fotolara şöyle bir baktım ama dürüst olmak gerekirse hiç biri sony ericsson foto kalitesinin yanından geçemez ...
Bence de K750/K790 daha iyi fotoğraf çekiyor ama hangisi alınır, N73 alınır Çünkü tasarımda, ekranda, seste (hoperlör sesi, kulaklığı bilmiyorum), videoda N73 daha iyi
Zaten bir cep telefonuyla çekilmiş fotoğrfataki amaç anı yakalmaktır, zamanı durdurmak değil.Bu iş için de BENCE K750/K790 kadar kaliteli çekmese de N73 bu işi görüyor, alabilirm yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMBER -- 1 Eylül 2006; 13:03:36 >
ilk önce xilisoft video converter'ı açıyorsun çevireceğin klipte kaliteli olmak zorunda kalite arıyorsan; altta profile kısmını 3gp olarak ayarlıyorsun add kısmından çevireceğin dosyayı seçiyorsun,dosya gelince üstüne tıkla ve sağ taraftaki ayarlardan; video codec mpeg4 video size 320*240 bitrate 500-1000 arası frame rate 20-25 arası audio codec mpeg4 aac bit rate 128 sample rate 44100 channels stereo bunları yaptıktan sonra encode diyorsun ve tamam oluyor
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Foto olayı gayet başarılıda video sanki biraz geri kalmış sizcede ölemi arkadaşlar bundan önce n70 kullanmıştım daha iyi gibime geldi n70 videosu
Yazılımla düzelir diye tahmin ediyorum ama dikkat ettiyseniz eğer videoda n93 ü ön plana çıkartmaya çalışıyorlar fotoda da n73 ü ama yine de mp4 çekim bekleneni ziyasediyle veriyor