Cevap: Colin McRae: DIRT (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları

hatred -> Cevap: Colin McRae: DIRT (16 Ekim 2008; 16:10:27)

arkadaşlar logitech direksiyon aldım. kurulumu sorunsuz geçtim. ancak oyunda çalışmıyor. oyun ayarlarında keybord seçili ama onu değiştiremiyorum. yardım ederseniz sevinirim

xxr06U3xx000 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (16 Ekim 2008; 21:20:03)

quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

O Crysis başka onu karıştırma elbette PC'de böyle grafikler olacak ama biraz zaman alacak.Hem çıksa bile onları full detay oynamak için Koç'un torunu olman lazım.[8D][8D][8D]

Ben koc un torunuyum oynayablrmym[8D]

İnkluzyonCisimciği -> Cevap: Colin McRae: DIRT (18 Ekim 2008; 16:51:42)

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

terminal damage, you are unable to finish the race. [8D]

sonsuz sonsuza gider bu yüzden nickin failed[8D]

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Ekim 2008; 23:05:43)

SİYAH EKRAN çıkıyor oyuna girmiyor arkadaşlar, lütfen sorunun çözümünü bilen birisi yardım etsin.[X(]

nokia şarzı -> Cevap: Colin McRae: DIRT (24 Ekim 2008; 21:21:29)

arkadaşalr tamam herkes oynamış güzel güzel, resim upload etmiş falan. helal olsun da, ben daha yeni kurdum ve .alışan bir cd key bulamadığımdan oynayamadım hala. halbuki ben de istemez miyim buraya afili screenshot'lar yüklemek, paylaşmak? allah rızası için bir adet çalışan cd key[sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif][sm=bawling.gif]

a.beyol -> Cevap: Colin McRae: DIRT (5 Kasım 2008; 20:17:11)

selam. araçlara yeni skinler ekleyebiliyormuyuz acep?

Klimt -> Cevap: Colin McRae: DIRT (15 Kasım 2008; 16:17:23)

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu oyuna başlayalı 1 hafta kadar oldu, Momo aldım diye oyunu kurdum,
oyunda copilot yok ne biçim iş bu diye hayıflanıyordum sonra Tier3 veya 4 te rally yarışlarından birinde oyun kitlendi tekrar başlattım, önceki oyundan başlamak istermisiniz dedi 'yes' dedim ve bir baktım yanımda caanım copilotum oturmuş bana yolu okuyor! Çok heyecanlandım günler sonra onu yanımda görünce, indirip öpesim geldi:)
Sonuç olarak bu copiltun var olmasının bir puan sınırı mı var, 1 kere gördüm kendisini sadece. Ayarlarda da, read me dosyasında da bu problemi bulamadım.

Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (15 Kasım 2008; 16:55:38)

quote:

Orjinalden alıntı: Klimt

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu oyuna başlayalı 1 hafta kadar oldu, Momo aldım diye oyunu kurdum,
oyunda copilot yok ne biçim iş bu diye hayıflanıyordum sonra Tier3 veya 4 te rally yarışlarından birinde oyun kitlendi tekrar başlattım, önceki oyundan başlamak istermisiniz dedi 'yes' dedim ve bir baktım yanımda caanım copilotum oturmuş bana yolu okuyor! Çok heyecanlandım günler sonra onu yanımda görünce, indirip öpesim geldi:)
Sonuç olarak bu copiltun var olmasının bir puan sınırı mı var, 1 kere gördüm kendisini sadece. Ayarlarda da, read me dosyasında da bu problemi bulamadım.

Her yarışta co-pilot olmaz. WRC yarışlarında co-pilot varken kamyonlarla yarıştığın yarışlarda co-pilot göremezsin. İlerledikçe zaten bu tip şeylerle karşılaşırsın.

ramazanyurt -> Cevap: Colin McRae: DIRT (15 Kasım 2008; 17:22:18)

momoda gaz ve fren pedalları ile oyunu oynamayı beceremediğim için gaz ve freni direksiyon üzerinden ayarladım ve sonuç mükemmel. yarışlar daha zevkli oldu benim için. tavsiye ederim

Klimt -> Cevap: Colin McRae: DIRT (15 Kasım 2008; 19:50:47)

Haklısın cocker bunu biliyorum ama career modunda Tier-4'e geldim ve ilk defa copilotu 2 parkurluk Almanya rallisinin ikinci bölümünde gördüm. Ayrıca single event yapıyorum mesela orada da disiplini Rally olarak seçiyorum yine copilot yok yine copilot yok. Dur bakayım ben biraz daha ileyliyeyim şu piramitte.

