Şimdi Ara

BURSA Market Fırsatları... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
116
Favori
90.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Evet ben elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum bitenleride bildirirseniz belirttiğinizde silelim arkadaşlar ki yanlış yönlendirme olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karagöz Marketler Zinciri Hamitler ve Küçük Balıklı Şubesinde Geçerli 18 - 23 Nisan 2014 Tarihleri Arası Geçerliymiş.

    Hamitler Tel: 0224 245 47 09

    Küçük Balıklı Tel: 0224 215 10 35

    Umarım Faydam Olur Arkadaşlar Başka Marketler Oldukça Paylaşımım Devam Edecek
    BURSA Market Fırsatları...BURSA Market Fırsatları...




  • teşekkür ederiz serkanim bildiğim ürünlerden ülker içim peynir, eğer büyükse yumurta ve patatesin fiyatları güzel.
  • FURPA 18-27 Nisan 2014

    BURSA Market Fırsatları...
    BURSA Market Fırsatları...
    BURSA Market Fırsatları...
    BURSA Market Fırsatları...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emek yağ ve tellioğlu unun fiyatı iyi gibi bence, diğerlerini pek uygun değil sanki.
  • Arkadaşlar sadece Bursa için olmasa da Carrefour'da 80'li fair platinium 29.90.Kullananlar bilir gayet uygun bir Fiyat.Stoğu 2 tane attım stoğa.
    Uzun zamandan sonra gördüğüm en iyi fiyat.
  • evet bende görüm ama daha önce migrostan stokladığım için almadım, değerlendirebilir ihtiyacı olanlar. şoktada bu hafta 10lusu 4tl oradanda alınabilir.
  • Şaypa 5 LT Kay su ailme karta 1 TL.
  • Yeri degil biliyorum ancak bu konuyu ağırlıklı olarak Bursa`da yaşayan arkadaşlar takip ettiği için yazmak istedim. Asmerkez içerisine Flo'nun outlet satış mağazası açılmış ayakkabı ihtiyacı olanlar göz gezdirebilir. Fikir vermesi amacıyla lumberjack sandaleti 30 Tl ye aldım. Bayan ve çocuklar için de seçenekler oldukça fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • texeng kullanıcısına yanıt
    As merkeze her harhalde 1 veya 2 defa gittim.AVM açısından Bursada çok sönük kalan bir yer.Şimdi nasıl bilmiyorum ama Birçok mağazanın fiyatları aynı ,fiyatı düşük olan ürünler de ya kullanışsız ya da kalitesi düşük oluyor.Özetle alışveriş seven biri olarak hiç olumlu izlenim bırakmadı.
  • Asmerkez diğer alışveriş merkezlerinin yanında ölü gibi ama arada da olsa takip edilmesi gereken şeyler var örneğin 2 katta bulunan uspolo genelde direk sezon ürünleri felan aramayın ama fiyatları uygun hele birde kampanyalı ürünlerine denk gelirseniz aynı uspolo diğerlerinden bir farkı yok. birde polonun yanında yer alan bir ayakkabıcı var çok kaliteli ayakkabılar değil belki ama her kesime hitab eden orta ayakkabılar mevcut marka aramayın tabi hani çocukların felan işini rahat görür yada sizlerin günlük ayakkabı ihtiyacını. birde benim favorim lcw var diğerlerine göre daha uygun ürünler var 13tlye kot aldığımı biliyorum, sezonunda diğer dükkanlarda 35tl olan keten yazlık gömleği 14,90tl ye gibi. flo outleti bende gördüm outlet diye çok bişi beklemyin indirimli ürün yokmu var tabi ama alınabilecek çoğu ürün 70-80tl. çocuk ve bayanlara seçenek daha çok. brde önünde ds damat garaj günleri gibi bişi yapmış klasik giyip takım ceket gömlek arayanlar bir bakabilirler.




  • sıvı sabun ihityacı olanlar carrefourdan alın bence hepsinde %50 indirim var bindirim olmadan duru gurme 2lt aldım 3,90tlye geldi activexler 1,8lt 6tl bilginize.
  • Konu burası olmayabilir ama paylaşmak istedim, Bursa'dan İnegöl'e gittiğinizde çatalın ucunda köfte olan bir heykel var, işte o heykelin bulunduğu trafik lambalarında sol çaprazınıza bakarsanız ucuz tişörtler yazan bir yer görürsünüz. yolunuz o tarafa düşerse uğrayıp bakmanızı tavsiye ederim. geçen gittiğimde 7 tane us polo'nun sweatshirt'ünü aldım, tanesi 10TL'den. tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agulec

    Konu burası olmayabilir ama paylaşmak istedim, Bursa'dan İnegöl'e gittiğinizde çatalın ucunda köfte olan bir heykel var, işte o heykelin bulunduğu trafik lambalarında sol çaprazınıza bakarsanız ucuz tişörtler yazan bir yer görürsünüz. yolunuz o tarafa düşerse uğrayıp bakmanızı tavsiye ederim. geçen gittiğimde 7 tane us polo'nun sweatshirt'ünü aldım, tanesi 10TL'den. tavsiye ederim.

    hocam orada us polo satılmıyor sanırsam. Küçük bir oda da yarı defoşu tshirtler vs var. İnternatiol gruop diye bir yeri mi kastediyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^Teacher^

    As merkeze her harhalde 1 veya 2 defa gittim.AVM açısından Bursada çok sönük kalan bir yer.Şimdi nasıl bilmiyorum ama Birçok mağazanın fiyatları aynı ,fiyatı düşük olan ürünler de ya kullanışsız ya da kalitesi düşük oluyor.Özetle alışveriş seven biri olarak hiç olumlu izlenim bırakmadı.

    as merkez birkaç ay içinde kapanacak bu arada

    hadim de aroma meyvesuyu 1,35 tl

    mopaş biber 1 tl

    a101 yıldırım 2 kg şeker 4,99
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    asmerkezin kapatılacağını nereden biliyorsunuz , o kadar kazık bine ne olur yazık vallaha
  • mrtslk M kullanıcısına yanıt
    H.sonu as merkezin yanındaki flodan 1 ayakkabı parasına 4 ayakkabı aldım. cidden çok büyük indirim var 80-100 lira etiketli ürünler 30-40 lira,
    140-160 tl etiketli ürünler 50-60 lira civarına inmiş durumda.
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    ben asmerkez binası hastane olacakmış diye duydum.

    Selamlar...
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    evet doğru İnternatiol gruop, iki yıldır yolum düştüğünde uğrarım, genelde italyan ve ingiliz yerel markalar vardı pek bilinmeyen, kappa vardı bilinen mesela, geçen inegöl mobilya fuarına gittiğimde uğradım, us polo'nun sweatshirt ve tshirtlerini ilk kez gördüm, şansıma paketten yeni çıkartıyordu ve defosuz ürünlerdi. dediğim gibi yolunuz düşerse uğrayın bi bakın.
  • agulec kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. İtalya İngiltere fransiz yerel markalar var. US polo da varsa gidilir. Zaten inegölde oturuyorum. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.