Cevap: Colin McRae: DIRT (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları

ManitoN -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 0:24:00)

quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

bence grafikler güzel , most wanted'da da grafikler böyle sapsarıydı [:D]

Most Wanted la ne alakası var[;)]

Nası ne alakası var ?
Most wanted'da da gökyüzü , ortam , asfaltta sarı ışık yansımaları oluyodu ....

Digiali -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 0:34:32)

Buggy ile oynamak zevkli ve grafik seviyesi oldukça iyi tek sorun performans[sm=s18.gif]
Vista64 1680x1050 high detail 16xaf

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/45112/DD06AB4627E143C688980C41879561A3.jpg[/image]

[image]local://upfiles/45112/DD06AB4627E143C688980C41879561A3.jpg[/image]

MaTaDoR -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 1:54:31)

Xbox360'ın grafiklerinde çimler çok daha gerçekçiydi. Yani şu fotoğraflarda olan "beyaz patlaması" çok daha efektif gözüküyodu belki ss alınmayıp monitörün fotoğrafı çekildiğinden öyle duruyodur ama ne bilim daha iyiydi sanki.[&o]

Flywer -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 2:11:12)

Grafikler Umduğumuz gibi çıkmadı[:-]

kemalyanal -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 5:49:06)

Benim Laptop zor kaldırır diyordum ..oyunu yüklediğimdeki ayarlarla biraz kastı. Ben de özellikleri biraz kıstım ve akıcı bir şekilde oynuyorum şimdi.
(Dell 6400 coreduo 1.83,X1400 ati 256MB,1Gb 533 Mhz DDR2...)
çektiğim 2 SS yi de sizlerle paylaşayım

[image]http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/lIc47829.jpg[/image]

[image]http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/lcU47996.jpg[/image]

ridvan1903 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 8:58:02)

Oyunu 4. kez indiriyorum gameshell den indirmeyin kesin bozuk çıkıyor şimdi başka bir yerden çekiyorum kota falen kalmadı[X(]

Dante -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:23:33)

vay be hd2900xt nin performansına bak :S çimler de çok seyrek duruyor. Her oyunda ayrımcılık yapıyor bu yapımcılar da artık. PC de oynamama rağmen pc ciler adına sinir oluyorum ben bile [:D]

gonulbas -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:46:29)

yaw görüntüler iyi iyi de controller çok zor. misalen sağ , sol tuşa basınca anında direksiyonu kırmıyor ve 1 saniye sonra çok fazla sert direksiyon kırıyor, kontroller bence olmamış

Flywer -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:47:47)

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Oyunu 4. kez indiriyorum gameshell den indirmeyin kesin bozuk çıkıyor şimdi başka bir yerden çekiyorum kota falen kalmadı[X(]

Hocam banada atsan indirdiğin link i benimde çok kotayı yedi gameshell[:-]

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:50:35)

Benim motor gitti. [8D]

[image]http://img132.imageshack.us/img132/4536/mtma3.jpg[/image]

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:51:19)

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Xbox360'ın grafiklerinde çimler çok daha gerçekçiydi. Yani şu fotoğraflarda olan "beyaz patlaması" çok daha efektif gözüküyodu belki ss alınmayıp monitörün fotoğrafı çekildiğinden öyle duruyodur ama ne bilim daha iyiydi sanki.[&o]

yav bilip bilmeden yorum yapmayın xbox360 dediğiniz alettede grafikler aynı karşılaştırdım çimler falanda seyrek falan değil bazılarına kapak olsun çok iyi gözükmesine gelince kontrast oranı diyorum bakın 32-42 tv lerde özellikle Samsung Modellerde Hayvani bir kontrast oranı var mesela 3000:1-5000:1-10000-1 ama lcd monitörlerde o kadar bir kontrast oranı yok sorun buradan kaynaklanıyor dolayısıyla grafikler daha iyi görünüyo [:o][>:] bunu sizde anlayabilirsiniz eğer 32-42 inçlik bir tv niz varsa özellikle Samsung markada bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ekran kartının çıkışını tv ye bağlayın aradaki farkı görün [:o] bakın mesela Samsuns LN-T405H diye bi modelin kontrast oranı 8000:1 yine aynı markanın 20"monitörünün kontrast oranı 700:1:00 garip bir oran sorun burada bundan dolayı monitörlerde iyi görünmüyo ancak 22" monitörlerde durum biraz iyi gibi fakat onlardada yeterli değil 1000:1 bu oranda az en az 3000:1 olmalı ama sanırım şu an mümkün değil yani eğer test edecekseniz xbox360 grafiklerini o aleti lcd 17-19-20-22" monitörlere bağlayıp test edin hatta mümkünse resimleride buraya koyun herkes görsün [:'(]

gonulbas -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 9:57:19)

ya arkadaşlar bir grafik harikasıdır gidiyor. forumda hep "şu grafiklerin mükemmeliğine bak, yemede yanında yat" misali konuşuluyor. Kontroller den bahseden hiç yok. ben oynadım

