Ya artik bence k790 daha iyi ceker diyenler sussun artik
İyi ayar yapılmadığı sürece K790 renklerde daha başarılı, daha doğal ve geröek renk veriyor. Geri kalan kısımlarda N73 daha iyi. N73 ile çekilen fotoalr gerçekten göze çok hoş geliyor ama renkler olması gerekenden daha abartılı çıkıyor uygun poz yakalanmadığında.
@pashafendy : Eklediğin Manzara fotosunda sağ ve sol alttaki kırmızılıklar nedir ?
Benim beceriksizliğim ve makineyi ayarsız kullanmam Bir de güneşi tam karşıma aldım batarken zemindeki çimenler siyah çıktı bu arada bunu duvar kağıdı yaptığınızda hiçbir sorun kalmıyor küçültünce öyle oluyor onu ben de anlayamadım, bir de dediğim gibi zemin siyah kaldığı ve karşıdan güneş geldiği için kafanızı ne tarafa çekerseniz sanki kırmızı değil de turuncu gibi bi renk oluşuyor zaten ufka doğru bakarsanız onlar görünmüyor Hemen yenisiyle değiştirelim
Buraya dikkat güneş tam karşıda fotoyu ona göre değerlendirin
El insaf artık Yığınla foto çektik koyduk biraz da onlara bakın son resimler de zaten akşam hava kararırken ve güneşi karşıma alıp çektiğim fotolar özellikle son foto güneş tam karşımda bak altını da çizdik