Şimdi Ara

Casper Tablette garanti kapsamında ücret talep ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 Ay önce almş oldugum Casper cta-e07-13a Tablet her hangi bir kullanıcı hatası olmamasına ragmen Casper ekranında takılı kaldı. Casper Antalya Yetkili servisi BIL-TUR BİLGİSAYAR'a götürdüm ve yazılım atılması gerektigini ve 20 tl ücret ödemem gerektigini söyledi. Garantili ve Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan bir hata için Casper Müsterilerinden Para talep ediyor. Baska marka tabletlerde Recovery kurtarma kaydı var (Hard RESET) ; Casper'de yok. Casper bence bunu bilincli yapıyor. Casper Tablet alacakların bir kere daha düşünmesini tavsiye ederim.



  • turkuaz0796 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aşağıdaki konuyu inceleyebilirsin.Casper tabletlerde tekrardan yükleme durumu mevcut.Hatta casper kendi sitesinde bile bunu yayınlıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80595627/f_/key_casper//tm.htm#89578068
  • Servise götürmeden önce DH'den ve casper sitesinde arastırdım sorunu nasıl çözebilirim diye. Hatta Casperi arayıp sorunumu illettim ve bana mail yolu ile nasıl çözebilecegimi anlatan resimli yönlerdimeler gönderdiler bunun içerisinde SD kartın içine yükleme yapacagım dosyalarda dahildi. Denilenleri yapmama ragman recoveriye ulaşamadım ve servise götürdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.