasında daha hızlı gezinme sağlıyor, yüksek DPI desteği sağlıyor, dahili olarak QR kod üretebiliyor, bünyesine yeni fotoğraf düzenleme araçları ekleniyor, çoklu monitöre uygun arayüzle geliyor ve 64-bit çok çekirdekli işlemci desteğiyle birden fazla çalışma için maksimum performans ortaya koyabiliyor.

     

    Ful versiyonu 399 pound, eski sürümler üzerine ise 179 pound fiyat etiketleriyle yükseltilebilen CorelDRAW Graphics Suite X7, 30 günlük deneme sürümüyle beraber buradan elde edilebiliyor.

     







  • Şu CorelDRAW X5 de kasmasa da adam gibi kullanabilsem.
  • Vay canına süper bu sefer corel draw resmen adobeye kafa tutucak bir şekilde gelmiş sanırım.. Gelişmiş ve geliştirmiş harika.. !
    Yenilikçi olduğu sade tasarımından belli harika olmuş ama ios7 çıktığından beri birçok ürünlerin tasarımları bu hale geldi sade ve anlaşılır tasarımlar güzel ama gerçekten..
    Acaba erkan görüntüsü nasıl ? Oda sadeleştirilmişse eğer hem ram'den a yer hem de kasmaz diye umuyorum..
    Corelin sevilmemesi programın kasmalarından ve yavaşlıklarındandır ama sanırım bu sorun giderilmiş gibi geliyor buradan bakılıcak olursa..
    Paylaşım için teşekkürler öğrendiğim iyi oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatsen

    Vay canına süper bu sefer corel draw resmen adobeye kafa tutucak bir şekilde gelmiş sanırım.. Gelişmiş ve geliştirmiş harika.. !
    Yenilikçi olduğu sade tasarımından belli harika olmuş ama ios7 çıktığından beri birçok ürünlerin tasarımları bu hale geldi sade ve anlaşılır tasarımlar güzel ama gerçekten..
    Acaba erkan görüntüsü nasıl ? Oda sadeleştirilmişse eğer hem ram'den a yer hem de kasmaz diye umuyorum..
    Corelin sevilmemesi programın kasmalarından ve yavaşlıklarındandır ama sanırım bu sorun giderilmiş gibi geliyor buradan bakılıcak olursa..
    Paylaşım için teşekkürler öğrendiğim iyi oldu..


    sadece görsel makyaj ve köşe yumuşatma aracı. yine bi cacık yok.

    corelde versiyon yükseldikçe program hep hantallaştı, hep pclerin önünden gidiyor bu açıdan. bunu telafi etmek için arayüzde görselliğe çok yüklenmişler. sanki ultra light bişey kullanıyorsun ama görüntü sadece.

    eskisi gibi çökmeler daha az gibi (x6 da azalmıştı)

    bazı araçların menülerini değiştirmişler önceki sürümlere aşinaysan kilitleyip bırakıyor.

    birde kısayolları default olarak illustratora göre ayarlı ve önceki xslt leri yüklemiyor.

    biraz dolu bir sayfada scrolle yakınlaştırıp uzaklaştırırken kasılma yine var. 2 fps :) pc kaynaklı olmadığına eminim.

    aslında komple hoşgeldiniz ekranına çalışmışlar orda bi aksiyon vs sanki ordan kullanıcaz programı.

    artık pattern kullanmak için yada QR oluşturmak için hesabınla oturum açmak zorundasın.

    aslında x3 ü hatalarından arındırsalar bana yeter.




  • Tabelacıların programı. Pro tasarımcılar illustrator kullanır.

  • Corel pratik kullanım açısından hızlı bir program ama tasarım yapan ajans, yayınevi vblerden çok tabelacı, dijitalcilere ve promosyonculara hitap ediyor. Hakkıyla kullanan da bayağı azdır bu yazılımı günahına girmek istemem sonuçta işi tasarımcı yapar program değil. Ama kesinlikle kullanmıyoruz ve tavsiye etmiyoruz:) tabelacı, dijitalci ve promosyoncu vb değilseniz tabi.
  • Hic alakasi yok kullanilmazmis vs.. Ben ikisinide biliyorum fakat corel draw kullaniyorum yillardir..
    Ustasi ehli erbabi olan insanlar bile sonradan degistirip corel kullanmaya basladilar..
    Ben corelde akliniza ne geliyorsa herseyi yaptim bu tamamen tasarimciyla alakali bir olay ve corelin kullanimi gayet rahat ve pratik.

    Bu sadece laftan agizdan agiza soylenilen bir laf kalabaligi tabelaci programi vs bir derinlemesine arastirma yapin bakalim...


    Ayrica x7 icinde soylenilebilicek tek sey eskisinden daha iyi olmasidir.. Ama pek bir fark gorunmez gibi fakat gizli yeni ozellikleri var arastirma yaparsaniz ogrenebilirsiniz.
    Eskiden lafi gecen x3 daha iyidi ya yok ya x6dan vazgecmem vs... gibi yorumlarin artik yapilmayip herkesin x7 demesi saglanmis butunlestirme buna denir. Ama Yeni falan filan diyip insanin cok beklentisi olunca fis cikiyor zatende oyle oluyor fis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.