Oyun fena olmamış ama bence grafikleri Test Drive Unlimited'dan iyi değil ve çok parlaklar. Işıklandırmalara çok abanmışlar normal olarak ekran kartını zorluyor. Hasar modellemesi türünün en iyisi her zaman ki gibi Codemasters klasiği;)
Buggy yarışların da oyun kasıyor 10 araç olduğu için herhalde, böyle performans sorunları tam sürümde olmaz umarım. Benden size şimdilik 5 tane Ss.
1024-768 Tüm ayarlar full...
Oyun tam bir sistem canavarı söyleyeyim. Özellikle çok sağlam bir CPU ve ekran kartı gerekiyor.
Oyunun kopya koruması StarForce 4.70.9.3. Bu demek oluyor ki korsan versiyonunu unutun derim!
Üf üf üf hocam bu SS leri harbi senmi çektin.. Valla görüntüler böyleyse harbi manyak olcak bu oyun.. İnşallah kasmaz PC mizi..
bu arada starforce kopya korumasını oyunların hızında ciddi düşüşler yaşattığı için bazı firmalar bu korumayı bırakmışlardı.codemasters sallamamış bu durumu galiba
güzel bahane sevdim bunu starforce yüzünden düşük fps alıyorum oleyyy
ekran kartımın özellikleri bu. oyunun açmamasının sebebi ekran kartından dolayımıdır
ATI Radeon X800 GTO
Ati Radeon X800GTO GPU 400MHz Çekirdek Hızı 256MB 256Bit DDR3 Bellek 980MHz Bellek Hızı 400MHz RAMDAC Dsub DVI TV Out DirectX 9.0 OpenGL 2.0 PCI-Express Arabirim SMOOTHVISION™ HD 2x/4x/6x Anti-Alias modları Tüm çözünürlüklerde Kayıpsız Renk Sıkıştırması (6:1\'e kadar) Temporal Anti-Aliasing 2x/4x/8x/16x Anisotropic Filtering modları 3Dc™ ile Yüksek kalitede 4:1 Normal Map sıkıştırması Shader Model 3.0, High Dynamic Range (HDR)
ekran kartımın özellikleri bu. oyunun açmamasının sebebi ekran kartından dolayımıdır
ATI Radeon X800 GTO
Ati Radeon X800GTO GPU 400MHz Çekirdek Hızı 256MB 256Bit DDR3 Bellek 980MHz Bellek Hızı 400MHz RAMDAC Dsub DVI TV Out DirectX 9.0 OpenGL 2.0 PCI-Express Arabirim SMOOTHVISION™ HD 2x/4x/6x Anti-Alias modları Tüm çözünürlüklerde Kayıpsız Renk Sıkıştırması (6:1\'e kadar) Temporal Anti-Aliasing 2x/4x/8x/16x Anisotropic Filtering modları 3Dc™ ile Yüksek kalitede 4:1 Normal Map sıkıştırması Shader Model 3.0, High Dynamic Range (HDR)
Malesef öyle görünüyo ps 3.0 şart oldu :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 25 Mayıs 2007; 11:22:05 >
ATI Radeon X800 GTO
Ati Radeon X800GTO GPU 400MHz Çekirdek Hızı 256MB 256Bit DDR3 Bellek 980MHz Bellek Hızı 400MHz RAMDAC Dsub DVI TV Out DirectX 9.0 OpenGL 2.0 PCI-Express Arabirim SMOOTHVISION� HD 2x/4x/6x Anti-Alias modları Tüm çözünürlüklerde Kayıpsız Renk Sıkıştırması (6:1\'e kadar) Temporal Anti-Aliasing 2x/4x/8x/16x Anisotropic Filtering modları 3Dc� ile Yüksek kalitede 4:1 Normal Map sıkıştırması Shader Model 3.0, High Dynamic Range (HDR)
Malesef öyle görünüyo ps 3.0 şart oldu :(
hangi model ekran kartını önerirsiniz ati olarak.bu oyunu açabilmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 25 Mayıs 2007; 11:24:03 >
bu arada starforce kopya korumasını oyunların hızında ciddi düşüşler yaşattığı için bazı firmalar bu korumayı bırakmışlardı.codemasters sallamamış bu durumu galiba
güzel bahane sevdim bunu starforce yüzünden düşük fps alıyorum oleyyy
aslında bunun hakkında birkaç yazı var;
''encryption tekniği ile oyunların kopyalanmasını engelleme üzerine kurulmuş koruma sistemi. starforce hakkında en çok dönen tartışma, bu nanenin oyunu yavaşlatmasıdır. decrypt süreci uzun olduğundan bir çok oyun çalışabileceğinden daha yavaş çalışmaktadır.''
kaynak :ek$i sozluk - kutsal bilgi kaynagi - starforce
Demoyu indiriyorum %45 indi 100 kps ile iniyor insinde bizde oynayalım .Xbox 360 versiyonunda grafikler pc ye göre çok daha iyi gibi duruyor. Artık ps3 alınca tekrar oynarım.@Pinky_Demon arkadaşımızda 8800 gtx olmasına ragman fps oranı beni şaşırtı daha iyi bekliyordum bu oyunun korsanının çıkacağından eminim hangi oyunların çıkmadıkı, hackker arkadaşlar bu sorunu şimdiden çözmeye başlamışlardır bile
Demoyu indiriyorum %45 indi 100 kps ile iniyor insinde bizde oynayalım .Xbox 360 versiyonunda grafikler pc ye göre çok daha iyi gibi duruyor. Artık ps3 alınca tekrar oynarım.@Pinky_Demon arkadaşımızda 8800 gtx olmasına ragman fps oranı beni şaşırtı daha iyi bekliyordum bu oyunun korsanının çıkacağından eminim hangi oyunların çıkmadıkı, hackker arkadaşlar bu sorunu şimdiden çözmeye başlamışlardır bile
1024x768 de fps gayet iyi siz ne bekliyordunuz ? 100 fps -120 fps?? bence sorun optimizasyon tam sürümü çıkınca düzelir inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 25 Mayıs 2007; 11:36:13 >
Grafiler gerçekten muhteşem 1650xt ye göre çok iyi fpsler alıyorsun bu oyun sizce direksiyonla fevkli oynanırmı oynun controler ayarlarında direksiyon yapabiliyoruzmu demoyu indiren arkadaşlar yazarsa iyi olur bende inene kadar direksiyonu bulim zavalli micresoft test driverden sonra attım bir yere öyle duruyor garip