absurdme -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Kasım 2008; 17:42:48)

ben ayarları değiştirmeye çalışıyorum ama oyun tekrar açıldığında ayarlar aynı kalmış şekliyle devam ediyor bir türlü değişmiyor nerede sorun var acaba kaydet tekrar başla dediğim halde aynı kalıyor [:o]

UNF0RGIVEN -> Cevap: Colin McRae: DIRT (23 Kasım 2008; 1:10:27)

kariyer sadece ilk sayfada görünen kadarmı %100 olduktan sonra devam ediyormu ?

jumuu -> Cevap: Colin McRae: DIRT (19 Aralık 2008; 22:34:57)

beyler bende dual core 1.46 ghz işlemci(o/c ile 1.9 ghz),358 mb paylaşımlı ekran kartı(intel),2 gb ram var...(kendisi laptop olur.)[:D]..ve vista yüklü.bende bu oyun mevcut.ancak açarken protect hata verior.crack leyimte yaptıgım zaman ekran kararıp masa üstüne dönüyor ve dirt .exe çalışmayı durdurdu diye yazı çıkıor...

acaba bilgisayarım mı yetersiz yoksa yapmadıgım bişilermi var??

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (20 Aralık 2008; 0:31:05)

HATA VERİYOR. Bir türlü yapamadım ama elbet birgün açacam bu oyunu. Bütün serilerini yalayıp yutmuş birisi olarak deli oluyorum. Biraz da kızgınım CODEMASTERS a böyle sorunlu bir oyun yaptıkları için. En güzel rally oyunu böyle sorunlu mu olur ya.

HATA MESAJI nı nasıl çözebileceğimizi kimse yazmamış, peki nedeni nedir chipset değil, ses kartı sanmam, 8.12 de yüklü bir türlü yapamadım. Nero yu falan sildim bütün driverları direct x dahil yeniledim olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NEDEN i bilen varsa yazarsa hakketen çok hayra geçecek.

[X(][X(][X(][X(]

Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (20 Aralık 2008; 0:44:48)

quote:

Orjinalden alıntı: rally08

HATA VERİYOR. Bir türlü yapamadım ama elbet birgün açacam bu oyunu. Bütün serilerini yalayıp yutmuş birisi olarak deli oluyorum. Biraz da kızgınım CODEMASTERS a böyle sorunlu bir oyun yaptıkları için. En güzel rally oyunu böyle sorunlu mu olur ya.

HATA MESAJI nı nasıl çözebileceğimizi kimse yazmamış, peki nedeni nedir chipset değil, ses kartı sanmam, 8.12 de yüklü bir türlü yapamadım. Nero yu falan sildim bütün driverları direct x dahil yeniledim olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NEDEN i bilen varsa yazarsa hakketen çok hayra geçecek.

[X(][X(][X(][X(]

Oyunu açarken hiçbir sorunla karşılaşmadım (orijinal kopya değildi) ve öylece bitirdim. Gayet de akıcı çalışıyordu oyun en son oynadığımda. CM'nin bu konuda bir suçu olduğunu sanmıyorum. Sorunu yazarsan bir kez daha yardımcı olmaya çalışırım, bilgim dahilindeyse tabi.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (20 Aralık 2008; 14:23:03)

Cocker dostum oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve sonra dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekli diye o meşhur pencere çıkıyor. Biliyor musun çözümünü. [sm=s16.gif] Repack sürümünü indirsem düzelir mi acaba. Kesin çalışıcağını bilsem gitcem orjinal alcam ama ondada aynı problemler olduğunu duydum. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Teşekkür ederim.[:'(]

Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (20 Aralık 2008; 16:14:16)

quote:

Cocker dostum oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve sonra dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekli diye o meşhur pencere çıkıyor. Biliyor musun çözümünü. [sm=s16.gif] Repack sürümünü indirsem düzelir mi acaba. Kesin çalışıcağını bilsem gitcem orjinal alcam ama ondada aynı problemler olduğunu duydum. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Teşekkür ederim.[:'(]

Şu ana kadar iki farklı Dirt kopyasını çalıştırdım ve bu tür sorunlarla karşılaşmadım. Donanımdan veya arka planda çalışan bir programdan şüphelenmek gerekebilir. Başıma böyle birşey gelmediği için emin olamıyorum. Ekran kartının geçmişteki bazı sürücüleriyle denesen sonuç ne oluyor? Mesela 8.13 kullanmak yerine 8.10 ve/veya 8.11 ile durum nedir?