E6600 Curo 2 işlemci
2048 ddr ram 667 mhz
nvidia 7600 gt

bu sistem ile herhangi bir donma, titreme, kasılma vs vs. yok. fakat controller berbat. bu şekilde bu oyun nasıl oynanır ya. [sm=s20.gif]

Kontrol ayarını düzeltebilecek , üzerinde oynama yapacağımız bölüm var mı? ya daa full sürümde çıkar mı acaba?

full sürümde de (ki ben yine böyle olacağını düşünüyorum) kontroller aynı olursa oyunu oynarken sinir küpü olmak işten bile değil.

SynFx -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 10:59:18)

quote:

Orjinalden alıntı: gonulbas

ya arkadaşlar bir grafik harikasıdır gidiyor. forumda hep "şu grafiklerin mükemmeliğine bak, yemede yanında yat" misali konuşuluyor. Kontroller den bahseden hiç yok. ben oynadım

E6600 Curo 2 işlemci
2048 ddr ram 667 mhz
nvidia 7600 gt

bu sistem ile herhangi bir donma, titreme, kasılma vs vs. yok. fakat controller berbat. bu şekilde bu oyun nasıl oynanır ya. [sm=s20.gif]

Kontrol ayarını düzeltebilecek , üzerinde oynama yapacağımız bölüm var mı? ya daa full sürümde çıkar mı acaba?

full sürümde de (ki ben yine böyle olacağını düşünüyorum) kontroller aynı olursa oyunu oynarken sinir küpü olmak işten bile değil.

katılıyorum bende bu sabah indirdim kontroller aşırı zor- zorluğunu geçtim oransız bir dönüş var sağ sol yaparken çok yalpalatıyor aracı[8D]
inşallah sensivity ayarı vs bişey olur fullde

bu arada pinky e de katılıyorum o ne öle ya kum tanelerimi altın tanelerimi belli değil toprak yol okadar parlarmı ya :S

ridvan1903 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 12:40:40)

Oyunu en sonunda indirdim

P4 D 915 2.8 o/c 3.3

1.5 ram

7950 gt 256 mb

Ayarlar 1024.768 geresi shadow medium gerisi full

1280.1024 yaptım bütün ayarları medium yaptım 27 30 fsp arası alıyorum ama fps düşüşlerinde oyunda yavaşlama yok iyi oyun çıksın demekki güzel grafiklerde oynayacam [:D]

[image]http://img526.imageshack.us/img526/6594/drfteb7.jpg[/image]

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 12:58:15)

ya bendede oyun iyi çalışıyo ama fps ultra da 17-23 arası highda 23-25fps medium da 28fps ne iştir bu ya ati kartlarda bi sorun mu var[sm=s19.gif][sm=s19.gif][sm=s19.gif][sm=s19.gif] 7950gt de bile çok iyi fps vermiş ben alamıyorum o kadar fps ne biçim iş bu ya [sm=s19.gif][sm=s19.gif]
ya bişey uyumsuzluk falanmı yapıyo anlayamıyorumki [8|] acaba sorun işlemcinin 2.4ghz gözüküyo olması mı ?? hani çift çekirdek desteği yok gibi görünüyo ya [sm=alala.gif]

:::LasVegas::: -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 13:08:53)

arkadaşlar elimde x850 ati radeon 256 mb ekran kartı var. sm 2.0 olduğu için oyun açılmıyor. ancak bu kart overclock yapılırsa yani performansı arttırlırsa oynanabilirmiş diye duydum.galiba programla yapılıyormş. bilgisi ola yardım edecek olan biri varmı overclock programıyla ayarlar yapıp oyun oynanabilirmi bu kartla

eagle_f1 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 13:11:09)

Beyler ben imzamdaki sistemle shadow detail ultrada oyunu oynayamıyorum fps 1-2 ye kadar düşüyo,oynayabilen var mı? Sorun vistadan kaynaklanıyo olabilir mi? Diğer herşey ultrada 1280*1024 shadow high da rahat oynanıyo(30-35fps)

Bi de gamma ayarını 0.6 ya getirdim oyun sanki daha gerçekçi gözüküyo gibime geldi bilmiyorum deneyen var mı...

