arkadaşalar benim vi dsorum vardı aslında tpic accektima ama ogrenmeye başladık artık bazıları bilirler herneysede ben soruma gecim n73ün tus takımı nasıl sertmi gıcırtı cıkıyomu ornek verebieceginiz tel varmı mesela 7610un cok sert ama 6630 un cok guzel yumuşak
arkadaşalar benim vi dsorum vardı aslında tpic accektima ama ogrenmeye başladık artık bazıları bilirler herneysede ben soruma gecim n73ün tus takımı nasıl sertmi gıcırtı cıkıyomu ornek verebieceginiz tel varmı mesela 7610un cok sert ama 6630 un cok guzel yumuşak
6630 gibi cok rahat sdc tuslar kücük. parmakları buyuk olanlar icin biraz zorluk cıkarabilir
ya benim n73 birisi arayınca donuyor ve yeniden başlıyor ne yapiyim sizce??? birde 1 gb hafıza kartı yavaşlatır mı 500-600 mb yüklesem mesela ?
yardım
Hafiza kartindan kaynaklanan 1takilma simdiye kadar ne ben yasadim, nede yapilan yorumlardan hatirliyorum, o yuzden icin rahat olsun
Araninca takilma olayi da, eger resim yukluyse arayan kisiye o kastiriyo olabilir, ya da telefonun hafizasini tima tikis programlarla doldurduysan aramada kendini kaybediyo olabilir, ya da mp3 yukludur arayana o kastiriyo olabilir, ya da arayani soyleme ozelligi aciktir ama karakterler turkce karakter kullanmissindir okuyamadigindan kitleniyodur. Bunlar ilk anda aklima gelenler
Gece gece bi foto ekleyim dedim. Dergiyi geçen gün buldum yeni sayı
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
gokhan kardeş o rengi nerde gordun ben o haftalardır o rengi arıyom ama bulamıyom ve ayrıca o rengi gorenler var sa beni bilgilerdirmeleri icin minnettar olurum
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43
Valla baktığımda Önü Beyaz arkası Patlıcan Moru olandandı..Bir de yazılanlara dayanarak Joystick'ini de özellikle inceledim de Joystick bana ters yaw hem kaygan bir Joystick var , sevmedim Joystick'ini..
ne demek her saman gsel videolar yakalayabilirsem daha yollarım esas kavga çıktı onu çektim ama hiç güsel çıkmamış.polisler bağırıyodu gzel çekim olmadı
ya benim n73 birisi arayınca donuyor ve yeniden başlıyor ne yapiyim sizce??? birde 1 gb hafıza kartı yavaşlatır mı 500-600 mb yüklesem mesela ?
yardım
bunun sebebi arayanın ismini söyle modu açıksa oluyor türkçe karaterleri söyleyemediği için şaşırıyo alet bende de oldu, o özelliği kapatınca düzeldi. ama genel olarak alet bazen saçmalıyor işallah yeni versiyonlarda düzelirde yükletir kurtuluruz.
KARDEŞLER YA BU NAVTÜRK NAVİGASYON OLAYI N73 LERE OLABİLİRMİ ACABA HP 6515 VE 6915 POCKET PCLERİNE UYARLADILAR ACABA SYMBİANA GÖREDE UYARLAYABİLİRLERMİ NE DERSİNİZ ÇÜNKÜ N73 O İŞ İÇİN EN UYGUN TELEFON MÜBAREKTE TV GİBİ EKRAN VAR DÜŞÜNSENİZE N73 ÜNÜZDE NAVİGASYON OLDUĞUNU BENCE UYARLAYABİLİRLER. YOKSA ÇOKMU ABARTTIM
Navturk navigasyon oluyor mu olmuyor mu tam bir bilgim yok ama o ekranda gerçekten olursa çok güzel olur. Bu arada telsim in ücretsiz tv uygulaması hala devam ediyor mu ?