DRACON1C -> Cevap: Colin McRae: DIRT (21 Aralık 2008; 1:33:11)

quote:

Sorun OpenAL ın kurulu olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

LINK: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

erdenar -> Cevap: Colin McRae: DIRT (21 Aralık 2008; 16:59:59)

valla oyunu bende yeni aldım oynuyorum da çok süper bir araba yarışı yani.nfs filan halt yemiş kalıyo bunun yanında.fakat direksiyon hakimiyeti çok az gibi.bunu nasıl düzeltebilirim.tuşa çok az bastığımda bile araba hemen dönüveriyor.teşekkürler

ayrıca gamepad desteği var mıydı ??

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (21 Aralık 2008; 19:07:34)

quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Sorun OpenAL ın kurulu olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

LINK: http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Büyük bir hevesle kurdum verdiğin programı ama olmadı dostum. Teşekkür ederim. Başka bir önerin var mı ?

Cocker dostum sadece 8.10 - 8.11 - 8.12 driverlarını kullandım hiçbirisinde olmadı, daha öncekilere de gerek duymuyorum açıkcası, bunlarda olmadıysa onlarda da olmaz. Yenisini indiriyorum başka bir arkadaşın upload ı bu seferki inşallah çalışır. Yazıcam buraya yine, yardımlarınızın devamını bekliyorum kardeşlerim, bu oyun benim için çok çok önemli. Teşekkür ederim.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 10:47:05)

Olmuyor arkadaşlar, yeni oyun indirdim o da olmadı. Oynayan arkadaşlar ati nin hangi sürümünü kullanıyor yazabilir mi. Ben şu anda 8.12 kullanıyorumda bir de öyle deneyeyim oynayanlardaki sürüm ile.

Abi oyun süper ya açmam lazım.[X(][X(][X(][X(]

DRACON1C -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 11:04:33)

Ben de 8.12 kullanıyorum ve dirt oynuyorum bu aralar, hiç bir sıkıntı yok.
Ses kartı sürücüsünü güncelle, olmazsa:

Patch 1.21 -> ftp://downloads.codemasters.com/upgrade/Dirt_1_2.zip
Patch 1.22 -> ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt1_22patch.zip

1- Oyunu sil.
2- Sildikten sonra arta kalan dosya ve/veya klasörleri temizle.
3- Tekrar kur.
4- ilaç yapma.
5- 1.21 yamasını kur.
6- 1.22 yamasını kur.
7- Oyuna gir. (1.22 yaması kopya korumasını kaldırıyor, oyunu ilaçsız oynayabiliyorsun)

* Bu şekilde girmeyi dene, olmazsa,
Windows u tekrar kur, yapacak birşey yok çünkü.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 14:18:08)

quote:

1- Oyunu sil.
3- Tekrar kur.
4- ilaç yapma.
5- 1.21 yamasını kur.
6- 1.22 yamasını kur.
7- Oyuna gir. (1.22 yaması kopya korumasını kaldırıyor, oyunu ilaçsız oynayabiliyorsun)

Dostum dediklerinin hepsini yaptım ama 1.22 yüklenirken crc hatası veriyor. Yüklemiyor onu. Neden olabilir acaba, yoksa patch leri çıkış numarasına göremi yüklememiz gerekiyor. 1.1 - 1.2 - 1.22 olarak. [X(]

Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 15:00:21)

quote:

quote:

1- Oyunu sil.
3- Tekrar kur.
4- ilaç yapma.
5- 1.21 yamasını kur.
6- 1.22 yamasını kur.

Dostum dediklerinin hepsini yaptım ama 1.22 yüklenirken crc hatası veriyor. Yüklemiyor onu. Neden olabilir acaba, yoksa patch leri çıkış numarasına göremi yüklememiz gerekiyor. 1.1 - 1.2 - 1.22 olarak. [X(]

Ben Dirt için sadece 1.22 yamasını kullandım. Ancak 1.22'nin ilacını kuruyordum ben, oynadığım sıralarda bu yamanın koruma kaldırdığından haberim yoktu. Bu arada crc hatasındab biraz daha bahsedersen iyi olur. Ayrıca, MS'nin dx9 için çıkardığı bir güncelleme vardı. Sanırım bir ay önce çıkmıştı. Onu da yüklersen ve öyle denersen bir ihtimal sorun kalmayabilir.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 15:40:31)