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 13:45:52)

ya ne iş anlamadım gitti birinde 40 fps çalışıyo birinde 30fps birinde 20fps biri shadowu ultra yapınca 1-2fps ye düşüyo oynanmıyo diyo bende herşey ultra 17-19fps çalışıyo nasıl iş bu ya [:o][8|]

SONY_55 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 15:18:22)

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

yav bilip bilmeden yorum yapmayın xbox360 dediğiniz alettede grafikler aynı karşılaştırdım çimler falanda seyrek falan değil bazılarına kapak olsun çok iyi gözükmesine gelince kontrast oranı diyorum bakın 32-42 tv lerde özellikle Samsung Modellerde Hayvani bir kontrast oranı var mesela 3000:1-5000:1-10000-1 ama lcd monitörlerde o kadar bir kontrast oranı yok sorun buradan kaynaklanıyor dolayısıyla grafikler daha iyi görünüyo [:o][>:] bunu sizde anlayabilirsiniz eğer 32-42 inçlik bir tv niz varsa özellikle Samsung markada bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ekran kartının çıkışını tv ye bağlayın aradaki farkı görün [:o] bakın mesela Samsuns LN-T405H diye bi modelin kontrast oranı 8000:1 yine aynı markanın 20"monitörünün kontrast oranı 700:1:00 garip bir oran sorun burada bundan dolayı monitörlerde iyi görünmüyo ancak 22" monitörlerde durum biraz iyi gibi fakat onlardada yeterli değil 1000:1 bu oranda az en az 3000:1 olmalı ama sanırım şu an mümkün değil yani eğer test edecekseniz xbox360 grafiklerini o aleti lcd 17-19-20-22" monitörlere bağlayıp test edin hatta mümkünse resimleride buraya koyun herkes görsün [:'(]

sen şimdi kontrastı falan bırak şimdi 60 fps oynayabiliyormusun pc de

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 15:29:01)

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

quote:

xbox 360 dada 30 fps olduğu söyleniyo 60 fps ye gerek yokki 25-30fps yetiyo hemde çok iyi yetiyo oynayınca anlarsın dediğimi ps 3 versiyonu bakalım nasıl olacak ne zaman çıkıyordu o [sm=alala.gif]

SONY_55 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 15:36:21)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

quote:

xbox 360 dada 30 fps olduğu söyleniyo 60 fps ye gerek yokki 25-30fps yetiyo hemde çok iyi yetiyo oynayınca anlarsın dediğimi ps 3 versiyonu bakalım nasıl olacak ne zaman çıkıyordu o [sm=alala.gif]

bize oyun moyun yok kartopu bizi hiç düşünmüyor oyun firmaları

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 16:18:42)

ps3 zamanla kendine yer edinecek sony biraz acele etti aslında oyunlar en az 20-30 oyun falan çıktıktan veya hazır olduktan sonra çıkmalıydı[sm=s18.gif]

SONY_55 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 16:49:24)

quote:

ps3 zamanla kendine yer edinecek sony biraz acele etti aslında oyunlar en az 20-30 oyun falan çıktıktan veya hazır olduktan sonra çıkmalıydı[sm=s18.gif]

[:'(][:'(][:'(]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 19:18:31)

bence oyun en iyi yarış grafiklerine ve dinamiklerine sahip, 105 ekran tvde playstation 3 oynar gibi hissediyorum, performans sorunu biraz can sıkıyor onun dışında motion blur harika lost planetteki gibi bir blur hakim, ayrıca demoda multiplayer var arkadaşlar sırf bunun içinde indirilebilir [:'(]

ridvan1903 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 19:31:05)

@venomtrk

Pc de 105 lcd mi oynuyorsun yaw baya süper olur çözünürlüğü kaça getiriyorsun tv kaç destekliyor

Nitrogliserin -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 20:31:45)

Oyunun direksiyon ile oynanışını merak edenler ev yapımı videoma mutlaka baksınlar [:'(]

http://www.youtube.com/watch?v=tpIvQrMU1l0

kartopu2 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 21:18:34)

arkadaşlar isterseniz demoda bir multi yapalım nedersiniz [:@] bende benim direksiyonu çıkarayım tozlu kütüphaneden [;)]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 22:30:52)

quote:

