Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TURKCELL İ KINIYORUM VE SORUMLULUĞUNU BİLMEYE DAVET EDİYORUM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELL İ KINIYORUM VE SORUMLULUĞUNU BİLMEYE DAVET EDİYORUM Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Köylü1

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Ağustos 2006; 11:16:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba, panasonic g50 tlf var hazır kart kullanıyorum.daha önce sanki cebimden mesajlar gönderilmiş gibi rapor ediyor ve konturler düşüyordu. satın aldığım yere sordum. beyninde sorun vardır dediler ve mesaj olayı kesildi. şimdi cebime kısa mesajla 3782 sevis nosu ile paparazi haberleri geliyor ve kontörlerim düşüyor. herhangi bir yere üye olmadığım halde bu nasıl oluyor 500-600 kontörüm vardı 106 ya düştü. http://1b1.pseudotx.com/download/TUR456A68FCC0A8FE1A01D2BB9FFC32FD92/nefes.amr yazan 3783 nolu servisten mesaj geliyor.bu konuda acilen yardım ederseniz sevinirim yoksa sim kartı kapattırıp avea ya geçecem.

dün turkcelle müşteri hizmetlerine yazdım bugun gönderdikleri maile bakın . böyle saçmalık olur mu? kınıyorum turkcelli. en kısa zamanda turkcelli kapatacam ve başka servise geçecem ve herkese de bu yaptıklarını anlatacam....

Sayın .......,

Paparazzi servis mesajlari Ditomito Logo ve Melodi servisine aittir. Ditomito Logo & Melodi Servisi Turkcell'e ait bir servis değildir. Turkcell sadece servis sağlayıcı konumdadır. Bu nedenle servis ile ilgili konularda aşağıdaki numaradan bilgi almanızı rica ederiz.

Ditomito Logo & Melodi Servisi Müşteri Hİzmetleri Numarası : 0 2123371532 (09:00-20:00) arası

Yanitimizla ilgili goruslerinizi Bizi değerlendirin linkinden paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Aslı Şakiroğlu

Müşteri Çözüm Merkezi

Hiçbirşey bildiğin gibi değildir.
Birinin yüzüne söyleyemediğini arkasından söyleme.
Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma.
Tarlada izi olmayanın harmanda what is this.
NoNp@Ré!L
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Ağustos 2006; 11:28:32 

müşteri hizmetlerini arasana orda numara vermişler ama bunu yeni anlamış olman çok ilginç çünki bu gibi mesajların altında kimin gönderdiği ve telefon numarası hep yazar
yaren_02

5 Eylül 2006; 13:23:29 

sen belkide bu olayı yasamadıgın icin bilmiyorsun fakat bu msjin altında gercekten nerden geldigi yazmadıgı gibi elinde tek bildigin 3781den gonderilen sacma sapan mesajlar oluyor. benimde bayagı konturum gitmis,turkcelimi 1ayın sonunda actigimda -20 kontorum kaldigini farkettim. kesinlikle razalet bi durum.. eminimki hala bu olaydan muzdarip insanlar vardir. turkcell gercekten musterilerinin degerini bilmiyor,DİKKAT!!

NoNp@Ré!L
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Eylül 2006; 13:27:50 

quote:

Orjinalden alıntı: yaren_02

sen belkide bu olayı yasamadıgın icin bilmiyorsun fakat bu msjin altında gercekten nerden geldigi yazmadıgı gibi elinde tek bildigin 3781den gonderilen sacma sapan mesajlar oluyor. benimde bayagı konturum gitmis,turkcelimi 1ayın sonunda actigimda -20 kontorum kaldigini farkettim. kesinlikle razalet bi durum.. eminimki hala bu olaydan muzdarip insanlar vardir. turkcell gercekten musterilerinin degerini bilmiyor,DİKKAT!!

haklı olabilirsin yaren ancak bu gibi tuzaklarada düşmemek lazım ben zaten turkcellde firstclass aboneyim bu gibi mesajlarda direk müşteri hizmtlerinden kapatabiliyorum ve tvde gördüğüm her alt yazıyada mesaj atmıyorum "neslihan yaz 3477'ye gönder" , "PESEK yaz 3444'e gönder telefonun eşşek gibi anırsın" vs gibi saçma sapan yerlere mesaj atıp onların tuzaklarına düşmüyorum
yaren_02

5 Eylül 2006; 19:19:34 

ya zaten garip olanda o,sonucta bende o her gordugu olaya atlayan bi insan degilim. hatta dedimki ben turkcellimi hic acmadıgım(!) halde bu msjlar maalesef bana geldi,yani acmadgm bi hat ustunden neslihan yazip 3784e falan gonderemem... ve ustelik musteri hizmetleri kapatmamakta direndi aradıgımda.. yani en azından anladıkki memleketimizde belli kalıpların dısına cıkamıcaz hicbirzaman..musteri hizmetlerine bile is yaptırabilmek icin firstclass musteri olmak gerekiyor desenize acı verici bir olay....

