Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bırak hocam çamaşırı falan...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: bırak hocam çamaşırı falan... Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MonLight*

6 Temmuz 2007; 0:19:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BOSCH kullanıyorum çok memnunum eskiside bosch du yeniyide aynı aldım

cozurt

6 Temmuz 2007; 19:05:35 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: cozurt

Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.

Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükür Sanırım makineniz WMV serisinden

candogan62 evet WMV serisinden.

candogan62

6 Temmuz 2007; 20:04:58 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.

Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükür Sanırım makineniz WMV serisinden

candogan62 evet WMV serisinden.

Arızasız günlerde kullanın.O cihazda eski AEG lavamat makinelerle Bosch karışımı parçalar bulunur.Mesela kazan,körük lastiği,tambur,motor eski Profilo'nuun(AEG) deterjan çekmecesi,kasa,pompa motoru vs de Bosch'un parçalarıdır.Sıkma esnasındaki gürültüsü biraz yüksektir(Bosch maxx'a göre)Ama çelik kazanlıdır.Nazar değmez inşallah
cozurt

7 Temmuz 2007; 0:25:20 

candogan62 parça dokümantasyonu için teşekkürler.

WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2007; 2:15:25 

vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem var acaba

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

afacan!

7 Temmuz 2007; 2:38:40 

quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem var acaba

Olabilir Makineyi aşırı doldurmayın. Şöyle de birşey var aslında Vestel ve Arçelik çamaşır makinleri dayanıklı değildirler. Özellikle yeni çıkan modelleri.

candogan62

7 Temmuz 2007; 3:21:20 

quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

Yok problem sizde değil onlarda var.Aman sakın 3. makineyi de Ariston almayın o da 2. senede hurda olur
Çamaşır makinesinde Miele-Siemens-Electrolux-Whirlpool'dan şaşmayın.
sefalenk

7 Temmuz 2007; 17:27:23 

bence bosch marka çamaşır makinaları harika özellikle 6kg ve 7 kg çok güzel ama 5 kg olanları tavsiye etmiyorum bir satıcı olarak.

sito
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Temmuz 2007; 16:24:11 

benimde emektar arçalik hurdaya döndü yakında alacagım ama ne iyi olsun diye artık klima gibi onuda 2 sene incelerim gerçi klimayı iyi marka alamadık ama çamaşır makinesini iyi istiyorum

miele,siemens,elektrolux,whirpool,general eletrik gibi
FİKRİM

8 Temmuz 2007; 16:45:34 

ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan, üstünde ki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatan'dır.

sito
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Temmuz 2007; 16:50:39 

quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun

çamaşır makinelerindende çok uzak durun hemde çok uzak

burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş
FİKRİM

8 Temmuz 2007; 16:53:09 

quote:

Orjinalden alıntı: sito

quote:

burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş

emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Bayrakları bayrak yapan, üstünde ki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatan'dır.

sito
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Temmuz 2007; 17:00:58 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sito

quote:

emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE

5 sene kullandım bu 5 sene içinde bozulmadık yeri kalmadı servis her hafta bize ugrardı ama para yüzünden degiştirememiştim, artık sırası geldi bir dahamı arçelik allah korusun
aatalar

9 Temmuz 2007; 16:32:20 

MRB. BOSCH VE SİEMENS BUZDOLABI.ÇAM MAK. BULAŞIK MAK. HANGİ SERİLERİ ORJİNAL ALMAN DIR YAARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR

mllm

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2007; 20:32:11 

İki makine yazayım arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İkisi de 1400 devir.

1-Miele W1714 2.290 Ytl (nakitte %10 indirimli)

http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=139&id=2771&PHPSESSID=f4af825bf80c52f8653486e349fdb188

2-Samsung J1455AC 1499 Ytl liste fiyatından indirimi var:(nakit 1.130 Ytl, 1.220 Ytl 12 Taksit)

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154156&productid=mtsamj1455ac

[[[[[____DH VOLKSWAGEN KULÜBÜ 2004 POLO____]]]]]

Dünya düşse peşimize, yer sarsılsa yerinden, ne senden geçeriz, ne senin eserinden ...
teks-
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Temmuz 2007; 20:39:48 

quote:

Orjinalden alıntı: mllm

İki makine yazayım arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İkisi de 1400 devir.

1-Miele W1714 2.290 Ytl (nakitte %10 indirimli)

http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=139&id=2771&PHPSESSID=f4af825bf80c52f8653486e349fdb188

2-Samsung J1455AC 1499 Ytl liste fiyatından indirimi var:(nakit 1.130 Ytl, 1.220 Ytl 12 Taksit)

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154156&productid=mtsamj1455ac

buradaki makinelerden ziyade size bir farklı makinede ben önereyim,bir inceleyin ben elektrolux tavsiye ediyorum ,miele güzeldir ama bu seçtiginiz iyi degil,samsungu hiç düşünmeyin

http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=38847

http://www.electrolux.com.tr/node39.asp?ProdId=38847
afacan!

11 Temmuz 2007; 20:53:08