@venomtrk

Pc de 105 lcd mi oynuyorsun yaw baya süper olur çözünürlüğü kaça getiriyorsun tv kaç destekliyor

yok sony 105 ekran ama lcd değil 1024x768 de oynuyorum ama güzel genede lcd kalitesi olmasada,

@nitrogliserin videonu izledim gayet güzel emeğine sağlık [:'(]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 22:35:26)

quote:

arkadaşlar isterseniz demoda bir multi yapalım nedersiniz [:@] bende benim direksiyonu çıkarayım tozlu kütüphaneden [;)]

olur ama odalar yok sanırım nasıl buluşacağız direk quick match yapıyor

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 22:37:28)

Bir keyboard ustası olarak şunu söyleyebilirim;

Dehşet sürerim arkadaş Logitech Momo kullansanız bile çok zor beni geçmeniz. [8D]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 23:03:59)

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Dehşet sürerim arkadaş Logitech Momo kullansanız bile çok zor beni geçmeniz. [8D]

Bende logitech nascar var , bazı oyunlarda direksiyon avantaj bazılarında klavye avantaj bence bu oyunda klavye avantaj direksiyonda baya zorluyor ama klavyeyle biraz daha kolay geldi bana, GTR2 ,RACE WTCC direksiyonla daha iyi ama colin zevkli olmasına karşın zor sanki, multiplayer atmak lazım [:)]

HRNclk777 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 23:36:46)

quote:

O zaman herkes parkurlarda attığı turların zamanını yazsın[:'(][:'(]
Ben bi Subaru mla tur atim geliyorum[:@][sm=sofeer.gif]

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (26 Mayıs 2007; 23:57:57)

Beyler az özce multi den çıktım baya zevkli yarın oynayalım mutlaka. [:(]

Nitrogliserin -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 0:01:19)

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

O zaman herkes parkurlarda attığı turların zamanını yazsın[:'(][:'(]
Ben bi Subaru mla tur atim geliyorum[:@][sm=sofeer.gif]

subaru ile personal bestim 1:07 amatör modda

venomtr teşekkürler[:'(]
aracın verdiği tepkileri ezberleyince direksiyonla sürmek çok kolay oluyor 1-2 hassaslık ayarınıda yaptıktan sonra

HRNclk777 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 0:06:46)

Oyunun artılarını ve eksilerini yazıyorum(bana göre[:@]),eksiler fazla abartılacak gibi değil ama belki performans olayı düzeltilmeli

+grafik kalitesi çok üst düzeyde beeeeeeeeeeaaaaaa[X(]
+sürüş fizikleri beni tatmin etti(aracın süspansiyon hareketleri çok iyi)
+hasar modellemesi çok gerçekci
+hız hissini sonuna kadar hissediyorsunuz

-oyunda genel bir arcade havası var
-frene basınca çok çabuk duruyor
-hdr biraz fazla olmuş gibi
-kontroller biraz arcade havası verdi(tdu dan sonra oynadım belki ondandır)
-her bilgisayarda stabil çalışmaz

Nitrogliserin -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 0:21:02)

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Oyunun artılarını ve eksilerini yazıyorum(bana göre[:@]),eksiler fazla abartılacak gibi değil ama belki performans olayı düzeltilmeli

+grafik kalitesi çok üst düzeyde beeeeeeeeeeaaaaaa[X(]
+sürüş fizikleri beni tatmin etti(aracın süspansiyon hareketleri çok iyi)
+hasar modellemesi çok gerçekci
+hız hissini sonuna kadar hissediyorsunuz

-oyunda genel bir arcade havası var
-frene basınca çok çabuk duruyor
-hdr biraz fazla olmuş gibi
-kontroller biraz arcade havası verdi(tdu dan sonra oynadım belki ondandır)
-her bilgisayarda stabil çalışmaz

hassasiyetten saturation'ı düşür fren ve gaz ve direksiyon daha hassaslaşacaktır yani zank diye fren olmayacak

HuNTeR_1907 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 2:04:54)

Oyunda grafikler güzel ama daha yüksek performansla oynanabilmesi gerekirdi bence, oyunda FPS yüksek olmasa da oynanayışı etkileyecek takılmalar, yavaşlamalar olmuyor, full sürümde FPS'de yüksek olursa biraz daha güzel olur tabi...
[image]http://img518.imageshack.us/img518/3774/adszjn6.jpg[/image]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 2:53:17)

ya çok salakça olacak ama ana menüdeki müziği seyyal tanerin "naciye" parçasına benzettim [;)]

ayrıca oyunun menü tasarımını çok beğendim bence harika olmuş bu tarz tasarımlar olmalı oyunlarda [:'(]

hederahelix -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 3:24:25)

