Arkadaşlar fotoğraflar için teşekkürler.Çok başarılısınız bu konuda.Benim somrak istediklerim var.Karşıdan güneşş geliyorsa yada çekeceğimiz fotonun büyük bir bölümünü gök yüzü oluşturuyorsa asıl nesnenin baya bi koyu renk çıkmasını nasıl önleyebilirim ?
Arkadaşlar fotoğraflar için teşekkürler.Çok başarılısınız bu konuda.Benim somrak istediklerim var.Karşıdan güneşş geliyorsa yada çekeceğimiz fotonun büyük bir bölümünü gök yüzü oluşturuyorsa asıl nesnenin baya bi koyu renk çıkmasını nasıl önleyebilirim ?
Arkadaşlar işte sizin için 2 Mp lik W800i fotoğrafları; N73 Kadar olmasa da Makro kaliteli;;;OKS de iyi bişeyler yaparsam babam Music Edition Alcak:):) İşte fotolar::
Kulaklık pürüzlü olduğu için kalitesiz çizik dolu:)
Arkadaşlar yeni n73 aldım anca fotoğraf çekimleri istediğim gibi değil.Sizin fotoğraflarınıza bakıyorumda galiba sorun bende...
Sorunum şu. Bi manzara resmi çekmeye falan çalıştığımda aşırı derecede bulanıklaşma oluyor.Ayarlarıyla falan uğraştım baya ama bi türlü sorunu gideremedim.Yardımcı olursanız sevinirim...
Birde örnek foto koyayım size yardımcı olsun.Neden bu kadar bulanık çekiyor???
Kardeş bu manzara modu mu hatırlamıyorum ama ben manzara modlu ve diğer şekillerde denedim.Hepsinde aynı sorun var.Resimler bulanık :(
Bi yardım edin bana :(
Allah Allah olmaması lazım.donanımda sorun yoksa yazılımda var diyeceğim ama format atman lazım ya da yazılım güncellemen lazım. n73 ana sayfasının ilk sayfasında bilgiler var http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm
N80 kullanırken bu N73'ün çektiği gibi resim çekmeye uğraşırdım bir türlü olmazdı şimdi resimleri gördükçe daha iyi anlıyorum N73 kamerada en kaliteli telefonlardan birisi elinize sağlık
Yürümeyi öğrenmeden Beşiktaş demeyi öğretenler, onlar da dedelerinden böyle gördüler. Sen henüz yürümesen de: sesin o sahadaki siyah beyazlılara güç olsun diye,
Biz; Beşiktaş'a doğduk, sevdasına büründük, hep uygun adım yolundan yürüdük. Kaybeden hep dünya oldu, Biz Beşiktaşlılar hep kazandık !...
Arkadaşlar bu sene okullar kapanmaya 1 hafta kala bi kaçamak yapıp büyük adayı fethetmiştik :) N73 ile çekilen bir foto Otomatik(özel bir ayar yok) + saat öğlen suları + Zoomlu