Şimdi Ara

Akıllı paspas ile eve giriş ve çıkışlar akıllı telefonlardan takip edilebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Akıllı paspas ile eve giriş ve çıkışlar akıllı telefonlardan takip edilebiliyor



     

    Günlük hayatımızın sıradan ürünleri akıllanmaya ve farklı özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Bu "akıllı" sürecini yansıtan en son ürünlerden akıllı paspas modeli SmartMat, eve giriş ve çıkışların akıllı telefonlar üzerinden kontrol edilmesine imkan tanıyor.

     

    Basınç hassaslığa sahip bir ince tabaka halinde geliştirilen ve daha çok paspas altına konumlandırılması üzerine durulan SmartMat, Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojisiyle istenirse koltuk minderleri altına da yerleştirilebiliyor ve üzerine uygulanan basınca göre çalışma gösteriyor. Örneğin ev girişlerine konumlandırılan bir paspas altına yerleştirilen SmartMat, evcil hayvanların, çocukların ya da yaşlı kişilerin üstüne basması durumunda belirlenen telefonlara bildirim veriyor ve böylece hem güvenlik sağlıyor hem de dışarı çıkmak isteyen bir evcil hayvan için bildirim vermiş oluyor.

     Akıllı paspas ile eve giriş ve çıkışlar akıllı telefonlardan takip edilebiliyor

     

    Koltuk altına yerleştirilerek koltuğa oturulduğu an televizyonu açma, hırsızları algılama ya da yine giriş kapısında üzerinde basıldığı zaman ev ışıklarını yakma gibi farklı uygulama alanları da sunabilen ürün, aile fertleriyle evcil hayvanları ağırlıklarına göre ayrıt edebiliyor ve metin mesajı temelli bildirim yanında Twitter ve Google Docs gibi servisleri de aktif olarak kullanabiliyor. 9V pille 3 gün batarya ömrü sunabildiği belirtilen SmartMat, istendiği taktirde AC adaptör üzerinden elektrik prizlerine de bağlanabiliyor. Ürün, telefonlar üzerinden canlı basınç görüntüleme desteğini de veriyor.

     

    Seri üretime geçebilmek adına Kickstarter'da 15,000$ toplamayı hedefleyen SmartMat'ın örnek çalışma videolarına buradan ulaşabilirsiniz.










  • Bu paspasa 4.4 kitkat gelmezse almam.

  • Paspası çalarlar ?

  • Akıllı teknolojide ayaklar altına düştü artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paspası çalıp bit pazarında satarlar.

  • akıllı paspas, akıllı ampül, akıllı halı hey maşallah artık birde akıllı latex baby doll'da çıkarın @mu5tafa kardeşime katılıyorum 4.4 kitkat gelmezse işe yaramaz...

  • Paspası hem çalarlar hem de şarj etme derdi var. Şarjı bitti paspasın eve getir de şarj edelim :)

  • Klozetlerde akıllı olsun. Günde kaç defa S*çıyoruz, Her S*çışta kaç kalori ve Kaç gram gidiyor diye ölçmeli. Kitkatlada B*kun analizini yapıp olası zehirlenme ve zararlı bakterileri cep telefonumuzdan takip edip kişiye özel B*k analizi yapmalı.

  • Kameralımı bu nasıl bişey ya iyi etek altı görüntüler gelir cepe tövbe tövbe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle giderse yakında Kickstarter'da akıllı iç çamaşırı da görürüz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.