Not: Bugüne kadar ne N70 te ne du bu telefonda bir kere bile video çekmedim o yüzden benim için önemli değil video, video ille de önemli ve ben kaliteli video çekmek istiyorum diyenler fiyatı uygunsa ve rahatsız olmayacaklarsa n93 almalı bence
arkadaşım yannış anlama ama senin cihaz ya bi sorun var anlamadım resimleri kötü çekio ve renkleri birbirine karıştırıyo benim cihaz öle resim çekmio karşılaştır istersen ciddi bi sorun olabilir cihazını kötülüğümden değil vakit kaybetmeden bu işi hallet senin iyiliğin için
birde çektiği videoyu tam ekran oynatamıyor,yani ekranı tam olarak doldurup oynatamıyor
nasi yani n70 2 tusuna bastikmi tam ekrana aliyo ven yan olarak izliyoduk.simdi bunda oyle olmuyomu ya arkadaslar n80 den iyi cekiyo demi ya bi teselli verin
arkadaslar hatirliyomusun 6600 program atip video cekerdik ve o program sayesinde kendi videosunda daha iyi cekerdi biraz donuk ama karelenme olmadan boyle programlar yani mpeg4 video kayiti yapabilen symbian9.1 icin program yokmuy offfff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birde çektiği videoyu tam ekran oynatamıyor,yani ekranı tam olarak doldurup oynatamıyor
nasi yani n70 2 tusuna bastikmi tam ekrana aliyo ven yan olarak izliyoduk.simdi bunda oyle olmuyomu ya arkadaslar n80 den iyi cekiyo demi ya bi teselli verin
arkadaslar hatirliyomusun 6600 program atip video cekerdik ve o program sayesinde kendi videosunda daha iyi cekerdi biraz donuk ama karelenme olmadan boyle programlar yani mpeg4 video kayiti yapabilen symbian9.1 icin program yokmuy offfff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Malesef arkadaşım n70 teki gibi 2 tuşuyla tam ekran olmuyo n80 videosunu bilmediğim için yorum yapamıcam ama n70 video olarak daha iyi