Orjinalden alıntı: KieRoN ben save yi d ye kopyalayıp öle format atarım. Oyunu baştan kurduğum zaman save yi olduğu yee yapıştırsam çalışırmı peki??
%99.9 Çalışır. Şimdiye kadar çalışmayan bir oyun görmedim. Onlarca farklı oyunun saveleri benim Harddiskte bir köşede durur. Arada oyunları install-uninstall ettim mi, saveleri kopyalar devam ederim.
dostum antivirüs programı olarak kaspersky kullanıyosan işletim sisteminden kaldır,TweakNow RegCleaner Professional,tuneup benzeri programlarla bir temizlik yap ondan sonra bir dene,benim başıma gelen sorun senin başına gelen sorun ile tamamen aynıydı,yukarıda söylediklerimi yaptım ve şuan oyun çalışır vaziyette bende;)
lütfen yardım edin resimden anlayan arkadaşımız varmı varsa bi yardım lütfen sistem p4 3,2 641 1x2 800 mhz ddr ram gb 945gm-s2 palid 8600 gt sonic
sorun nedir sisteme kafa atmak üzereyim
şimdiden teşekkürler
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
kimsenin başına böyle bi sorun gelmedimi
dostum antivirüs programı olarak kaspersky kullanıyosan işletim sisteminden kaldır,TweakNow RegCleaner Professional,tuneup benzeri programlarla bir temizlik yap ondan sonra bir dene,benim başıma gelen sorun senin başına gelen sorun ile tamamen aynıydı,yukarıda söylediklerimi yaptım ve şuan oyun çalışır vaziyette bende;)
Şimdi bu oyunda, 9600GT ve HD3850 arasında hangisi yüksek fps verir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 27 Nisan 2008; 17:03:18 >
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk