Xbox360'ın grafiklerinde çimler çok daha gerçekçiydi. Yani şu fotoğraflarda olan "beyaz patlaması" çok daha efektif gözüküyodu belki ss alınmayıp monitörün fotoğrafı çekildiğinden öyle duruyodur ama ne bilim daha iyiydi sanki.
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
Benim Laptop zor kaldırır diyordum ..oyunu yüklediğimdeki ayarlarla biraz kastı. Ben de özellikleri biraz kıstım ve akıcı bir şekilde oynuyorum şimdi. (Dell 6400 coreduo 1.83,X1400 ati 256MB,1Gb 533 Mhz DDR2...) çektiğim 2 SS yi de sizlerle paylaşayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalyanal -- 26 Mayıs 2007; 5:54:35 >
vay be hd2900xt nin performansına bak :S çimler de çok seyrek duruyor. Her oyunda ayrımcılık yapıyor bu yapımcılar da artık. PC de oynamama rağmen pc ciler adına sinir oluyorum ben bile
yaw görüntüler iyi iyi de controller çok zor. misalen sağ , sol tuşa basınca anında direksiyonu kırmıyor ve 1 saniye sonra çok fazla sert direksiyon kırıyor, kontroller bence olmamış
Xbox360'ın grafiklerinde çimler çok daha gerçekçiydi. Yani şu fotoğraflarda olan "beyaz patlaması" çok daha efektif gözüküyodu belki ss alınmayıp monitörün fotoğrafı çekildiğinden öyle duruyodur ama ne bilim daha iyiydi sanki.
yav bilip bilmeden yorum yapmayın xbox360 dediğiniz alettede grafikler aynı karşılaştırdım çimler falanda seyrek falan değil bazılarına kapak olsun çok iyi gözükmesine gelince kontrast oranı diyorum bakın 32-42 tv lerde özellikle Samsung Modellerde Hayvani bir kontrast oranı var mesela 3000:1-5000:1-10000-1 ama lcd monitörlerde o kadar bir kontrast oranı yok sorun buradan kaynaklanıyor dolayısıyla grafikler daha iyi görünüyo bunu sizde anlayabilirsiniz eğer 32-42 inçlik bir tv niz varsa özellikle Samsung markada bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ekran kartının çıkışını tv ye bağlayın aradaki farkı görün bakın mesela Samsuns LN-T405H diye bi modelin kontrast oranı 8000:1 yine aynı markanın 20"monitörünün kontrast oranı 700:1:00 garip bir oran sorun burada bundan dolayı monitörlerde iyi görünmüyo ancak 22" monitörlerde durum biraz iyi gibi fakat onlardada yeterli değil 1000:1 bu oranda az en az 3000:1 olmalı ama sanırım şu an mümkün değil yani eğer test edecekseniz xbox360 grafiklerini o aleti lcd 17-19-20-22" monitörlere bağlayıp test edin hatta mümkünse resimleride buraya koyun herkes görsün
ya arkadaşlar bir grafik harikasıdır gidiyor. forumda hep "şu grafiklerin mükemmeliğine bak, yemede yanında yat" misali konuşuluyor. Kontroller den bahseden hiç yok. ben oynadım
ya arkadaşlar bir grafik harikasıdır gidiyor. forumda hep "şu grafiklerin mükemmeliğine bak, yemede yanında yat" misali konuşuluyor. Kontroller den bahseden hiç yok. ben oynadım
bu sistem ile herhangi bir donma, titreme, kasılma vs vs. yok. fakat controller berbat. bu şekilde bu oyun nasıl oynanır ya.
Kontrol ayarını düzeltebilecek , üzerinde oynama yapacağımız bölüm var mı? ya daa full sürümde çıkar mı acaba?
full sürümde de (ki ben yine böyle olacağını düşünüyorum) kontroller aynı olursa oyunu oynarken sinir küpü olmak işten bile değil.
katılıyorum bende bu sabah indirdim kontroller aşırı zor- zorluğunu geçtim oransız bir dönüş var sağ sol yaparken çok yalpalatıyor aracı inşallah sensivity ayarı vs bişey olur fullde
bu arada pinky e de katılıyorum o ne öle ya kum tanelerimi altın tanelerimi belli değil toprak yol okadar parlarmı ya :S
1280.1024 yaptım bütün ayarları medium yaptım 27 30 fsp arası alıyorum ama fps düşüşlerinde oyunda yavaşlama yok iyi oyun çıksın demekki güzel grafiklerde oynayacam