Bende 3gb limitli internet kullanıcısı olarak Colin aşkıyla 900mb ı gözümü kapadım indirdim.[:)]

Oyunu yorumlayacak olursam eski serilere göre kolay geldi kontrolü.Biraz arcade havası var , katılmamak mümkün değil ... Diğer bir eksisi ise arkadaşların da belirttiği gibi frene basınca aracın hemen durması , Grafikler üst düzeyde ...

[image]http://img529.imageshack.us/img529/1690/colingv0.jpg[/image]

1280*1024 çözünürlükte , tüm detaylar high seviyesinde herşey açıkken Multisampling4X,Blur,vs...

8800GTS 320MB kartım ile ortalama 50 fps alıyorum.Bana yeterli geldi , Ultra detay seviyesine getirdiğimde ise oyunda bir problem oluyor ve fps 0'a düşüyor.Bunun da sürücülerden veya oyundaki bir Bug'dan dolayı meydana gelebileceğini düşünüyorum [:'(]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 4:59:00)

Ultra seviyesine çekince gölgelerde bozulmalar oluyor sizdede oluyor mu 7600 ile böyle bir sorun var high detay yeterli geldi acaip iyi grafikleri var bence tam sürüm süper olacak.

[image]http://img483.imageshack.us/img483/9320/dirtdemo200705262259175to8.jpg[/image]

[image]http://img85.imageshack.us/img85/5082/dirtdemo200705270405174bn2.jpg[/image]

[image]http://img85.imageshack.us/img85/3117/dirtdemo200705270406461co3.jpg[/image]

[image]http://img149.imageshack.us/img149/9218/dirtdemo200705270434135il7.jpg[/image]

[image]http://img149.imageshack.us/img149/9761/dirtdemo200705270435293lc9.jpg[/image]

[image]http://img511.imageshack.us/img511/3711/dirtdemo200705270435335rx8.jpg[/image]

[image]http://img512.imageshack.us/img512/8035/dirtdemo200705270445056oc7.jpg[/image]

[image]http://img529.imageshack.us/img529/7217/dirtdemo200705270445339mj6.jpg[/image]

[image]http://img503.imageshack.us/img503/5162/dirtdemo200705270445444zv0.jpg[/image]

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 10:08:14)

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

1:06:90 yaptım klavye ile. [:D]

macrolight -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 10:20:49)

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

bence grafikler güzel , most wanted'da da grafikler böyle sapsarıydı [:D]

monitörünü kontrol ettin mi ? [:D]

ayrıca bu oyunun grafikleri çok iyi duruyor yaw [:)]

mczaga -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 11:43:38)

quote:

quote:

nerden indirdiniz bi link verin yahu.

nForcer -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 11:50:12)

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

quote:

nerden indirdiniz bi link verin yahu.
Ben buradan indirmiştim, bayağı hızlı geldi bana:[:'(]
http://downstream.bonusweb.cz/dec04a6bd78a9a651b83a1dd2c0e8bf3/2007-05/dema/dirt_demo.exe

Nitrogliserin -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 17:38:35)

quote:

quote:

iki parmağın amma terlemiştir şimdi senin [8D]
otomatik vitesmiydi bir de

MaTaDoR -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 18:02:54)

Ewet arkadaşlar oyunun PC versiyonunu grafikleri de Xbox360 kadar iyi. Bilgisayarı büyük bir LCD TV'ye bağlayıp oynayınca bu kalite çok daha net ortaya çıkıyor. Tugy kardeşim senin cihaz da güzel ama kalite farkı yok yani konu kaliteli monitör her zaman için. Bende 19" Sony var, kota yüzünden daha oyunu indiremedim ama birkaç gün sonra indirip aranıza katılacağım. Eğer multi oynamak isterseniz beni de aranıza alın, araba yarışlarında iddalıyım.[&:]

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (27 Mayıs 2007; 22:10:52)

quote:

quote:

quote:

iki parmağın amma terlemiştir şimdi senin [8D]
otomatik vitesmiydi bir de
Ewt otomatik. [:D]

hederahelix -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 0:55:13)

[image]http://img520.imageshack.us/img520/6296/untitledjx8.jpg[/image]

Sizlere yetişmek için birazcık daha uğraşmam gerekecek sanırım [8D][8D]

venomtrk -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 3:28:39)

demodan kokpit kameraları en yüksek detayda çektim görmeyenler olabilir.

