N73 >almaya karar kıldım. gerçektende çok güzel çekiyor. D900 >düşünmüyorum bile K790i> güzel telefon ama N73 kadar değil. ha + sı xenon flaş. N80 >resimler iç açıcı deil:) N93>fotograf konusunda iyi degil. ama video da gercekten mukemmel.
Nokia N73 alıyorum bu hafta inşallah:D
Bu arada foruma 2004 ten beri üyeyim hep okurdum yazmazdım pek:D:D
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize, doğru kararı verdin; hayırlı olsun Madem bugüne kadar pek yazmadınız artık buraya yazarsın
Ya Temalari koyacak ozel 1dosya olsa, su simbian olanda n73 ve n93e uygun pek 1sey yok, simdi tam olarak soyleyin, sadece club n73'e mi yukliim yoksa buraya da yukliim mi?
Şu siyah olanı hemen indireyim ben Siyah-Beyaz sevgisi fazla, Hocam istediğin yere yükle farketmez; buraya olabilir, n73 ana konu olabilir, üst konu var oraya olabilir amaç paylaşım değil mi
Yalnız arkadaşlar burada siz N73 hakkında yorumlar yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Hatta tartışmalar bile yaşanmış. Bunun yeri http://forum.donanimhaber.com/m_6943768/mpage_43//tm.htm#9450465ana topictir. Mümkünse sadece foto ve video paylaşalım bu topicde. Düşünün yeni birisi N73 almak istiyor, foto ve videolarını merak ediyor, topiği görüyor giriyor ve yorumlar. Bence şık durmuyor. Eminim sizce de öyledir. Yorumları lütfen ana topiğimize saklayalım, burada sadece foto ve video olsun. Foto ve videolar hakkında elbette yorum yapabilirsiniz. Tel hakkında ise ana topic.
EDIT : Tema paylaşımı da gördüm. İnanın yeri burası değil. Onu da ana topicde paylaşın. Yoksa bu topic 3 gün kilit cezası alabilir ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 21 Eylül 2006; 23:34:23 >
Yalnız arkadaşlar burada siz N73 hakkında yorumlar yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Hatta tartışmalar bile yaşanmış. Bunun yeri http://forum.donanimhaber.com/m_6943768/mpage_43//tm.htm#9450465ana topictir. Mümkünse sadece foto ve video paylaşalım bu topicde. Düşünün yeni birisi N73 almak istiyor, foto ve videolarını merak ediyor, topiği görüyor giriyor ve yorumlar. Bence şık durmuyor. Eminim sizce de öyledir. Yorumları lütfen ana topiğimize saklayalım, burada sadece foto ve video olsun. Foto ve videolar hakkında elbette yorum yapabilirsiniz. Tel hakkında ise ana topic.
EDIT : Tema paylaşımı da gördüm. İnanın yeri burası değil. Onu da ana topicde paylaşın. Yoksa bu topic 3 gün kilit cezası alabilir ...
Değerli Master ımız:
Kendi adıma özür dilerim. N73 ün heyecanından olsa gerek topicler karışmış. Daha dikkatli olacağım. Saygılarımla.
Orjinalden alıntı: pashafendy
@superfen telefonu aldın mı, hayırlı olsun güle güle kullan; aramıza hoşgeldin, pm attım gelen kutusuna bakabilirsin
@sarıkanaryam verdiğin site biraz geldi bana ve sanki N73 le çekim yaparken tam çekim bitmeden oynatılmış gibi duruyor bir de normal çekim ve makroda D900 ü birinci ilan ederken nokia nın N serilerini başarısız bulmuş, reklam kokuyo sanki kendi elleriyle kendilerini ele vermişler aşağıdaki fotolara dikkat
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
bencede buraya sadece resim ve video koyalım. çok karışıyo konu
Beyler telefonumda cektigim resimelre zoom in yapmak istedigimde surekli "hafıza doludur lutfen hafızayı bosaltıp tekrar deneyin "diyor. hafıza akrtında 365 mb yer, telefon hafızasının da tamamı bos, acaba sorun nerde?
Hafızada yer yok sorunu bendede oluyor. Symbian konusunda uzman değilim ama sanırım bu telefonun ram belleğinden kaynaklanıyor. Şöyleki; telefonda açılan uygulamaları kendi menüsünden "çık" seçeğinden sonlandırmayınca yani kırmızı tuşla uygulamadan çıkınca uygulama tam olarak kapanmıyor. Bu da ram bellekte şişme yapıyor. Telefonu açıp kapayınca sorun ortadan kalkıyor. Problemi çözmenin başka yollarıda var sanırım, yanılmıyorsam bir program var açık olan uygulamaları kapatıyor.
dostum resimler gayet guzel. fakat 2. resim bulanık gorunuyo orda zoom mu yaptın neden oyle oldu. bu arada o şofbenden bizdede var :D bi sönüyo yakması dert:D
Arkadaşlar fotoğraf çekme konusunda bir tüyo vereyim. Yakın mesafeden (50-60cm) portre fotoğraflarınızı makro modundan çekin daha portre moduna göre daha kaliteli çekiyor. Ayrıca ışığı arkanıza almayıda unutmayın.