|
makinecialt -> Cevap: EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (10 Kasım 2006; 8:41:59)
|
mailimi dikkate alıp hemen cvplamaniz cok hosuma gitti.ne yalan soyleyim hala aklim IQda,bahsetmistim daha once,eger fiyati orijinal sekliyle kalsaydi yani 3000ytl,kesinlikle IQ1832 alirdim,ama 2 ay ertelemeli olarak 14 ay taksitle 7 yıl garantiside onaylanarak 1236 ytl olunca dayanamadim arkadas!genis lcd ekrandan herhangi bir dugme olmadan dokunarak kullanmak cok guzel.dediginiz gibi,3 yerine 4 hafiza cok onemli degil ama ayrintilara asiri takildigim için(sizde de var bu :))isim yazma guzel bir ozellik geldi bana.niye diyceksiniz:camasirlar bizim evde pek kirli olmaz,o yuzden beyazları 40 derecede yıkamak genelde yetiyo,mielede yogun yıkama olmadigi halde normal 40 program bile tertemiz yapiyodu.beyazlar programinda maalesef 60,75 ve 95 derece secimi var sadece,ki bu IQ da da 80 ve 90 olmus.bu yuzden yogun secimli 40 derece pamuklu yıkama renkliler kisminda mevcut.ben hafiza olustursaydi IQda,hafizada annemin kullanacagi beyazlar 40 programi yerine renkliler gibi bir program ismi gorunecekti,bu da hafizaya aldiracagim renkli yıkama programiyla karisirdi.halbuki bu makinada annem,bahsettigim programi "iççamaşırı"diye kaydetti,su seviyesi yukseltme secenegiyle birlikte yuksek devirli mix programi da "yorgan diye kaydetti.oldukca da hosuna gitti bu is.aslinda bu yine cok onemli degildi cunku yıkama sihirbazi denen ana menu secenegi super kullanisli olmus.sihirbaza dokundugunuzda tum programlar liste haline onunuzde,secim yapinca az kirli,kirli,cok kirli,kirli+lekeli secenekleri gorunuyor.gerizekali birisi bile bu seceneklerden birini tiklayabilir.onerilen secenekler her durumda cok mantikli olmus.size dusen basla komutu vermek.ama açik soyleyim,izmirde varsa bir tanidiginizda bu model inceleyin,yoksa ankaraya geldiginizde beklerim mutlaka,su jetini arceligin dandik modellerinde incelemistim,orijinalinin gorenjede ne kadar verimli oldugunu gordum:muhtesem!detrejanli su oyle guzel puskuruyor ki çamasira,sanki bir yandan da citileme yapıyor camasiri :) ama bu sayede arceligin argemde urettigim ozellikler dedigi seylerin bircogunun calinti oldugunu tekrar ispatlamis bulunuyorum.ki dun bahsettigim su alma muhabbetini bile yurutmusler,ama bu ozellik maalesef bir eksi bence,orada şapa oturmus serefsiz hirsizlar!ama hala IQ yu merak ediyorum.1631 i 2 kez inceleme imkanim oldu ,motorunda firca oldugu o kadar belliydi ki.sıkmada daha 1000 devire gelmeden sesi duymaya basladim,klasik 800 devirli siemenslerdeki ses yoktu elbette ama kulak bu,itfaiye meydanindaki o gurultude bile sesi algiladim.ama eminim 1633de o ses yok.
|
|
|
|