Oyun güzel ama yarışları ilk sırada bitirebilmek için çok çok iyi ve hızlı bir şöför olmak gerekli. Gerçek hayatta hızlı araba kullanmak ile ralli parkurunda gitmek çok farklı. Açıkçası gamepad ile oynamama rağmen çok zorlanıyorum. Belki iyi bir direksiyonla kullanmak oyunu kolaylaştırır. Aksi taktirde oyun sinir ediyor. Çok gerçekçi olduğundan öyle fırt fırt yarışları bitirip oyunu kaldıramıyorsunuz. NFS oynamakla bu çok çok farklı. Çok hırslandığım zaman oyun kolunu duvara fırlatasım geliyor ...
orj oyunda hata alıyorsan donanımını gözden geçir bence. Ram ile başla derim. Memtest'le ramler sağlam mı bak. Ayırca hdtune ile hdd bad sector testi yap bence. Ayrıca hata ram hatasına benziyor. Sanki oyun temp'ten okuyacağı dosyaları bellekleyemiyor. Tabii oyunla ilgili bir bug da olabilir. (kullandığınız chipset ile alakalı - özellikle laptop ile oynuyorsanız bu ihtimal kuvvetli) Ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleyin derim. Ayrıca checkdisk sırasında direkt hata veriyor ise çeşitli crackleri de bir deneyin derim
Bu arada grid'i yeni bitirdim ve baya hoşuma gitti sizce bu oyun sarar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 11 Ağustos 2008; 21:40:30 >
benim oyun rip'li ama söylediğiniz sorunlara ihtimal veremiyorum. zira yukarıda verdiğim donanım: Assassins Creed oyununu full detaylarda oynatabiliyor.. ayrıca bu bilgisayarda sadece ekran kartı farklı iken; Crysis'i oynadım. Cyrsis'e de ilk girişte çok zorlanmıştım. hata veriyordu meğer sorun netframework yazılımı ile ilgiliymiş. bu program olmadan crysis'i açamamıştım, kurunca açtım. aynı şeyleri Dirt içinde denedim ama olmadı.. orjinal oyunda bile böyle bir hata oluştuğuna göre ben oyunla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. dediğiniz gibi bazı chipsetlerde veya donanımlarda hata veriyor olabilir..
orj oyunda hata alıyorsan donanımını gözden geçir bence. Ram ile başla derim. Memtest'le ramler sağlam mı bak. Ayırca hdtune ile hdd bad sector testi yap bence. Ayrıca hata ram hatasına benziyor. Sanki oyun temp'ten okuyacağı dosyaları bellekleyemiyor. Tabii oyunla ilgili bir bug da olabilir. (kullandığınız chipset ile alakalı - özellikle laptop ile oynuyorsanız bu ihtimal kuvvetli) Ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleyin derim. Ayrıca checkdisk sırasında direkt hata veriyor ise çeşitli crackleri de bir deneyin derim
yardım için sağol deneyip cevap yazacağım
ben şu an ikisinide oynayamadığım için birşey söyleyeğemicem
oyunun dosylalarını ılkonce yenı klasore kopyala ondan sonra oyunu yuklu onceden yuklemıs oldugun oyunu sıl ondan sonra dene o da olmazsa crack bul bırde dırectx hazıran ayı versıyonu ındır
ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleme işlemini yaptım olmadı chek disk bittikten sonra hata veriyor o yüzden crack denemedim ramler sağlam oyun cd de sağlam format atmadan önce kurmuş ve bir yarış oynamıştım keşke silmeseydim ve format atmasaydım
ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleme işlemini yaptım olmadı chek disk bittikten sonra hata veriyor o yüzden crack denemedim ramler sağlam oyun cd de sağlam format atmadan önce kurmuş ve bir yarış oynamıştım keşke silmeseydim ve format atmasaydım
aynı şey benim Crysis'de başıma gelmişti. Crysis'i kurmuş ve birkaç kez oynamıştım. Sonra PC'ye format atmam gerekti. Formattan sonra tekrar çalıştıramadım. Ne yaptıysam olmamıştı.. internetten araştırırken bir forumdaki arkadaş sorunun netframework yazılımından kaynaklandığını söylemiş. hemen indirdim ve sonunda Crysis çalışmıştı...
şu an netframwork kurulu bende ama Dirt çalışmıyor. bakalım bunun arkasından ne çıkacak merak ediyorum. birşey yapmamız veya bir program yüklememiz gerekiyor bence.. ama ne?????
Ripli oyun çalışmayabilir zaten. kimin nasıl riplediği belli olmuyor hiç. O yüzden ripli oyunlar sakat zaten. Benim başıma gelen bir sorunu yazayım. Fear ve nfs carbon'u oynayamazken (setup'da hata veriyordu) O dönemde diğer tüm oyunları oynayabiliyordum. Sorun dual ramlerimden birinin bozuk olmasıydı. Ayrıca ram deki birkaç adres bozuk ise her oyun farklı bellek adresleri kullanabileceğinden ve 2gb civarı raminiz varsa spesifik oyunlardan hata alabilirsiniz. Ayrıca önereceğim bir başka şey sorunun özel bir yazılımdan olacağını düşünmekte iseniz oyunların readme lerini mutlaka okuyun orada yazar. (directx'i de güncelleyin) Ayrıca framework'ü 1.1+2.0 şeklinde değil de direkt 2.0 veya 3.0 yükleyerek (bende 2.0 direkt yüklü sorun olmuyor) deneyin
ekran kartı kutusundan çıkan oyun hata veriyor kafayı sıyırmadan yardım lütfen )
arkadaşlar problemimi çözdüm kurulu olan kaspersky 7 yi kaspersky 2009 olan 8.0.0.454 sürümü ile değiştirdim ve oyun açıldı hiçbir hata ile karşılaşmadım diğer arkadaşlarada bunu denemesini tavsiye ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dotti -- 12 Ağustos 2008; 15:22:48 >