Şimdi Ara

LG G2 ORJINAL 4.4.2 ROOT ETMEK [ÇÖZÜLDÜ AMA ESKİDİ ARTIK ÇALIŞMIYOR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU ÇOK ESKİDİĞİNDEN DOLAYI KAPATILMIŞTIR. YÖNETİCİLER TARAFINDAN SİLİNEBİLİR YOKSA MİLLET TELEFONUNU BOZACAK ESKİ YAZILIM YÜZÜNDEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikmak -- 15 Mayıs 2015; 10:19:26 >

• Evet kardeşim haklısın root lu kullanmak istiyorsan G2 yş şuan yapabileceğin tek bir şey var 4.2 ye geri dönmek.Bende takip ediyorum 4.4 stabil şekilde root çıkdığında direkt yükleme yapacağım.
  • ALINTIDIR ;

Tarafımca denenmiş ve çalışmaktadır ;

Evet uzun uğraşlar ve arayışlar sonucu root etmeyi başardım. Burada da bulamamıştım. Sizler de faydalanın istedim. Yöntem aşağıdaki gibi çok basit 5 dakikada rootlayabilirsiniz. Umarım daha önce paylaşılmamıştır.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
    2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
    3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
    4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
    4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
    5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
    6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
    7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
    7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
    8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
    9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (alıntıdır. Tarafımca düzeltmeler yaptım)

• kardeş bu taktiği 4.2.2. roma yapılıyor diye biliyorum ve yaptımda. Ama 4.4.2 kitkat roma bu rotlama işlemi uygun mu?
  • mutlu80 kullanıcısına yanıt
    işlem kesinlikle çalışıyor.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szrguven

kardeş bu taktiği 4.2.2. roma yapılıyor diye biliyorum ve yaptımda. Ama 4.4.2 kitkat roma bu rotlama işlemi uygun mu?

Evet kardeşim 4.4.2 için bu root lama olayı ve çalışıyor.Şuan ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu80

quote:

kardeş bu taktiği 4.2.2. roma yapılıyor diye biliyorum ve yaptımda. Ama 4.4.2 kitkat roma bu rotlama işlemi uygun mu?

evet calışıyor ama sağlam program bulamadım sanal tuşları gizleyen önceden gmd vardı şimdi oda calışmıyor kitkat sonrası....bana sanal tuş kapatma programı lazım acil...cihaz rootlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

quote:

evet calışıyor ama sağlam program bulamadım sanal tuşları gizleyen önceden gmd vardı şimdi oda calışmıyor kitkat sonrası....bana sanal tuş kapatma programı lazım acil...cihaz rootlu

Dostum çözümün benimde aynı sorundan müzdarip olup, araştırdığım ve sonunda çözüme kavuştuğum bir yöntemde. Buyur bu da konusu;

http://forum.donanimhaber.com/m_90841646/f_//tm.htm#90841646

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

quote:

Dostum çözümün benimde aynı sorundan müzdarip olup, araştırdığım ve sonunda çözüme kavuştuğum bir yöntemde. Buyur bu da konusu;

denedim bu yöntemde aynı alt bardan üste cekiyorum tuşlar cıkmıyor arada cıkıyor ama yine aynı bana daha farklı yöntem lazım galiba...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denedim bu yöntemde aynı alt bardan üste cekiyorum tuşlar cıkmıyor arada cıkıyor ama yine aynı bana daha farklı yöntem lazım galiba...

Xposed framework den lg pie yukleyip slt orijal bar kaldirip daha sonra da gmd 1.3 versiyonu kurdugundan emin misin?
    Cunku paylastugim yontem sorunun kesin çözümudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xposed framework den lg pie yukleyip slt orijal bar kaldirip daha sonra da gmd 1.3 versiyonu kurdugundan emin misin?
    Cunku paylastugim yontem sorunun kesin çözümudur.

Malesef çekince gelmiyor yeni den root
    yapacam

• yeniden rootlayınca düzeldi sorun yok şuan
  • Rootladım teşekkürler

• quote:

ALINTIDIR ;

Tarafımca denenmiş ve çalışmaktadır ;

Evet uzun uğraşlar ve arayışlar sonucu root etmeyi başardım. Burada da bulamamıştım. Sizler de faydalanın istedim. Yöntem aşağıdaki gibi çok basit 5 dakikada rootlayabilirsiniz. Umarım daha önce paylaşılmamıştır.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
    2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
    3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
    4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
    4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
    5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
    6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
    7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
    7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
    8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
    9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (alıntıdır. Tarafımca düzeltmeler yaptım)

Kesinlikle çalışan bir yöntem.Birkaç yöntem daha denedim ama olmamıştı.

• Çok teşekkür ederim. Tarif ettiğin şekilde sorunum çözüldü.
  • Arkadaşlar bende ayarlarda geliştirici seçenekleri yok. sürümüm 4.4.2. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • Kergit kullanıcısına yanıt
    ayarlar-genel-yazılım bilgileri ne gir yapım numarasına 7-8 kere üstüste tıkla....
  • telefonu uçak moduna alıp işlemlere başlıyorum ancak telefondan yetki vs istemiyor hiçbişi olmuyor yardım lütfen kitkat yüklü
  • Verdiğin link ölmüş dostum.
  • https://m.facebook.com/groups/515845625209304

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.