Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Colin McRae: DIRT

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Colin McRae: DIRT Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mczaga

1 Haziran 2007; 12:27:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arabaya ince ayar yapabiliyormuyuz sağa sola dönüşler çok hassas birde fren .

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
Flywer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2007; 13:34:15 

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

arabaya ince ayar yapabiliyormuyuz sağa sola dönüşler çok hassas birde fren .

demo da yapılmıyor ama oyunun normalinde yaparız heralde

|| Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.0Ghz @ || Gigabyte P35 DSR-P5 ||2x2 4GB Kingston HyperX 1066Mhz || Thermaltake SopranoRS || Nvdia 8800GTS AMP Edition || HighPower 600W || Seagate 250 7200 16MB NCQ ||Logitech x230 2+1 Music Sound Speaker ||
mczaga

1 Haziran 2007; 13:59:55 

kontrol ler aşırı hassas gameped e de alışkınım oda yok oynayamadım bi türlü

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
kartopu2

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 16:43:15 

CMR yapımcılarının oyun hakkındaki pcboomtown a verdiği yeni bilgiler http://pc.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=14102
bu arada oyun xbox 360 da 30 fps miş oyunun 30 fps de çalıştığı böylece doğrulandı bazıları 45-50 fps diyordu bu iddia da yalan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 1 Haziran 2007; 16:46:00 >

Toshiba "32C3000PG+Xbox 360 Premium Pal
aRm

1 Haziran 2007; 16:57:54 

9800pro ile oyun acılmıyo , 6600gt'de acılmıs bende nie acılmıo Simgesine tıklıyorum hiçbişi olmuo tıkladıımla kalıyorum

aRm

1 Haziran 2007; 18:00:57 

quote:

Orjinalden alıntı: aRm

9800pro ile oyun acılmıyo , 6600gt'de acılmıs bende nie acılmıo Simgesine tıklıyorum hiçbişi olmuo tıkladıımla kalıyorum
Up

nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 18:09:37 

quote:

Çünkü 9800 Pro'nun SM3 desteği yok, oyun SM3 desteği istiyor.

venomtrk

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 19:04:01 

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

CMR yapımcılarının oyun hakkındaki pcboomtown a verdiği yeni bilgiler http://pc.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=14102
bu arada oyun xbox 360 da 30 fps miş oyunun 30 fps de çalıştığı böylece doğrulandı bazıları 45-50 fps diyordu bu iddia da yalan oldu

evet bende en düşük ayarlara çeksemde oyun sırasında fraspta fps 30 a düşüyor,menüde 70 falanken, yeni nesil oyunlarda böyle bişi var tiberium wars tada aynı olay vardı.

hederahelix

1 Haziran 2007; 21:02:05 

1.03.44 ile ele geçirdiğim zirveyi , rekoru biraz daha geliştirerek süslemek istiyorum . Sizlerin de katılımını bekliyorum,tek başına yarışmak pek zevkli olmuyor

Yeni rekorum 1.03.20

40D + 100 f/2.8 usm + 50 f/1.8
CooperCrew

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 21:05:48 

Arkadaşlar bi yardım edin ekran kartım x1650 pro işlemcim 2500 athlon ram 1204 ama oyunun kısayoluna tıkladığımda hata veriyor nedir sizce yaw

Amd 4200 X2@2.9 Ghz//Kingston 4 GB Ram/Msi K9N Neo V3//Palit 8800 GT SONIC//160 Gb Seagate+120 Gb Western Digital//High Power 500 Watt Psu
PC WORKS

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 9:09:16 

ben şahsen bu oyundan pek beklentim yoktu fakat demosunu oynadığımda gerçekten mükemmel bir oyun olduğunu gördüm görüntüler çok güzel kırlımalar 1024 high detail oynamama rağmen kırılma yok ayrıca kazalardaki görüntüler bir başka güzel olmuş, kontroller ilk başta garip geldi ama iki üç kere oynayınca oyunu işte bu dedim özelliklede kokpit içinden çok daha gerçeklik hissi veriyor kontroller, tebrikler codemaster.

aRm

2 Haziran 2007; 10:33:20 

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Çünkü 9800 Pro'nun SM3 desteği yok, oyun SM3 desteği istiyor.
Hoppalaa mx4000 de colin 2005i açmamıştı diye 9800pro almıştım.Neyse 2 hafta sonra sistem değiştirmeyi düşünüyorum artık farz oldu , sağol arkadaşım

MaTaDoR

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 13:55:16 

Oyunu az önce kurdum ve acayip beğendiğimi söylemeliyim. Öncelikle birkaç ss vereyim; oyun sistemimde 1024x768 4X AA High Detail'de 30FPS düzeyinde çalıştı. Fakat biraz daha fazla FPs alim deyip gölgeleri medium yaparsanız FPS 45'e kadar fırlıyor fakat teklemeye başlıyor. Akışkan bir sürüş için mutlaka gölgeleri High yapmak gerekiyor, sadece ATI'lerde böyle birşey olabilir. Onun dışında oyun hakikaten harika grafiklere sahip, oynanışı da çok iyi.

Bunlar da ilk sürelerim, daha baya gelişecekler. Hem toprak hem de asfalt sürelerim şöyle:

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

kartopu2

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 14:31:06 

oyunda Ati Kartlarda ben bir bozulma göremedim fakat bir driver sorunu yada benzer bir sorun kesin var en sağlam ati kartta bile fpsler çok kötü bende ultrada herşey açık 19-18fps bu arada Catalyst 7.5 çıkmış bu sürücüyü deneyen oldumu acaba?? belki performans artabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 2 Haziran 2007; 14:33:00 >

Toshiba "32C3000PG+Xbox 360 Premium Pal
MaTaDoR

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 14:41:40 

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

oyunda Ati Kartlarda ben bir bozulma göremedim fakat bir driver sorunu yada benzer bir sorun kesin var en sağlam ati kartta bile fpsler çok kötü bende ultrada herşey açık 19-18fps bu arada Catalyst 7.5 çıkmış bu sürücüyü deneyen oldumu acaba?? belki performans artabilir

Ben oyunu yükledikten sonra 7.2'den 7.5'e geçtim fakat performansta hiçbir fark göremedim. Gölgeleri ultra yapınca bende 6FPS verdi. Oyunun orda bir sorunu var, gölgeleri "high"dan başka değere alınca