oyunun sürüş dinamikleri rezalet,direksiyonla denedim yine berbat,şu emektar ps2'mdeki wrc evolved bile bunu katlar,sadece grafik var oyunda,anca grafiğe asılmışlar saldım çayıra mevlam gayıra
İlk başlarda klavye ile oynuyordum, pek ısınamamıştım. Ama analog gamepad'e geçtiğimden beri sorunsuz oynuyorum, tavsiye ederim.
oyunun sürüş dinamikleri rezalet,direksiyonla denedim yine berbat,şu emektar ps2'mdeki wrc evolved bile bunu katlar,sadece grafik var oyunda,anca grafiğe asılmışlar saldım çayıra mevlam gayıra
İlk başlarda klavye ile oynuyordum, pek ısınamamıştım. Ama analog gamepad'e geçtiğimden beri sorunsuz oynuyorum, tavsiye ederim.
evet ps2 kumandasını bi converterla taktım ve sürüş biraz daha zevkli oldu,herkese tavsiye ederim şimdi ama gamepadle
arkadaslar oyunun ana menüsünde 1440*900 yapmama rağmen çok kırıklar görüyorum oyuna girdiğimde pek farkedilmese de ana menüde ki kırıklar çok rahatsız edici. sebebi ne olabilir. 1440*900 medium da oynuyorum. ( samsung 931 bw monitor, x1900 GT ekran kartım )
evet o tür bir mesaj veriyor da 340 mblık ekran kartı bu oyunu açmıyorsa kusura bakmasın ben kartı değil oyunu şutlarım. hele de o iğrenç kontrollerden sonra
quote:
Orjinalden alıntı: metinalhan
grafik kartının yeteri kadar hafızaya sahip olmadığı uyarısı almışsın
yok abi gamepade alışım diyodum yine 4*4 arabalarda mal gibi sürüşü var oyunun,gidin richard burns oynayın xpand oynayın ne bileyim yarış oyunlarının kralı wrc oynayın ama bu oyundan uzak durun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 12 Ağustos 2007; 14:28:24 >
arkadaşlar bu oyuna başka save yükleyebilen oldumu ben beceremedim bir türlü 1,2 patch ile düzeliyormu acaba
bende yükleyemedim 1.2 patch crack ı çıkmadı ama 1.2 yapıp üstüne 1.1 in crack ını yapınca açılıyo oyun , save yine çalışmıyor ama 1.2 readme sinde save in düzelmiş olduğu yazıyor
Arkadaşalar oyunun görüntü ayarlarında hdr yı göremedim hdr hangi seçenek acaba kapatmayı düşünüyorum çok saçma parlı yor oyun öyle güneşmi olur hdr nın içine etmişler
Önceki sayfalarda HDR Tweaker diye bir programcık verilmişti, onunla kapatabilirsin.
Birde oyunun kontrollerinden şikayet edenler oyunu direksiyonla oynasınlar öyle bir şansları var ise denesinler oyun resmen direksiyon üzerine kurulmuş çooook zevkli oluyor ben microsoft sidewinder wheel ile oynuyorum ne diyim mühteşem oluyor kamerayı arkadaşıma vermeseydim bir video koyardım