Şimdi Ara

Android ve iOS oyunlarını televizyonlara aktarabilen Equiso Play, Kickstarter'da destek aramaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Android ve iOS oyunlarını televizyonlara aktarabilen Equiso Play, Kickstarter'da destek aramaya başladı






     

    Son yıllarda popülerliği artan mobil oyunlar, bu popülerliğin farkına varan büyük firmalar sayesinde oldukça başarılı yapımların karşımıza çıkmasına imkan tanıyor. Bu kaliteli oyunların tadını büyük ekranlı televizyonda yaşamak isteyenler için hazırlanan oyun konsolu Equiso Play ise, seri üretime geçebilmek adına Kickstarter'da destek arıyor.

     

    Ufak gövde yapısı ve tasarımıyla Apple TV'yi andıran Equiso Play, temel olarak bütün iOS ve Android oyunlarını 1080 piksel çözünürlükte tam ekran olarak HDTV'ler üzerine aktarabiliyor. Açık kaynak kodlu yapısıyla oyunların akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar ya da diğer kablolu / kablosuz joystickler ile kontrol edilmesine izin veren ürün, Android (4.4 Kitkat) üzerine kurulu olduğu için Google Play Store'a erişim sağlayabiliyor, oyun yanında Netflix, Google Chrome, Vudu, Crackle, HBO GO gibi medya kanallarına da destek veriyor ve günümüz gelişmiş oyun konsollarının yerini almak yerine herkes tarafından kolaylıkla ulaşılabilecek ve oyunlarının ucuz olduğu daha uygun bir platform olmayı hedefliyor.

     

    Teknik olarak 2.0GHz Dört çekirdekli Amlogic Cortex A9-r4 (20,000 DMIPDS) işlemci, 8 çekirdekli Mali 450 650MHz (54 GFLOPS / 384 bit hafıza) grafik birimi, 8GB depolama birimi, 1GB DDR3 bellek (32 bit) ve gecikme olmayan aktarım ile kontrol işlemleri için 2 Wi-Fi işlemcisiyle (802.11n) Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı teknolojileri, 2 adet USB 2.0 (Micro USB OTG), 35mm analog video ve ses çıkışı, micro SD hafıza kartı yuvası, HDMI 1.4 (1080 piksel çözünürlük desteği) ve optik ses ile ethernet gibi detaylarla gelen Equiso Play, bu sayede oyunların yüksek performans gerektiren işlem gücünü üzerine alabiliyor ve böylece kontrol için kullanılan akıllı telefon ile tabletleri serbest bırakarak batarya ömrü konusunda herhangi bir sorun yaşatmıyor.

     Android ve iOS oyunlarını televizyonlara aktarabilen Equiso Play, Kickstarter'da destek aramaya başladı

     

    Equiso Play'in aynı zamanda 4K Ultra HD video oynatma desteğiyle dikkatleri üzerine çeken ve teknik olarak 16GB depolama birimi, 2GB DDR3 bellek (64 bit), 802.11ac Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojisi ve aktif fanlı soğutma sistemi barındıran "Elite" isimli bir versiyonu daha bulunuyor. Ayrıca ürünün iki versiyonunda da iOS için Apple AirPlay, Android içinse Miracast destekleri aktif olarak yer alıyor ve böylece oyun yanında gündelik internet turları da hızlı bir şekilde "yansıtma" temelinde yerine getirebiliyor.

     

    Sunduğu altyapıyla Android tarafında 1,132,053, iOS tarafında ise 1,500,443'dan fazla oyuna erişim sağladığı belirtilen Equiso Play, Kickstarter üzerinde koyduğu 250,000$ hedefin bitimine daha 44 gün kala 6,340$'lık kımını toplamış durumda. Normal versiyon için 99$, Elite versiyon içinse 129$'lık bağışlarla (Ortak olarak ABD dışı 15$ kargo) 2014 Temmuz ayında elde edilebilen konsol hakkında hazırlanan açıklayıcı tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilir, Kickstarter sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.


     Android ve iOS oyunlarını televizyonlara aktarabilen Equiso Play, Kickstarter'da destek aramaya başladı

     





    Kaynak:http://www.businesswire.com/news/home/20140326006235/en/Equiso-launches-Play-Kickstarter-bring-affordable-AAA#.UzMh6NzRhLV







  • İşte bu alınır.

  • 8 çekirdekli 650Mhz Mali-450 78GFLOPS olması lazım. Amlogic çipseti aşağı yukarı bir Tegra 4i kadar güçlü, ya da Snapdragon 600...

    Yükü telefonun çipsetiyle paylaşacak mı anlayamadım. Diğer türlüsü pek aklıma yatmadı.
  • Ouya da vardı bir aralar

  • ouya dan daha iyiye benziyor

  • muhtemelen ekranda kasma olacaktır . kasma olmazdan telefondaki görüntüyü gecikmesiz aktarırsa harika olur bu fiyata

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.