Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Colin McRae: DIRT

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Colin McRae: DIRT Sayfa: <<   < önceki  27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LaYLoNDoN

4 Ocak 2008; 16:33:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evt arkadaşlar kariyer modu muhteşem eğlenceli bir yarış oyunu ...

1024 medium oynuyorum görsellik çok hoş geldi bana flatout3 çıkana kadar güzel oldu bu oyun..

BEN BAŞA GELİRSEEEEM !!! | | İMZALARINIZ KURAL DIŞI OLMAYACAAAK
luciferian

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 13:56:18 

oyunu yeni indirdim,genel olarak çok kastırıcı bir oyun olduğu söyleniyordu ama "crysis i bile rahatça oynadım low ayarlarda bunu da oynarım herhalde" diye düşünüp oyunu indirdim ve sonuç:hüsran...her şey low ya da kapalıda ancak 15 fps alabiliyorum.

oyunda hdr efekti var gibi görünüyor ama ben video ayarlarında göremedim,hdr yi kapatmanın bir yolu var mı?

Toshiba A100-599

BlackF!Re

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 14:33:39 

bu oyun ekran kartının kutusunun içinden cıktı ama benim anlamadıgım bir şey war bazen 30 fps alıyor oyuna cıkıp girdigim zaman 3 fps alıyorum sorun nedir acaba ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Ocak 2008; 14:33:49 >

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead

Waiting: Half Life 2 episode Three
Göker

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ocak 2008; 22:50:38 

İlk kez 2002'de oynamıştım. Colin McRae 2...
O zamandan, bu zamana oyunda çok büyük değişiklik var.

Ses Kartı : Entegre | Chipset : Intel Q33 Express | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz | İşlemci Cinsi : CORE 2 DUO E6750 | Optik Sürücü : DVD+/- Supermulti 16x Lightscribe | İşletim Sistemi : Vista business 32 bit | Kasa Tipi : Small Form Factor | Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator 3100 | Bellek (Mb) : 1x1 GB | Sabit Disk ( Gb) : 250GB 7200 rpm SATA | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz

ÖSS Mod : Son Haddinde

BlackF!Re

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 12:33:13 

yaw bu oyun ekran kartının kutusundan cıktı orjinal full ayarlarda normalde 30 fps falan alıyorum ama oyunda girince fps 3 lerde geziyor 10-15 kere cıkıp girince düzeliyor sinir oldum format atmadan öncede böyleydi nasıl düzeltebiliriz acaba

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead

yittix

8 Ocak 2008; 23:50:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Philipppp

Arkadaşlar oyunu her kuruşumda ve her yeni profil açışımda save data corrupted hatası veriyor , bu yüzden de save yapamıyorum. Acaba nasıl düzeltilebilir.

ayni sorun bendede var beyler nasi halletces bu sorunu aceb

BlackF!Re

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 23:53:55 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

yaw bu oyun ekran kartının kutusundan cıktı orjinal full ayarlarda normalde 30 fps falan alıyorum ama oyunda girince fps 3 lerde geziyor 10-15 kere cıkıp girince düzeliyor sinir oldum format atmadan öncede böyleydi nasıl düzeltebiliriz acaba

bunu nasıl düzeltebiliriz yaw sinir oldum

NefretZm

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 8:55:54 

Oyunda save sorunu yaşıyordum.. oyuna ilk başladığımda ismimi yazıp ülkemi seçip yeni bir save dosyası oluşturmaya başladığımda oyuna başlamıyordu. ancak save dosyası oluşturmadan devam edersen başlıyordu. ve tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden değilde en baştan başlıyordum.

bende burada save sorununu çözdüğünü yazan 1.2 patchini sitesinden indirdim ve kurdum. hatta oyunu yeniden kurupta patchi kurdum. fakat bu sefer oyunu çalıştırdığımda oyuna girmiyor ve makineye gelen menu ile restart attırıyor. acaba birde 1.2 no dvd.exe dosyasını falanmı indirecez. indireceksen nereden bulacaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 11 Ocak 2008; 8:56:57 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 11:01:46 

patchi indirdim save sorunu devam ediyor bende baska save leri kullanamıyorum acaba bi ayar falanmı gerekli kullanmak icin

@NefretZm gcw de bi arastır ilac olayını burda yasak

NefretZm

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 12:51:17 

hmm anladım. pardon ozaman.
gcw dede araştırdım ama olmadı. o adreside zaten birkaç msj yukarıdan aldım. ee ne olacak bu save sorunu. autosave i bir türlü açamıyorum. kendim save yapıncada tekrar oyuna girdiğimde kayboluyor. v1.2 de işe yaramadı. ne olacak şimdi oynayamıyacakmıyız

BlackF!Re

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 22:24:57 

ewet save acılmıyor mecbur baska yama beklicez benimki orjinal oldugu icin oynayabiliyorum ha bide bu shadowu ultra yaptıgım zaman menuden cıkıp girdigim zaman high oluyor geri ona sinir oldum ben nasıl düzeltebiliriz ?

LaYLoNDoN

12 Ocak 2008; 15:42:41 

packe falan hayyatta bulaşmanıza gerek yok sadece profilinizi ayarladıktan sonra ayarlar bölümünden prolimi kayıtlı hale getir diyiceksiniz artık o kayıttaki herşey sürekli autosave yapılıcaktı ben öle oynuyorum....

serdarg

14 Ocak 2008; 3:40:44 

Arkadaşlar Colin Mcrae Dirt save problemi vardı patch 1.2 yi kurdum, patch 1.2 ye uygun crack ini buldum düzeldi.

Şimdi de oyundayken mavi ekran geliyor ne olduğunu anlamadan bilgisayar yeniden başlıyor. Başladıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı hata raporu geliyor.Hata raporuna eklenecek doslarda ise şunlar var

C:\DOCUME~1\yvz\LOCALS~1\Temp\WERf43b.dir00\Mini011408-02.dmp
C:\DOCUME~1\yvz\LOCALS~1\Temp\WERf43b.dir00\sysdata.xml

Akşamdan beri sinir oldum.

Teşekkürler

Vista Ultimate 32 Bit /E6750 / 2GB OCZ kit / P35DS3R / Zotak 8800GT / 600W Cooler Master / Samsung 2232BW / Thurmaster FFeedback Racing Wheel
LaYLoNDoN

14 Ocak 2008; 18:31:16 

http://www.youtube.com/watch?v=cMlsFU5XSCo&eurl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cglr_ua_cglr -- 14 Ocak 2008; 18:33:15 >

joe-black

15 Ocak 2008; 10:35:16 

ya bu oyunu momo ile oynayan var mı arabayı bi türlü yolda tutmayı başaramadm direksiyonla oynaması çok zor olmuş wheel ayarları konusunda biri yardımcı olursa sevinirim..

reason666

Sisteme Gözat

15 Ocak 2008; 12:05:58