|
Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 15:00:21)
|
quote:
Orjinalden alıntı: rally08 quote:
Orjinalden alıntı: DRACON1C Ben de 8.12 kullanıyorum ve dirt oynuyorum bu aralar, hiç bir sıkıntı yok. Ses kartı sürücüsünü güncelle, olmazsa: Patch 1.21 -> ftp://downloads.codemasters.com/upgrade/Dirt_1_2.zip Patch 1.22 -> ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt1_22patch.zip 1- Oyunu sil. 2- Sildikten sonra arta kalan dosya ve/veya klasörleri temizle. 3- Tekrar kur. 4- ilaç yapma. 5- 1.21 yamasını kur. 6- 1.22 yamasını kur. 7- Oyuna gir. (1.22 yaması kopya korumasını kaldırıyor, oyunu ilaçsız oynayabiliyorsun) * Bu şekilde girmeyi dene, olmazsa, Windows u tekrar kur, yapacak birşey yok çünkü. Dostum dediklerinin hepsini yaptım ama 1.22 yüklenirken crc hatası veriyor. Yüklemiyor onu. Neden olabilir acaba, yoksa patch leri çıkış numarasına göremi yüklememiz gerekiyor. 1.1 - 1.2 - 1.22 olarak. [X(] Ben Dirt için sadece 1.22 yamasını kullandım. Ancak 1.22'nin ilacını kuruyordum ben, oynadığım sıralarda bu yamanın koruma kaldırdığından haberim yoktu. Bu arada crc hatasındab biraz daha bahsedersen iyi olur. Ayrıca, MS'nin dx9 için çıkardığı bir güncelleme vardı. Sanırım bir ay önce çıkmıştı. Onu da yüklersen ve öyle denersen bir ihtimal sorun kalmayabilir.
|
|
|
|