Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: kullanım memnuniyeti

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: kullanım memnuniyeti Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candogan62

2 Nisan 2007; 3:15:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Cihan.Yılmaz

@gurcan1 hocam saygılar....Yarın çamaşır makinesi alıcam....konu dışına tavsiye istemek için ilan açtım bu topicin linkini verdi bi arkadaş sağolsun...Tecrübelerinize güvenerekten 800-900 ytl ye kadar bi makine almak istiyorum...Bosch ta karar kıldım ...2 model var aklımda arasındaki fiyat farkına değermi sizce ucuz olanı almak mantıklımı olur incelerseniz sevinirim...

1------ http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153757&productid=mtboswaa2011gtr

2------ http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153757&productid=mtboschwaa16160

900 YTL'ye 7 kg 1000 devirli siemens/bosch alabilirsiniz.Ya da İstanbul'daysanız ben size başka bir model tavsiye edeceğim
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=8&intProductID=897
Normalde fiyatı 1100 YTL'nin üzerinde ama darty mağazasında ve Carrefour'da 799YTL.Kesinlikle emsallerine göre çok daha ucuz.1200 devir 6,5 kg'dir.Tip olarak Bosch maxx sensitive ve Siemens siwamat senseplus ile birebir aynı cihazdır.Aralarında kalite ve özellik anlamında fark yoktur,aynı fabrikadan çıkıyorlar.Eğer istanbuldaysanız bence bu makineyi alın.Yoksa da siemens bosch E serisi tavsiyemdir.Profilo'daki özellikler de
1200 devir
A+ sınıfı enerji
A sınıfı yıkama
6.5 kg yıkama kapasitesi
Tek su girişi
Elektronik kontrol
Dijital gösterge
Ön yıkama, yoğun yıkama, ekstra su ve kırışık azaltma
Kalan zamanı gösterme ve erteleme
60 derecede su tüketimi 50 lt,enerji tüketimi 1.1 kWh
Bosch makinesinin de benzer modelini buldum karşılaştırırsanız profilo aynı olduğunu görürsünüz.E serisinden bir önceki versiyondur.

http://www.nekadar.com/53933.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 2 Nisan 2007; 3:23:10 >

>>> C / _ \ N <<<
smyrnali_35

19 Nisan 2007; 12:21:24 

quote:

Orjinalden alıntı: doors

quote:

Orjinalden alıntı: doors

haklısın tuyu@
neyse yanlışım varsa özür dilerim kendi adıma...

özürdilemek erdemdir...anlayana!!!!

@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Nisan 2007; 11:07:36 

whirpool

ASUS M51SN NOTEBOOK(PENRYN T9300 2.50 Ghz,NVİDİA 9500GS(512/1280 MB),4 GB OCZ 800 MHZ)
SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD
SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)
SONY PSP+2*8 GB MEMORY STİCK PRO DUO(orjinal)
APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630
ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ
HTC TOUCH DİAMOND

@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Nisan 2007; 11:13:39 

bu arada devrini falan kullanıyom

ASUS M51SN NOTEBOOK(PENRYN T9300 2.50 Ghz,NVİDİA 9500GS(512/1280 MB),4 GB OCZ 800 MHZ)
SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD
SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)
SONY PSP+2*8 GB MEMORY STİCK PRO DUO(orjinal)
APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630
ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ
HTC TOUCH DİAMOND

abavf

24 Nisan 2007; 8:30:51 

quote:

Orjinalden alıntı: EBK

whirpool

Hangi modelini kullanıyorsunuz ve de hangi özellikleri iyi, biraz bahsederseniz seviniriz.

stto

28 Nisan 2007; 20:16:55 

Ben de haftaiçi "Bosch WFX 286S" Çamasir Makinesi almayı planlıyorum ve makinayı yatak odama bağlı ebeveyn banyosunda kullanacağım. Ses açısından doğru bir tercih mi bilemedim. Ya da derinliği 54.8 cm olan modeller ve yakın fiyatlar arasında benzer özelliklerde olup önerebileceğiniz başka model/marka var mı?

