Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
300.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orjinal rom'u nasıl yüklerim?Arkadaşlar acil yardım edin çok sıkıntılıyım bu konuda lütfen.
  • E tab 5 icin ne yapacaz yaa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malinek M kullanıcısına yanıt
    Etab 5 konusu var forumda . Oraya bakabılrısın .
  • Arkadaslar bana tableti yeni verdiler okula yeni nakil olduğum için ama verdikler2i tablet bozuk çıktı bende garantiye verdim ordan güncellenmiş şekilde geldi. Root atamıyorum Usb Hata Ayıklama açılmıyor. Dns değişmiyor Hiçbir uygulama yüklemiyor. Mdm herşeyi durduruyor. Policydear da var tabi. Lütfen birisi bi yol göstersin. Yok yapamadım.
  • eTab 5 aktivasyon ekranını geçemiyoz beyler nasıl kurtulcaz gözetlenmekten felan root stock rom yükleme felan yokmu Allah rızası için yardım edin
  • E TAB 4 ise ilk root yöntemini kullanın %100 işe yarar ama verdiklerimi doğru yaparsanız.
  • İlk root yöntemini denerseniz mebin sistemi kalkacağı için aktive ekranı gelmiyecek.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Link atar misin lutfen .buaradabinrot yontemni denedim guc bela hata ayiklamayi actim mobogeine gormuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

    İlk root yöntemini denerseniz mebin sistemi kalkacağı için aktive ekranı gelmiyecek.

    Linki atabilirmisiniz hocam bide disiplinlik olurmuyuz ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_89649992/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 12 Haziran 2015; 20:26:00 >
  • İlk mesaj zaten ilk sayfaya bakın orada yazar

    mobogenie gelirsek sizin mobogenie bilgisayara ayrıca 3.0.0 versiyonunu indirmiş farkında olmadan herhangi bir program kaldırma aracından Mobogenie ile ilgili herşeyi kaldırın daha sonra 2.2.6 kurun ama 2-3 kere bilgisayar kapanınca yine 3.0.0 modeli kurar ve yine eski sürüm iptal olur bu yüzden dikkat etmek gerek
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Bunu diyecegini biliyodum :D ama inan 2.2.6 yı kullaniyorum simdi framroot ile yapcaktim rootu. Mdm ekranini klavye ile gectim fakat bu seferde tabletin bildirim paneli ve alt tus paneli gitti kafayi yicem. Ben en iyisi klavye yardimiyla framroot ile rootlayim ve buna saglam bi rom atayim. Bu arada hangi programla hangi romu atayim onu da soylerseniz fena olmaz cooook tesekkur ederim😀😀😀😀😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1-2 Sayfa geri mesajları okursanız görürsünüz ki kimseye rom tavsiyesi yapmiyorum cihazınız çöp olabilir ve zaten e tab 4 için çoğu ram desteklemez destekleyende bir yerde patlak verir geçen arkadaşın tablete note 10.1in romu atmışlar kablosuz çalışmıyormuş bu yüzden rom önermem ama illa ben yüklerim diyorsan internette e tab 4 geliştirilmiş romları var onlar daha mantıklı gibime geliyor.internette arayınız çıkar nasıl yükleyeceğiniz de yazıyor.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bakıcam simdi
  • Ben bu cuma kardeşim için aldım okulundan , kendisi burada değil.
    Okuldan şifre falan verdiler orası okey ama tableti açtığımda karşıma bir şey çıkmıyor. yani üstte '0-ağ yok bağlantı bekleniyor' yazıyor. sağ tarafta bulunan wifi'lar var bizim wifi'a bağlanmak istiyorum şifreyi yazıp 'bağlan' diyorum herhangi bir şey olmuyor sadece wifi'ın yanında yıldız işareti oluşuyor kayıtlı anlamında.Sol yanda da kurum ılk kayıt falan yazıyor.
    Bu verilen şifreyi nereye giricez acaba ? Aktif hale getirme yazmışssınız ama pek anlayamadım.
  • Hocam bir resim atarsanız daha iyi yardımcı olurum E TAB 5 ise yardımcı olamam
  • Birisi yazmış E-Tab 4 e root atarsan disiplin cezası alırsın diye. Bunu okula bile götürmüyoruz ki. nasıl bilecekler? Ve ya attık diyelim, geri alınabilir mi?
  • Kivancino K kullanıcısına yanıt
    takma onlari birşey olmaz
  • İki cihaz gereklidir.!!Arkadaslar cihazı sıfırlayin play store dan simple factory reset indirerek sonra aktive ekrani geldiginde hizli olmaniz lazim tc no. Yazin sifreyide yazin aktive ede basin sonra hemen yandan agi unut deyin.Bu islemle son guncellemeleri almasini engelliyoruz sonra baska bir cihazdan veri baglantisiz hotspot aciyoruz.Diger cihaza xplore dosya yoneticisini indirip wifi sunucusunu açiyoruz.İkinci cihaza framaroot apk supersu apk system app remover apk bunlari indirip ana dizine atiyoruz.Bildirimlere bi adres gelecek tableti veri baglantisiz actigimiz hotspota bagliyip o adresi chrome tarayicisina bagliyoruz.Ana dizine attiginiz apkları yükleyin sırasıyla söylüyorum.framaroot-supersu-app revomer.framaroot a girip aragorn a basın(bu sirada supersu yüklü olsun) tableti kapatıp açın system app revomer a girip cihaz yonetimini silin eba sso yu silin eba market kalsin(silmemenizi oneririm) zararsizdir.Hepsini sildikten sonra internete baglayabilirsiniz cihaz yonetimi ve eba sso yedegi vardir isteyenlere atabilirim.Eger bunları yüklerken paket ayristirması hatası verirse guncelleme almıştır.Tekrar sıfırlayıp bir daha yapın.ARKADASLAR BUNLARI YAPTİKTAN SONRA DNSET KULLANİN.ADAMLAR KERNELE YASAK KOYDUKLARI İCİN GENE KULLANMAK ZORUNDASİNİZ DİGER BUTUN YASAKLAR KALKMİS OLACAK USB DE GORUNUR OLUR. KESİN COZUM OLUP 8 TABLETE ROOT ATİLMİSTİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icekicker -- 14 Haziran 2015; 12:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz zaten E TAB 4 Root atılacağını yazmıştık ilk mesajda yer alıyor ve o yöntem daha kolay o yöntem için cihazınızın güncelleme alıp almaması önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.