Şimdi Ara

Netbook - Tablet ikilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Laptop sahibiyim fakat laptopumu yanımda taşıma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Web ile ilgili yeni bir iş için daha pratik bir cihaz almak istiyorum. İnternet üzerinden araştırmalarımda kafama yatan bir netbook bulamadım, işin garibi netbook devrinin kapandığıyla ilgili yorumlar okudum. İstediğim web üzerinden işlemlerimi halledebilmek, ofis programlarını gerekirse photoshop hatta kodlamalar yapabileceğim bir cihaz olması. (Son iki söylediğimde henüz çok yeni olduğumu fakat işin geleceği için bunlara da ihtiyaç duyacağımı biliyorum) Kimilerinin tablete klavye entegrasyonunun yapılmasıyla işlemleri halledilebildiği mesajlarını okudum kimisinin de tabletin buralarda pratik kalmadığının ifşalarını. Açıkcası kafam karışmış durumda. Ben hala şu an daha çok netbook alma taraftarıyım. Görüşleriniz ve varsa marka-fiyat önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.







  • Bütçeniz 1000 tl civarinda ise ultrabook bakmanizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurkanq

    Bütçeniz 1000 tl civarinda ise ultrabook bakmanizi tavsiye ederim.

    1000 tl ye kadar çıkabilirim bu konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama elimin altında halihazırda Intel Core i5 işlemcili bir Laptop bulunmakta, ben daha çok 600-800 tl arası bir cihaz bakıyorum diyebilirim. Ha, kaliteli olur 400tl falan da fena olmaz hani :)
  • Eski bir netbook kullanıcısı ve halihazırda notebook kullanan biri olara şu asus transformer t100 ü yakından inceliyorum. Aldın alıcam sizde bi araştırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cybrstn C kullanıcısına yanıt
    asus transformer t100 ü sayenizde 1 haftadır kontrol ediyorum. alma ihtimalim %95 eğer daha iyisini bulmazsam
  • Arkadaşım ben de acer aspire one725 win 8.1 ile kullanıyorum. Daha çok yanımda taşımak için aldım 1.2kg ağırlık bence çok iyi. fazla bi performans beklemediğim için bana yetiyo fiyat olarak 400 500 tl civarında temiz bulabilir. haftada bikaç kez okula götürmek için aldım ama evdede çok pratik olduğundan bayağı kullanıyorum :D arada bir photoshop için kullanıyorum(amatörüm) cs, pes11, cod 4mw oynayabiliyorum elbette ki kasıyo ama yine de oynanmayacak derecede değil. 1080p video oynatmada sıkıntı yok internetten izlersen kaldırmayabiliyo, mic. ofiste biraz zorlayınca hafif kasma yapıyo ama sonuçta netbook bu ben tavsiye ederim açıkçası ama yine de kullanacak olan sensin Win8 metro arayüzdeki uygulamalar windows mobile tablet hissi veriyor. Sen photoshop, web kodlama vs işlerle uğraşacaksan tablet seni çok sınırlar. bütçe elverir diyosan ultrabook çok daha hızlıdır onlardan tavsiye ederim.




  • Acer ao 725 garantili çok temiz. 400 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.