Teşekkürler.

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Nisan 2007; 20:46:04 

quote:

Orjinalden alıntı: stto

Ben de haftaiçi "Bosch WFX 286S" Çamasir Makinesi almayı planlıyorum ve makinayı yatak odama bağlı ebeveyn banyosunda kullanacağım. Ses açısından doğru bir tercih mi bilemedim. Ya da derinliği 54.8 cm olan modeller ve yakın fiyatlar arasında benzer özelliklerde olup önerebileceğiniz başka model/marka var mı?

Teşekkürler.

sayın arkadaşım özelliklerine baktıgımız zaman iyi bir makinedir ama çok sessiz degildir

siemens ve bosch çamaşır makinelerinin sadece ithal olanları sessizdir

iyi akşamlar
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Nisan 2007; 20:48:50 

whirlpool çamaşır makinelerinin türkiyedeki en iyi ürünü aşagıda verecegim modeldir

http://www.whirlpool.com.tr/TR/urun_detay.aspx?uid=20212327&lgid=15
candogan62

28 Nisan 2007; 22:04:22 

quote:

Teşekkürler.

Ben o modelden ziyade aynı fiyata aşağıdaki makineyi tavsiye ediyorum
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153757&productid=mtboscwas24760
Neden derseniz dediğiniz model önceki seri,bu yeni model.Tek eksiği 1400 değil 1200 devirli olması.Ama buna karşılık
-çamaşırı tartıp size deterjan tavsiye ediyor,fazla çamaşır ve deterjan koyunca uyarıyor
-14 tane lekeyi seçerek programı lekeye özel hale getirebiliyorsunuz(mesela yumurta lekesi olunca makine çamaşırları önce soğuk suya basıp proteini çözüyor,sonra yıkamaya geçiyor)
-suyun bulanıklığına göre durulama süresi ve sayısına karar veriyor
-8 kg kapasiteli
-daha iyi tasarımlı
-Almanya'dan ithal
-sıkmada biraz daha sessiz
-çamaşırları hassas yıkayan özel tamburu var
-15 dakikada 2kg az kirli çamaşır,60 dakikada 5 kg çok kirli çamaşır yıkayabiliyor
-kapağı daha geniş(32cm).
-yıkama boyunca çamaşır ekleyip çıkarabiliyorsunuz
Bence tüm bunlar o model yerine bunu almanız için kafi sanırım Fazla deterjanda uyarma dışında sizin söylediğiniz modelde bu özellikler yoktur.Tek eksiği devir,fiyat aynı.Bence şu an fiyat/performans/kalite/teknoloji oranına göre piyasadaki en mükemmel makine.Aynı özellikteki benzerleri 2500-3000YTL arasında geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 28 Nisan 2007; 22:08:22 >

>>> C / _ \ N <<<
stto

28 Nisan 2007; 22:15:48 

Çok teşekkür ederim. Bu makinayı incelemiştim ve ben de çok beğendim ancak derinliği 59 cm olduğu için düşünemiyorum. Benim için birincil kriter derinlik (yer probleminden ötürü).

candogan62

28 Nisan 2007; 22:19:15 

dolap derinliğiniz tam olarak ne kadar?
quote:

Çok teşekkür ederim. Bu makinayı incelemiştim ve ben de çok beğendim ancak derinliği 59 cm olduğu için düşünemiyorum. Benim için birincil kriter derinlik (yer probleminden ötürü).

>>> C / _ \ N <<<
stto

28 Nisan 2007; 22:22:40 

55-56 arası ve daha fazlası mümkün değil çünkü makinayı yerinden çıkarttığımda kalan hareket alanı 4-5 cm oluyor yani dolap önü boşluk da 61-62 cm kadar.

candogan62

28 Nisan 2007; 22:39:13