Direct x november 2008 sürümü yüklü zaten, en başında olur diye onu yükledim ama nafile. Sabahtan beridir hiç kalmadan pc nin başından herşeyi deniyorum. [X(][X(][X(][X(]

DRACON1C -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 16:14:22)

Virüs olabilir mi acaba, kaspersky ya da avira ile bir taratmanı öneririm.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 16:24:25)

Virüs ten olmaz ki, (yine de taratıyorum inşallah yanılıyorumdur.) başka oyunlarda bir sorun yok. Bakın bir arkadaşın böyle bir yazısını buldum bu konuda ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı kardeşlerim. Kendisine pm atıcam şimdi.

disorderpunk :
SLm arkadaşlar. Oyunun AthlonXP 2800+ vs işlemcilere desteği yoktu hatırladığım kadarıyla SS2 yada SS3 komutlarından dolayı tam hatırlamıyorum. Son çıkan yamalarla AthlonXP işlemci kullananlar da oyunu oynayabiliyormu artık? Google yaptım ama ingilizce çok el vermediği için pek bi yararı olmadı. Teşekkürler

NE DERSİNİZ BU OLABİLİR Mİ ? İŞLEMCİM AMD ATHLON 64 X2 4000+

DRACON1C -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 16:44:28)

Alakası yok çünkü, AthlonXP 2800+ eski ve tek çekirdektir, sizin işlemciniz yeni sayılır ve bu oyun için yeterlidir[:'(]
Kullandığınız ilaçtan kaynaklanabilir, daha önce dediğim gibi oyunu bilgisayardan silip (temiz exe ile, ilaçsız) sırasıyla 1.21 ve 1.22 yamalarını yapmak gerekiyor.
Eğer yukarıda anlattığımı sırasıyla yaptıysanız, temiz bir Windows kurma vakti gelmiş demektir.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 17:03:52)

Teşekkür ederim dostlarım ama galiba ben bu oyunu oynayamıcam, inanın çoooooookkkkkkkkk üzgünüm. Bence işlemciden kaynaklanıyor. Çünkü başka bir mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

DRACON1C; format atmakta istemiyorum sorunsuz, tertemiz çalışan bir sistemim var birde birsürü program falan o yüzden. Dediklerinin hepsini yaptım oyunu sildim ilaçlarını sırayla yükledim ne yazık ki olmadı olmadı. Ağlamak istiyorum. [X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(]

DRACON1C -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 17:10:58)

2. işletim sistemini kur, vista kullanıyorsan xp, xp kullanıyorsan vista kur[:'(]

İşlemciden kaynaklanma olasılığını unut, işlemcin oyunu çalıştırabilecek düzeyde.
Ayrıca benim işlemcim tek çekirdek "Athlon 64 3200", bu işlemcide oynuyorum oyunu sen "x2 4000" de mi oynayamayacaksın ?!
O muhabbet "Athlon Xp" ler için geçerli[:'(]

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 17:42:36)

quote:

2. işletim sistemini kur, vista kullanıyorsan xp, xp kullanıyorsan vista kur[:'(]

İşlemciden kaynaklanma olasılığını unut, işlemcin oyunu çalıştırabilecek düzeyde.
Ayrıca benim işlemcim tek çekirdek "Athlon 64 3200", bu işlemcide oynuyorum oyunu sen "x2 4000" de mi oynayamayacaksın ?!
O muhabbet "Athlon Xp" ler için geçerli[:'(]

bunu düşünücem, teşekkür ederim. Dual Core Optimizer programını kurduktan sonra birşey yapıyormuyuz çalıştırmak için falan.

Cocker -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 18:13:42)

Son çare DRAC0N1C'in dediği gibi temiz bir OS kurmak. Vista'yı kötü oyun performansından dolayı tavsiye etmiyorum ama neyi kullanmak istediğin sana kalmış elbet.[&:] XP kullanıyorsan XP kur ve kurduktan sonra yapacağın ilk şey SP3'ü yüklemek ve ardından yongaseti ve işlemci yamalarını yüklemek olsun. Sonrasında ekran kartı, ses kartı, Ethernet sürücülerini kurarsın ve oyunu yükleyip öyle bir denersin. Oyun diskte 10 GB gibi büyük bir yer kapladığı için kurulumdan sonra disk birleştirme yapmanı öneririm. Kolay gelsin.

rally08 -> Cevap: Colin McRae: DIRT (22 Aralık 2008; 18:18:47)

Cocker; SP3 orjinal xp istiyor diye biliyorum. Öyle mi ?

Sayfa: <<   < önceki  27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.828125