selam arkadaşlar yeni sistem topladım aygıt yöneticisinde herhangi eksik bişey yok veya donanımsal bir arıza yok tüm oyunları oynayabiliyorum ama bu oyunun dvdsini taktığımda oyunun otomatik menüsünde installa tıklayınca
sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için denetim masasına gidin diye bir uyarı veriyor
2 dvd di mi oyun? eğer öyleyse 2 dvd deki dosyaları hard diskine kopyala sonra install yap
selam arkadaşlar yeni sistem topladım aygıt yöneticisinde herhangi eksik bişey yok veya donanımsal bir arıza yok tüm oyunları oynayabiliyorum ama bu oyunun dvdsini taktığımda oyunun otomatik menüsünde installa tıklayınca
sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için denetim masasına gidin diye bir uyarı veriyor
2 dvd di mi oyun? eğer öyleyse 2 dvd deki dosyaları hard diskine kopyala sonra install yap
ben de acaba sata dvdwriterdan mı diye şüphelenmiştim. teşekkürler. momo racing kuralım bakalım
E8400 + ASUS Arctic Square | ASUS P5Q PRO | 2*2GB A-Data 800 Ext.Ed. | 2*250WD+1TB Samsung F1 | 512mb ASUS EAH4870 Top | 22" SAMSUNG 226BW | NEC Sata DVDwriter | CoolerMaster Centurion 534 | TAGAN EASYCON 700W | X-Fi Gamer | Logitech X-530 | A4Tech G700 | A4Tech XL-740 Oscar | Logitech cordless action controller | Logitech G25
Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
arkadaşar bu oyun brnfr vok yavaş ayrıca kontrol irenç sola doncem mesela tuşa ufaktan dokunsam araba ucuyor hemen 40 km hızda 60 görmeden reset atmamı istiyor tekrar basla diyor bu nasıl iştir anlamadım en kolay seviyede bile oynanmıyor aracı yolda tutamıyorum zaten kalkıstan dırt oluyor zaten adı gibi tırt olmus
sistem 7600gt oc c2d standart 3gb ram 250 hdd asus p5b daha ne olsun
bide oyun 8.1 gb ftp 2 gunde anca indirdim 1024 48 saatte indi ama pisman oldum oynayamadım daha dogru düzgün ekran ayarları en düşükte ama nafile oc yapsam cpu acaba üff cıldırcamya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL ¦ ERROR -- 25 Ağustos 2007; 20:59:04 >
save olayını çözen varmı arkadaşlar 1,1 ve 1,2 yamalarını indirdim kurdum ama nafile olmadı ne melanet bi oyunmuş ya her girişimde yeni kullanıcı ile giriyorum kodumun herifini bekliyorum ha bire konuşuyor adi ya
E2160 1.80GHZ@MAX 3600MHZ STOK SOĞUTMA İLE * GİGABYTE P35C-S3 DDR2+DDR3 * 4x1GB DDR2 800@960MHZ KİNGSTON RAM * SPARKLE 8800GT 512MB(790*1840*2160+1.2v)* 200GB SEAGATE+320GB SAMSUNG 16M * ASUS 1608 DVD RW+SAMSUNG DVD RW * ASUS -VW222S BK 22''LCD * SKYSTAR2 DVB-S *KAWAİ 5+1 + Be Quite Dark Power Pro 850W PSU
save olayını çözen varmı arkadaşlar 1,1 ve 1,2 yamalarını indirdim kurdum ama nafile olmadı ne melanet bi oyunmuş ya her girişimde yeni kullanıcı ile giriyorum kodumun herifini bekliyorum ha bire konuşuyor adi ya