valla ben siemens sx1 , nokia 8910 kullanıcısıyım ama n73 ün çektiği fotolar cidden güzelmişş.. anı yakalamak için daha fazlasına hiç gerek yok bence.. foto makinasına da ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Eylül 2006; 1:39:11 >
yaw bu verdiğniiz siteden tema indirdim tele hem de bir sürü.fakat fzla yer kapladılar beğenmediklerimi silmek istiyorum ama silinmiyolar.nasıl silebilrim bilen varsa yardım
yaw bu verdiğniiz siteden tema indirdim tele hem de bir sürü.fakat fzla yer kapladılar beğenmediklerimi silmek istiyorum ama silinmiyolar.nasıl silebilrim bilen varsa yardım
uygulama yöneticisi die bişi var dostum ordan
muhtemelen ya uygulamalarda yada araçlar menusunde
bende öle olduğunu düşünüyodum chino ama tema da yardıma bastığımda şöle bişi yasıyo.önceden yüklenmiş veya kullanımda olan temayı silemessiniz. temayı kaldır diye bi seçenek yok saten
herşeyi denedim.bi de yardıma bakayım dedim:( menü>araçlar>temalar> üzerine geldim temanın>seçenekler> burda da şunlar var >ön izleme,uygula,düzenle,yardım,çıkış sence hangisine girilcek cvp vereyim hiç biri
abi temalara gitmeyecen uygulama yoneticisine gidecen...... araclar>temalar dan silemezsin. araclar>uygulama yoneticisi nde temayi bul ustune gel secenek kaldir..