AEG, sadece AEG 17. senesi Türk üretimi ve Türk işçilerin ellerinden çıkma Bir kere battaniye yüzünden rulmanı değişti. Bu aralarda motoru sesli çalışmaya başladı. Yakında emekli olacak ama bu makina emekli olduktan sonra çalılmayı bırakamayan insanlara benziyor. Daha bi 5 sene çalışır.
AEG, sadece AEG 17. senesi Türk üretimi ve Türk işçilerin ellerinden çıkma Bir kere battaniye yüzünden rulmanı değişti. Bu aralarda motoru sesli çalışmaya başladı. Yakında emekli olacak ama bu makina emekli olduktan sonra çalılmayı bırakamayan insanlara benziyor. Daha bi 5 sene çalışır.
Türk malı lafı yalan alman patentli profilo montaj sanayi ürünü,bütün parçalar dışardan türkiyede vidalama sanayinde toplama yani
Konu ilk başta iyi başlamıştı ama sonradan amacının dışına çıkmış.Marka düşkünlükleri, çok bilmişlikler(konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmak) benim evimde kullandığım marka en iyisi diye düşünenler....Malesef bu tip forumlarda bizim yaklaşımlarımız paylaştıkça çoğaldığını düşündüğümüz bilgimizi arttırmaktan ziyade bu tip yarışlar kişisel hırslar ve seviyesiz yazılar, hani paylaşıyorduk bilgiyi?Bizde forumlar şöyle işliyo:
AMD mi iyi İNTEL mi?BOSCH mu SAMSUNG mu?FORD mu TOYOTA mı?NOKIA mı SONY mi?vs. vs.......
(Adamlar ürünlerini satıp parayı vuruyorlar bizde ben bu markayı kullanıyorum benimki en iyi diye (sanki aleti marka bedavaya verdi de ) hiç bir teknik bilgi vermeden markayı göklere çıkarıyoruz.
Neyse: böyle abilik ayaklarını da hiç sevmem ,konuda sıktı...Hayırlı forumlar..
Aklımdayken böyle nicklerin arkasına falan sığınıp seviyesiz yazılar yazmak kolay oluyor herhalde!Tartışırken veya seviyesiz bişeyler yazarken isim,msn falan verinde sizleri tanıyalım(profile tıklamak zor oluyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrak2268 -- 3 Eylül 2006; 17:15:59 >
Konu ilk başta iyi başlamıştı ama sonradan amacının dışına çıkmış.Marka düşkünlükleri, çok bilmişlikler(konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmak) benim evimde kullandığım marka en iyisi diye düşünenler....Malesef bu tip forumlarda bizim yaklaşımlarımız paylaştıkça çoğaldığını düşündüğümüz bilgimizi arttırmaktan ziyade bu tip yarışlar kişisel hırslar ve seviyesiz yazılar, hani paylaşıyorduk bilgiyi?Bizde forumlar şöyle işliyo:
AMD mi iyi İNTEL mi?BOSCH mu SAMSUNG mu?FORD mu TOYOTA mı?NOKIA mı SONY mi?vs. vs.......
(Adamlar ürünlerini satıp parayı vuruyorlar bizde ben bu markayı kullanıyorum benimki en iyi diye (sanki aleti marka bedavaya verdi de ) hiç bir teknik bilgi vermeden markayı göklere çıkarıyoruz.
Neyse: böyle abilik ayaklarını da hiç sevmem ,konuda sıktı...Hayırlı forumlar..
Aklımdayken böyle nicklerin arkasına falan sığınıp seviyesiz yazılar yazmak kolay oluyor herhalde!Tartışırken veya seviyesiz bişeyler yazarken isim,msn falan verinde sizleri tanıyalım(profile tıklamak zor oluyor)
Aslında marka fanatikligi konusu dogru ama iyi olanlarda belli bana göre miele,dyson,elektrolux,whırpool,avrupada satılan aristonlar,general eletcric,gibi ama herkes alabileceginin iyisini almaya çalışsa ama millet adi malı almış buraya gelip bu iyi diyor kendi yanmış başkasınıda yakacak, bunu düzeltmek lazım araştırmayan milletle ugraşmak zor sabah evden çıkıp domates patlıcan alır gibi beyaz eşya alıyor millet ve burada degişik bir iki markada söyledikmi kıyamet kopuyor
gürcan beye üzüldüm cezalı oldugundan cevap yazmak olmaz lakin bu konu yanlış gittiği için özür dilerim kendi adıma fakat insanlar sadece bir iki kişiye sorarak başka markaları heleki tüm dünyada satış rekorları kıran markaları kötüleyince içim el vermiyor ve cevap vermek zorunda kalıyorum o açıdan çok özür dilerim saygılar
bende bosch var ama maalesef meslek icabi çok taşınıyoruz.4 senede 3 kez taşındı ama hala taş gibi.tüm beyaz eşyalarda şu konuya dikkat edin;cihazı çok iyi terazileyin zira kazanın hareketinden dolayı arızalara sebep olabiliyor
"TÜRK MİLLETİ HÜR YAŞAMIŞ VE HÜRRİYETİ VARLIĞININ YEGANE KOŞULU KABUL ETMİŞ CESUR İNSANLARIN TORUNLARIDIR.BU MİLLET HİÇBİR ZAMAN HÜR OLMADAN YAŞAMAMIŞTIR,YAŞAYAMAZ VE YAŞAMAYACAKTIR. M.KEMAL ATATÜRK "