NoNp@Ré!L
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Eylül 2006; 19:55:19 

peki sen haklısın
Drawen

7 Eylül 2006; 16:50:47 

Arkadaşlar bahse konu servisten bana da mesajlar geliyordu. 0212 337 15 32 numaradan servis üyeliğimi iptal ettirdim. Şu an rahatım. Ama şunu hala anlamadım: ben nasıl o servise isteğim dışında uye oldum? Turkcell'i bu konuda sorgulamak gerekir sanırım.

pbr178

9 Eylül 2006; 11:38:45 

Olayin turkcell'le alakasi yok ki
İnternette gezerken bile numarani 1yere yazdigin icin basina gelmis olabilir bu.

guest6789

4 Ekim 2006; 15:48:18 

bende kınıyorum tüm güvenimi kaybettim ve turkcelli protesto ediyorum
madem servis sağlayıcısı ve müşterileri şikayetçi neden hiçbirşey yapamıyor anlamıyorum

over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 17:39:03 

Turkcell doymuş artık ..... biraz aç kalsınlarda görsünler ... umarım avea ile başlayan ucuz konuşma olayı vodafone ile daha da iyi olur ve tüm abonelerini kaybederler .... Bende nefret ediyorum turkcell'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Ekim 2006; 17:39:31 >

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
bluENight

4 Ekim 2006; 18:46:34 

Bu olayda Turkcellin bir suçu yokki. Turkcell 5-10 tane illegal abonelik ilemi para kazanacak. Madem istemiyorsunuz geçin avea var telsim var serbest piyasa var

TEK BÜYÜK GALATASARAY
over and under

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 21:22:28 

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Bu olayda Turkcellin bir suçu yokki. Turkcell 5-10 tane illegal abonelik ilemi para kazanacak. Madem istemiyorsunuz geçin avea var telsim var serbest piyasa var

Sen arkadaşın yazdıklarını önce tam olarak oku istersen istemediği mesajlar gelip kontörlerinin düştüğünü söylüyor ... TABİ KENDİ DAHA ÖNCE ABONE OLMADIYSA BU SERVİSE Adamlar seni SEVSİN ondan sonra serbest piyasa var deyin var mı böyle olay ??? Allah Allah

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
extreme

Sisteme Gözat

5 Ekim 2006; 12:00:04 

quote:

Okumadan cevap bu olsa gerek

akın48

5 Ekim 2006; 14:15:20 

quote:

turkcell abonelerin basına gelmesi muhtemel bir olay benide turkcell msn abonesi yapmışlar hiç bir talebim olmadığı halde müşteri hizmetlerini aradım bir yanlışlık oldu dediler bu nasıl bir yanlışklıksa? şimdi bı turkcell in değilde kimin suçu??

benim hayatta yegane onurum,servetim TÜRK lükten başka bir şey değildir.
ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

loony cooky

5 Ekim 2006; 14:44:58 

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

quote:

turkcell abonelerin basına gelmesi muhtemel bir olay benide turkcell msn abonesi yapmışlar hiç bir talebim olmadığı halde müşteri hizmetlerini aradım bir yanlışlık oldu dediler bu nasıl bir yanlışklıksa? şimdi bı turkcell in değilde kimin suçu??

tcell messenger turkcellin vermiş olduğu bir hizmet zaten. başka firmaların bu hizmetle ilgisi yok bu sebeble bu serviste tek muhattabınız turkcell. ama turkcell aracılığıyla hizmet veren başka şirketler var. sms.ac logizmo cepmaster vs... vs... bu şirketlerden turkcell aracılığı ile hizmet alındığında bunun sorumlusu turkcell değil bu servislerin alındığı şirkettir. bu sebeblede bu tür sorunlarda bu hizmeti veren şirketin telefon numaralarını vererek sorunu onların çözebileceğini söylüyorlar.

ENGİN
eski nick: kullanici adi
akın48

5 Ekim 2006; 15:03:49