Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.
Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükür Sanırım makineniz WMV serisinden
Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.
Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükür Sanırım makineniz WMV serisinden
candogan62 evet WMV serisinden.
Arızasız günlerde kullanın.O cihazda eski AEG lavamat makinelerle Bosch karışımı parçalar bulunur.Mesela kazan,körük lastiği,tambur,motor eski Profilo'nuun(AEG) deterjan çekmecesi,kasa,pompa motoru vs de Bosch'un parçalarıdır.Sıkma esnasındaki gürültüsü biraz yüksektir(Bosch maxx'a göre)Ama çelik kazanlıdır.Nazar değmez inşallah
vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem var acaba
Olabilir Makineyi aşırı doldurmayın. Şöyle de birşey var aslında Vestel ve Arçelik çamaşır makinleri dayanıklı değildirler. Özellikle yeni çıkan modelleri.
vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem var acaba
Yok problem sizde değil onlarda var.Aman sakın 3. makineyi de Ariston almayın o da 2. senede hurda olur Çamaşır makinesinde Miele-Siemens-Electrolux-Whirlpool'dan şaşmayın.
benimde emektar arçalik hurdaya döndü yakında alacagım ama ne iyi olsun diye artık klima gibi onuda 2 sene incelerim gerçi klimayı iyi marka alamadık ama çamaşır makinesini iyi istiyorum
miele,siemens,elektrolux,whirpool,general eletrik gibi
ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun
ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun
çamaşır makinelerindende çok uzak durun hemde çok uzak
burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş
burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş
emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE
emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE
5 sene kullandım bu 5 sene içinde bozulmadık yeri kalmadı servis her hafta bize ugrardı ama para yüzünden degiştirememiştim, artık sırası geldi bir dahamı arçelik allah korusun
buradaki makinelerden ziyade size bir farklı makinede ben önereyim,bir inceleyin ben elektrolux tavsiye ediyorum ,miele güzeldir ama bu seçtiginiz iyi degil,samsungu hiç düşünmeyin