Giriş | |
|
|
|
17 Haziran 2007; 19:56:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11 oyun daha elime geçmedi ama ilk defa bir oyunu imzadaki sistemle 1280-1024te full açamayacağım herhalde..siz ne dersiniz?? GTX bile 50fps verdikten sonra.. Rahat oynarsın
|| Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.0Ghz @ || Gigabyte P35 DSR-P5 ||2x2 4GB Kingston HyperX 1066Mhz || Thermaltake SopranoRS || Nvdia 8800GTS AMP Edition || HighPower 600W || Seagate 250 7200 16MB NCQ ||Logitech x230 2+1 Music Sound Speaker ||
|
|
|
|
|
17 Haziran 2007; 21:24:55
|
|
|
SS lere devam:
|
|
|
17 Haziran 2007; 21:47:45
|
|
|
arkadaşlar oyundaki arabaların hepsini açabilmek için hile falan varmı veya trainer.save dosyasıda olabilir bn bulamadım bi türlü.
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:20:47
|
|
|
@TµGy resme agzım acık 10 dakka baktım mütiş yaw xbox de
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:22:26
|
|
|
TµGy görüntüler abartı parlak parlak fotğraftanmı yoksa cidden oyun böylemi görünüyor...
|
|
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:27:23
|
|
|
Parlaklığı fotoğraf en fazla %5 etkiliyor. Ama çok yerinde olmuş bence parlaklık oyunda.
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:30:15
|
|
|
19 lcd ekranım var oyun bağzı haritalarda çok parlak aşırı derecede bazen yol zor görünüyor hani yoldasınız güneş gözünüze vurur bakamazsınız ya burdada böyle durum var.benim oyun görüntülerim koyulan ss lerden farklı değil hd2900xt ekran kartım var herşey full ultra 1280 1024 fakat 25 28 fps arası alıyorum tdu da yine herşey full ama onda 45 50 fps alıyorum örneğin bu resimdeki gibi parlaklık aşırı derecede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 17 Haziran 2007; 22:32:21 >
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:45:22
|
|
|
Bu aşırı değil gerçekçidir. Sen kapalı alandan aniden açığa gözün alışana kadar ortam parlamıyor mu?
|
|
|
17 Haziran 2007; 22:52:22
|
|
|
Oyunun grafikleri harbiden çok parlak ya bende rahatsız oldum.
|
|
17 Haziran 2007; 23:17:57
|
|
|
Bu oyunu almayı gerçekten istiyordum ama duyduklarım ve gördüklerim gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni.. Birincisi gördüğüm kadarıyla çoğu yeni çıkan oyunda olduğu gibi insanları kandırmak amacıyla parlaklığı sonuna kadar zorlamışlar. Bunun ne gereği var anlamıyorum. Bir arkadaş bişey demişti "karakter sudan çıkmadığı halde vücudu sanki ıslakmışçasına parlıyor".. Aynı olay bu oyunda da söz konusu malesef. Oyunlarda her türlü fizik efekti ve kaplamalar kullansalar da renkleri uzun zaman geçmesine rağmen bir türlü rayına oturtamadılar. Resmen rezalet. Bu kadar parlaklık oyunu iyi yapmaktan çıkmış çok basitleştirmiş. Ne oyunlar var renleri okadar gerçeğe yakın kullanıyorlarki içine dalıp gidiyorsunuz oyunun.. Ama bu son çıkan oyunlarda renkler gerçekten rezalet.. Kandırmacadan ve insanları yanıltmaktan başka bir şey değil. Ayrıca yukardaki tünel çıkışındaki parlaklık sadece o anda belirip daha sonra kayboluyorsa (most wanted) bişey diyemem ama sürekli bu derece parlak seyrediyorsa oyun gerçekten hiç gerçekçi değil.. (Ki ben çoğu oyunda contrastı düşürüp daha gerçekçi renkler almaya çalışıyorum size de tavsiyem deneyin...) İkincisi oyun sanırım yine arcade tarzında olmuş. Nerde 2004 colin mcrae , richard burns rally nerde bu.. Resmen konsol kopyası bir oyun.. Artık adam akıllı simülasyon tarzı oyunlara rastlıyamayacağız sanırım.. Şahsen ben rallyde arcade den nefret ederim. Arcade oyunların yeri daha çok bana göre most wanted tarzı oyna bırak cinsinden oyunlar.. Ama colin mcrae nin bu yolda ilerlemesi bana göre tam bir hayal kırıklığı.. Sanırım yeni nesil her oyunu alıyor diyip kafalarına göre arcade yapıyorlar... (Çoğu rally pilotunun bile simülasyon olarak richard ı kullanması çok iyi bir örnek bence..) Üçüncüsü her oyunda olduğu gibi ( istisnalar hariç) bu oyuna da sağlam bir optimizasyon yapılmamış milletin ss ine bakıyorum aşırı derecede düşük performans almış insanlar.. Adam gibi optimizasyon yapsalar eminim 1600 7600 türevi kartlarda sorunsuz bir şekilde oynarız bu oyunları ama nerde... Neyse birdahaki sefer diyip colin 4 mü yeniden kurup oynamak düşer bana....
|
|
17 Haziran 2007; 23:31:20
|
|
|
Monitorrden parlaklıgı ,contrast ı ayarlamak zor mu????????
|
|
17 Haziran 2007; 23:43:14
|
|
|
Oyunun orjinalinde daha gerçekçi renkler ve kaplamalar kullanmak zormu ????? tam aksine hayır.. Hadi optimizasyonu geçtim ben ama renkleri bukadar amaçsızca kullanmaları resmen kandırmaca.. daha canlı ve parlak renkler kullanıyorlarki kaplamalardaki hatalar görünmesin ve oyun next gen gibi görünsün. Bana göre next gen parlaklığın fütursuzca her tarafta kullanılması değil tam aksine gölge ve renk oyunlarıyla daha gerçekçi görüntüler sunulmasıdır. (Zaman mario zamanı değil ki okadar renk ve parlaklık kullanmaya gerek olsun..) Bu yapıldığı zaman da zaten o oyun çıktığı zaman da çok satar ve çok tutulur örnek crysis de bulunan ormanlardaki ağaçların rengine bakın.. Karakterlerde bulunan parlaklığa bakın hangisi abartılmış ve delicesine parlaklık kulanılmışki.. Bence firmalar artık kaplamaları ve efektleri geliştirmek yerine biraz da renklere önem vermeliler ki oyunlar daha gerçekçi görünsün.. Bu arada ben zaten monitörümden parlaklığı ve contrastı mümkün olduğunca düşürüyorum ki daha gerçekçi ve mat renkler ortaya çıksın.. Ben sadece doğruları ve olması gerekenleri söylüyorum..
|
|
18 Haziran 2007; 0:12:19
|
|
|
İnsan gözü kontrastı sever. Bir fotoğrafı photoshopla kontrast açıp kaydedin ve orijinaliyle karşılaştırın. Orijinal olanı gerçek ama kontrastı yükseltilmiş fotoğraf daha güzel görünür. Ben hiç şikayetçi değilim bu parlaklık olayından. :)
|
|
|
18 Haziran 2007; 0:16:10
|
|
|
Bende aksine bu parlakligi daha cok seviyorum cok daha gercekci duruyor
|
|