arkadaşlar sorun çözüldü nasılmı şöyle cd cinin hatası 2 nci cd ye başka bişey koymuş dirttin dosyaları değilmiş sorun o şekilde çözüldü herkezden özürdiliyorum cd ci yüzünden sizle tartıştım .... kusurabakmayın
Bu kadar ısrarla bu oyunu oynamak istediğine göre, hala ne çözüm olsa kabul edecek gibisin. At o zaman formatı, ne diyeyim. Gerçi sorunun çözüleceği yine muallak ama. İnşallah oynarsın ama bu kadar emeğe de değmediğini göreceksin...
YÜKLEDİĞİM VE GÖRDÜĞÜM KADARI İLE V 1_2 patch KONTROLLERİ VE SAVE SORUNLARINI DÜZELTMİŞ ARKADAŞLARA DUYURULUR. v1.2 yamasını kurduktan sonra Kontroller v1.1 yamasında olduğundan daha iyi yapılıyor bu da oyunu oynanabilir bir hale getirmiş açıkçası Ayrıca trainer kullandığınız zaman oyun daha zevkli oluyor sınırsız para falan gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 8 Şubat 2008; 0:40:10 >
arkadaşlar forumu pek araştırmadım ama önemli bir sorunum var:
oyunda birsürü yarış kazanıyorum profili kaydedip çıkıyorum sonra oyuna tekrar girdiğimde profilimi okuyamıyor autoload failed gibi bi hata veriyor sonra başlıyor adam oyunu en baştan tanıtmaya çileden çıktım
merhaba arkadaşlar...uzun bir zaman sonunda oyunu edindim...dün gece kurup deneme şansım oldu...grafikler şu ana kadar oynadığım yarış oyunlarının içinde belkide en gerçekçi olanı...gerçekten güzel yapmış adamlar. 1280*1024 çözünürlükte ultrada oynadım gayet akıcı hiç lag olmadı (ama çoklu yarışlara girmedim hiç...hep tek araba yarıştım)
kontrollere gelirsek, daha önceki tüm colin serilerindeki gibi bence çok kötlülenecek bir olay görmedim...(momo racing direksiyonla oynuyorum) hele cmr3 gibi zor değil...ama malesef fren olayı çok kötü...fizik kanunlarına ters düşecek gibi bir frenleme var... eğer direksiyonunuz varsa advanced settings gaz-fren-direksiyon için ölü alan ve doygunluk gibi ayarları yapabiliyorsunuz...ben direksiyon tepkisini (saturation) %80'e aldım gayet memnunun. fren doygunluğunu %20ye almama rağmen yine aynı etki var...frende ölü alanı %100'e, doygunluğuda %0'a alarak deniyeceğim akşama...inşallah güzel olur bu ayarları yaptığımda. ayrıca arabanın düz bir çizgide gitme kararlılığını bile ayarlayabiliyorsunuz buda güzel bi olay...
şimdi biraz bilgiçlik taslıyayım...
forumun hepsini okudum...konular genel olarak sistemim kaldırır mı ve kontroller çok kötü üstüne kurulmuş...acaba forumdaki kaç arkadaş gerçek bir yarış arabası hatta 300beygirlik bir wrc veya yine 300 beygirlik bir grup N evo veya 270 hp'lik bir f2 (2 çeker önden) araç kullandı? (bu arada sen kullandın mı da biliyorsun polemiğine girmeyin 2000 senesinden beri bu işin içindeyim...ne seat cupu kaldı ne formula 3ü nede wrcsi) emin olun o arabalarda full attack modunda giderken öyle kolunuz camda tek elle araba kullanamazsınız...direksiyonla savaşmak ister...gaz fren olayına gelirsek kimi zaman frene dokunup bırakmak kimi zaman gaza basarken sol ayak fren yapmak veya heel-toe olayını kullanmak zorunda kalırsınız...ha bu demek değildir ki oyun süper...eksikleri mutlaka vardır kontrollerde...ben sadece izlenim ve görüşlerimi yazıyorum...
forumda bahsedilen save problemi bende olmadı...1-2 kere girip çıktım oyuna öyle bir sorun gelmedi başıma...belki ilerde olacak...ayrıca 1.1 ve 1.2 patclerini kurdum fakat ilaçlarını bulamadığım için oyunun oynayamıyorum ...
bana patch ve frenleme konusunda yardımlarınız olursa çok memnun olurum...saygılar
[E6750] [TT BIG TYPHOON] [GIGABYTE P35C-DS3R] [2*1GB 667 MHZ KINGSTON] [MSI NX8800GT-T2D512E-OC] [THERMALRIGHT HR-03 GT][200 GB SAMSUNG SATA2 NCQ] [PHILIPS 170X6FB] [16x LG MULTI DVD WRITER] [LIAN LI FB7] [SILVERSTONE STRIDER 750 W] [LOGITECH LX500] [LOGITECH MOMO RACING WHEEL]