[image]http://img413.imageshack.us/img413/9376/dirtdemo200705290251549eq7.jpg[/image]

[image]http://img511.imageshack.us/img511/9240/dirtdemo200705290252164zc7.jpg[/image]

[image]http://img511.imageshack.us/img511/736/dirtdemo200705290254277yq1.jpg[/image]

[image]http://img129.imageshack.us/img129/565/dirtdemo200705290255414zb0.jpg[/image]

[image]http://img529.imageshack.us/img529/1678/dirtdemo200705290301045so0.jpg[/image]

[image]http://img261.imageshack.us/img261/3184/dirtdemo200705290301172ap5.jpg[/image]

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 9:25:01)

@hederahelix

Çok yawaşsın daha hızlı sürmen lazım. [8D]

Ewt arkadaşlar asfalt piste en hızlı kim hadi herkez rekorlarını koysun buraya. İşte benim en hızlı zamanım. [:(]

[image]http://img520.imageshack.us/img520/7664/drrtk1.jpg[/image]

Logitech G15 klavye ile uçuyorum. [:@]

Edit:Rekor güncellenmiştir. [&:]

miller!!! -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 9:56:46)

tam adı ney olarak geçiyor arkadaşlar bu oyunun [sm=s20.gif]
kaç cd .. aradım ama bulamadım başka birşey deniliyormu serinin kaçıncı oyunu ?

Pinky_Demon -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 10:04:57)

Oyun daha çıkmadı ki... Sen aramaya devma et belki bulursun!!!

miller!!! -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 10:17:43)

quote:

Oyun daha çıkmadı ki... Sen aramaya devma et belki bulursun!!!

koskoca demo yazısını görmemişim[:@] snradan gördüm ... bide o kdar gittik aradık oyunu [sm=s20.gif]

Flywer -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 10:21:49)

quote:

Orjinalden alıntı: miller!!!

koskoca demo yazısını görmemişim[:@] snradan gördüm ... bide o kdar gittik aradık oyunu [sm=s20.gif]

[sm=s17.gif]alemsin yaw[;)]

ridvan1903 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 10:30:07)

Bu oyunda dirksiyonla oynayacam şimdi gidiyorum kurmaya [:D]

Nitrogliserin -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 11:16:17)

quote:

@hederahelix

Ewt arkadaşlar asfalt piste en hızlı kim hadi herkez rekorlarını koysun buraya. İşte benim en hızlı zamanım. [:(]

klavyeci seniiiiiii[8D]

zero cool -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 14:34:10)

[img]http://img520.imageshack.us/img520/3180/pb2zn8.jpg[/img]

EstrEmO -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 14:59:35)

Oyundaki bazı eksi düşüncelerimi ve bilgilerimi söyleyim.

Oyunda örnegin duvara o kadar çarptım ama duvardan sadece taş kırıntıları çıkıyor ama duvarda hasar yok yada benim ekran kartı gösteremiyor.
Subaru ile yarıştıgımız asvalt yarışta diger oyuncunun aracına bakıyorum hiç çarpma yok 2 yarıştada sıfır kaza araçta bunu yanlış buldum.
Silicekler ufak çarpmayla yerinden fırlıyor kırılmıyor, dibinden çıkıyor sökülüyor.
italya daki toprak yarıştaki pist ise sorun kaza yapmadan bitirmek sorun,

Öneri olarakta oyunu 6600 gt extreme olanlar indirsin oynasın medium da 15 fps veriyor.

lebron_1994 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 17:34:24)

ya abiler bu oyunun tam sürümü ne zaman çıkcak çok güzel grafikler varda zaten pinky nin tanıttığı oyunların çoğuna hayran kalıyorum ssler süper grafiklerde kısmetse çıkınca paraya kıyıp annemler atışma pahasına belki alabilirim bu oyunu çünkü çok süpere benzio

hederahelix -> Cevap: Colin McRae: DIRT (29 Mayıs 2007; 17:35:42)

quote:

@hederahelix

[image]http://img520.imageshack.us/img520/7664/drrtk1.jpg[/image]

@Pinky [8D]

Dostum gaza biraz daha dokunman gerekecek sanırım [:(] Saygılar [:'(]

[image]http://img45.imageshack.us/img45/7856/yeni1dg5.jpg[/image]

Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.484375