Şimdi Ara

EA Bundan Sonra Belli Aralıklarla Ücretsiz Oyun & Eklenti Dağıtacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bildiğiniz gibi Electronic Arts, geçtiğimiz saatlerde Origin üzerinden Dead Space'i ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Yaşanan bu olayın arkasındaki neden ortaya çıktı. Electronic Arts, Origin için 'On The House' ismindeki yeni promosyon başlığını duyurdu.

Gelen haberlere göre Electronic Arts, bundan sonra belli aralıklarla, aynı bugün olduğu gibi habersiz bir şekilde ücretsiz oyun ve eklenti dağıtımı yapacak. Bu etkinlik sadece PC oyunları için geçerli olacak. On The House promosyonu kapsamında hesabınıza eklediğiniz oyunlar, sonsuza dek sizde kalacak.

Peki... Sorulmaz ama, neden EA böyle bir şey yapıyor? Cevap şöyle, "Bizler de oyuncularız. Bu yüzden Origin'i, sizin 'oyun eviniz' yapmak istiyoruz."

• bizi utandiriyorsun ea :D > cocuga sekerle kandiran adam gibisin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 28 Mart 2014; 1:37:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mass Effect 1 bekliyorum :D

• Tek amacı bence Steam'a kafa tutmak. Valve'a güvensem bile bi şirketin tek el olması hiç bir zaman iyi değildir. Rekabet iyidir.

• Hakkını verelim değilmi. Büyüksün EA azıcıkda güncel oyunlarının fiyatını indir

• yüzde 70 i kesilmiş oyun 60 dolar + premium 100 dolar etti sana 160 dolar
    zaten adam gibi %100 oyun 60 dolar olsa 160 dolara 2 tane aaa bir tanede 40 dolarlık oyun alınır. bırak bu işleri ea adam gibi tam oyun yap %100 oyun yap yarım yamalak kesik kesik parça parça yeme beni hadi bakayım. altın dışkı almadın ama imkan olsa sana gerçeğini kargolardım haberin olsun

• mass effect 1 saboteur bf bc2 bf2 bunlar gelir keşke fifa 13 verse ilk haftadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EA Bundan Sonra Belli Aralıklarla Ücretsiz Oyun & Eklenti Dağıtacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 28 Mart 2014; 3:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KortX
    28.3.2014 02:09:49

öyle bişey söylüyorsunki görende zanneder steam acayip derecede kazık suan için hiç bir platform steam ın yaptıgını yapamaz ve adamlar bana göre pc platformunda tekler ve fiyatları mükemmel kim ne derse desin ben steam ile orjinal oyun almaya basladım ve halende alıyorum bu adamların hakkı ödenmez suan için batman arkham origins kutulu fiyatı 100 120 liradan satılırken güzel memleketimde adamlar 22 liraya veriyorsa kusura bakma ama hiç bir şekilde laf söylettirmem ve aksinide ispat edemessin o yönden steam candır steam olmasa ea origin yada yan firmalar gibi sacma sapan tekel fiyatlardan oyun gecirmeye devam ederlerdi gercekten konusmak için konusun laf olsun beri gelsin diye konusmayın haber için teşekkürler bsc.

• quote:

Orijinalden alıntı: haktan24

KortX<br>28.3.2014 02:09:49<br><br><br>öyle bişey söylüyorsunki görende zanneder steam acayip derecede kazık suan için hiç bir platform steam ın yaptıgını yapamaz ve adamlar bana göre pc platformunda tekler ve fiyatları mükemmel kim ne derse desin ben steam ile orjinal oyun almaya basladım ve halende alıyorum bu adamların hakkı ödenmez suan için batman arkham origins kutulu fiyatı 100 120 liradan satılırken güzel memleketimde adamlar 22 liraya veriyorsa kusura bakma ama hiç bir şekilde laf söylettirmem ve aksinide ispat edemessin o yönden steam candır steam olmasa ea origin yada yan firmalar gibi sacma sapan tekel fiyatlardan oyun gecirmeye devam ederlerdi gercekten konusmak için konusun laf olsun beri gelsin diye konusmayın haber için teşekkürler bsc.

Steam için öyle birşey demedim yorumu yanlış anlayıp saçma sapan cevap atmayın. Valve'a ne kadar güvensem diye belirttim yazımda. Bende Steam kullanıyorum zaten. Origin'le işim olmaz. Hangi firma olursa olsun tekellik hiç bir zaman iyi değildir. Tabi ki Origin'in daha 40 fırın ekmek yemesi lazım Steam'e yetişmek için. Üstteki yorumda rekabetin güzel birşey olduğunu belirttim sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 28 Mart 2014; 3:00:46 >

• Mobil olarak alıp sonradan indirme gibi bir olay olmuyormu? İlla orgin indir diyor bana?

• Steam karşında varlığını göstermek için önce kitleleri kendine alıştırmak gerekiyor. EA değil Ubi'de bunu yapmalı yoksa Steam akarken EA ve Ubi her zaman bakar. EA orijinden Dead Space free yaptı, millet Steam hesabımıma atabilirmiyim diyor...

• Gabe geçen aylarda borderlands-tomb raider alana üstüne para veriyordu bu ne ki :D.Şaka yapmıyorum steam'i takip edenler bu söylediğimi hatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

yüzde 70 i kesilmiş oyun 60 dolar + premium 100 dolar etti sana 160 dolar<br>zaten adam gibi %100 oyun 60 dolar olsa 160 dolara 2 tane aaa bir tanede 40 dolarlık oyun alınır. bırak bu işleri ea adam gibi tam oyun yap %100 oyun yap yarım yamalak kesik kesik parça parça yeme beni hadi bakayım. altın dışkı almadın ama imkan olsa sana gerçeğini kargolardım haberin olsun

premium 100 dolarmış aferin kardeş tebrik
  • İyi dağıtsın bakalım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oldugu ıcın degerlendıremedım ama ılerıdekı oyunları degerlendırıcem kısmetse
  • 100 dolar premium demiyor bf+pre 100dolar demiş gözlerine baktır

• Steamın tekel olmasını bende istemem ama steam hakediyor. Tamamen oyuncuya yönelik bir tutum izliyorlar. Diğer şirketler gibi kazık fiyatlardan değil sürümden kazanmayı hedefliyorlar. Benimde orjinal oyun almaya başladığım platformdur steam.

• Valla Steam varken Origin ile hiç uğraşamam. Sırf FIFA filan oynarken zorunlu olduğu için kullanıyorum. Steam kendini çok ilerletmişken Origin, Uplay gibi servisler çok geride kaldılar

• valla güzel olur, bsc de bize böyle hep haber ederse süper olur ;) ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.