Colin Mcrae ye çok üzüldüm gerçekten.En sevdiğim pilotlardandı.Arkadaşlar benim sorunum savegame yüklüyorum corrupted file diyor.savegame im vardı ama silindi hepsi.Yeni baştan hepsini yarışmak da zor geliyor artık.Nasıl çözülür bu savegame sorunu?
Benim de başıma geldi bu durum. Sanırım oyunun ilk yamasından kaynaklanıyor. Yamayı kurduğumda savegame ime corrupted file dedi. Sonra oyunu kaldırdırdım tamamen baştan yamasız kurdum. Ama save game gitti benim tabii. Şimdi oynuyorum normal. Bi ara yine yaptı corrupted file dedi korktum bi an. Çıktım bi daha girdim düzeldi. Oyunda mı var bi sorun bilmiyorum. Ama diğer açılan profiller de etkiliyor. Çünkü enson hata verdiğinde kardeşim profil açmış kendisine. ve büyük ihtimal benim save in üstüne kayıt yapmış. Ben bitirince oynamasını söledim yoksa hep hata hep baştan oynanmaz o kadar uğraştım yarışları pro da geçmek için En iyisi yamasız ve bir profil açıp oynamak. Böyle bir dene belki düzelir.
Arkdaşları oynu oynuyorum ama kontroller çok hassas klavyeden oynuyorum fakat kontrolü çok zor sizdede böylemi?*
Kontroller klavyeden zor hakketen. Oyunun başındaki ayarlardan options-control setup-advanced tan steering deadzone u sıfır yaptım. Steerin saturation ı %20 yaptım. biraz daha yavaş döndürüyo direksiyonu şimdi. Ama yine de çok dikkatli olman gerekiyo tuşa hemen başıp çekmen gerekiyo. Zaten oyunu oynadıkça alışıyorsun. Sen de bi dene bu ayarları.Bir de pilot koltuğu kamerasından oynarsan çok daha iyi sürüyosun arabayı. Yani en azından benim için öle
8800gts 3ghz2160cpu ve 2gb ramle ancak medium ayarlarda akıcı oynanıyor ve kontroller hakkaten bi acayip. Hayalkırıklığı oldu bende
senin makinada sorun olmasın ben 8800 gts(320) 2gb ram 6420 cd2 ile 1280x1024 ultrada az bir kasılma hissediyorum 1024x768 yapıp ultra yapınca çok akıcı oluyor.
bu oyun için ekran kartı kadar işlemci de önemli çünkü çok kullanıyor işlemciyi. Onun için iyi bir işlemci lazım Intel C2D E6320 işlemci x1950Pro ekran kartı ve 1 gb ram le 1024*768 çözünürlükte High da oynayabiliyorum. Ama Ultrada acaip kasılıo. bi 8800 üm olsa oynayabilirdim belki ultrada
Bazen oyuna girdiğmde bilgisayar restart ediyo kendini ve bu savegame lerle başım dertte corrupt falan diyo. Mesajları okudum ve şimdi patch 1.2 yüklüyorum. Bakalım çözüm olcak mı? Bazı yerlerden para yapan eklentileri de buldum. Bütün arabalardan güzel bir galeri yapmayi deneyecem