oyunu yeni indirdim,genel olarak çok kastırıcı bir oyun olduğu söyleniyordu ama "crysis i bile rahatça oynadım low ayarlarda bunu da oynarım herhalde" diye düşünüp oyunu indirdim ve sonuç:hüsran...her şey low ya da kapalıda ancak 15 fps alabiliyorum.
oyunda hdr efekti var gibi görünüyor ama ben video ayarlarında göremedim,hdr yi kapatmanın bir yolu var mı?
bu oyun ekran kartının kutusunun içinden cıktı ama benim anlamadıgım bir şey war bazen 30 fps alıyor oyuna cıkıp girdigim zaman 3 fps alıyorum sorun nedir acaba ????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Ocak 2008; 14:33:49 >
Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead
yaw bu oyun ekran kartının kutusundan cıktı orjinal full ayarlarda normalde 30 fps falan alıyorum ama oyunda girince fps 3 lerde geziyor 10-15 kere cıkıp girince düzeliyor sinir oldum format atmadan öncede böyleydi nasıl düzeltebiliriz acaba
Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead
Arkadaşlar oyunu her kuruşumda ve her yeni profil açışımda save data corrupted hatası veriyor , bu yüzden de save yapamıyorum. Acaba nasıl düzeltilebilir.
ayni sorun bendede var beyler nasi halletces bu sorunu aceb
yaw bu oyun ekran kartının kutusundan cıktı orjinal full ayarlarda normalde 30 fps falan alıyorum ama oyunda girince fps 3 lerde geziyor 10-15 kere cıkıp girince düzeliyor sinir oldum format atmadan öncede böyleydi nasıl düzeltebiliriz acaba
Oyunda save sorunu yaşıyordum.. oyuna ilk başladığımda ismimi yazıp ülkemi seçip yeni bir save dosyası oluşturmaya başladığımda oyuna başlamıyordu. ancak save dosyası oluşturmadan devam edersen başlıyordu. ve tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden değilde en baştan başlıyordum.
bende burada save sorununu çözdüğünü yazan 1.2 patchini sitesinden indirdim ve kurdum. hatta oyunu yeniden kurupta patchi kurdum. fakat bu sefer oyunu çalıştırdığımda oyuna girmiyor ve makineye gelen menu ile restart attırıyor. acaba birde 1.2 no dvd.exe dosyasını falanmı indirecez. indireceksen nereden bulacaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 11 Ocak 2008; 8:56:57 >
hmm anladım. pardon ozaman. gcw dede araştırdım ama olmadı. o adreside zaten birkaç msj yukarıdan aldım. ee ne olacak bu save sorunu. autosave i bir türlü açamıyorum. kendim save yapıncada tekrar oyuna girdiğimde kayboluyor. v1.2 de işe yaramadı. ne olacak şimdi oynayamıyacakmıyız
ewet save acılmıyor mecbur baska yama beklicez benimki orjinal oldugu icin oynayabiliyorum ha bide bu shadowu ultra yaptıgım zaman menuden cıkıp girdigim zaman high oluyor geri ona sinir oldum ben nasıl düzeltebiliriz ?
packe falan hayyatta bulaşmanıza gerek yok sadece profilinizi ayarladıktan sonra ayarlar bölümünden prolimi kayıtlı hale getir diyiceksiniz artık o kayıttaki herşey sürekli autosave yapılıcaktı ben öle oynuyorum....
Arkadaşlar Colin Mcrae Dirt save problemi vardı patch 1.2 yi kurdum, patch 1.2 ye uygun crack ini buldum düzeldi.
Şimdi de oyundayken mavi ekran geliyor ne olduğunu anlamadan bilgisayar yeniden başlıyor. Başladıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı hata raporu geliyor.Hata raporuna eklenecek doslarda ise şunlar var
ya bu oyunu momo ile oynayan var mı arabayı bi türlü yolda tutmayı başaramadm direksiyonla oynaması çok zor olmuş wheel ayarları konusunda biri yardımcı olursa sevinirim..